رفتن به مطلب

لطفا نظرتوتو بگيد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خوبيد . خوشيد سلامتيد؟

من فردا ميخوام برم اين سيستمو بگيرم اگه چيزيش كمه بگيد . بازي ميكنم . نميخوام كم بياره ها مرسي.

CPU:Intel E8400

M.B:Asus P5Q

VGA: Connect3D HD 4870

RAM:corsair Dual Channel 2Gb 800 (2*1Gb)

HDD:maxtor 500 Gb

Power: Green GP 580 A

DVD Rw: HP

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خوبيد . خوشيد سلامتيد؟

من فردا ميخوام برم اين سيستمو بگيرم اگه چيزيش كمه بگيد . بازي ميكنم . نميخوام كم بياره ها مرسي.

CPU:Intel E8400

M.B:Asus P5Q

VGA: Connect3D HD 4870

RAM:corsair Dual Channel 2Gb 800 (2*1Gb)

HDD:maxtor 500 Gb

Power: Green GP 580 A

DVD Rw: HP

با سلام

دوست عزیز سیستم بسار خوبی هستش و از نظر من مشکلی نداره ولی اگر قصد استفاده از ویندوز ویستا رو دارید رم رو 4 گیگ بردارید و cpu e8500 بردارید بهتر oc میشه تا 8400 واگر اور هم نمیکنید که همین 8400 خوبه.

مبارکتون باشه.

لینک به دیدگاه

آره خودم هم تو اين فكر بودم كه رم ببرم بالاتر . اما اور نميكنم . درباره كارت گرافيك چي؟ همين خوبه ؟ بازيهارو مياره . يه وقت كم نياره؟

لینک به دیدگاه

چون من همش تا حالا Gforce داشتم هي نگرانم . همين ATI خوبه بنظرتون؟

لینک به دیدگاه

چون من همش تا حالا Gforce داشتم هي نگرانم . همين ATI خوبه بنظرتون؟

دوست خوبم در مورد ati شک نکن در حال حاضر نیمی از بازار رو ati به خودش اختصاص داده

لینک به دیدگاه

آره خودم هم تو اين فكر بودم كه رم ببرم بالاتر . اما اور نميكنم . درباره كارت گرافيك چي؟ همين خوبه ؟ بازيهارو مياره . يه وقت كم نياره؟

خوب اگر براتون امکانش هست که رم رو 4 گیگ بردارید که خیالتون هم راحت تر باشه و اگر اهل اور هم نیستید 8400 کافیه و در مورد کارت گرافیک من در حال حاضر 4850 دارم و همه بازیها رو راحت جواب میده دیگه این که جای خود داره و با بالاترین جزئیات راحت میتونید بازی کنید.

لینک به دیدگاه

سیستم خوبیه و نسبت به قیمتش به راحتی کارتون رو پاسخ میده و به قول اقا رضای ما فقط رمها رو 4 گیگش کن که دیگه نقصی توی سیستم نباشه . =d>

لینک به دیدگاه

درود

به نظر بنده با توجه به اینکه گیمر هستید zotac GTX 280 با یک گیگابایت حجم حافظه گرافیکی رو بردارید که الان قیمتش واقعا توسط لیون کامپیوتر عالی عرضه شده .

لینک به دیدگاه

درود :

به نظر من هم چون شما گیمر هستید کارت گرافیگ GTX 280 1g Zotac عالی است.

لینک به دیدگاه

ببخشيد من ميخواستم بپرسم كه رم Team Gorup خوبه ؟؟؟ قابل اطمينان هست ؟؟؟

به نظرتون بهتر نيست به جاي اينكه 4GB بزاره يه Team Group ( 2*1GB ) 1333بگيره ؟؟؟

اين توي بازيها بهتر جواب نميده ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ببخشيد من ميخواستم بپرسم كه رم team gorup خوبه ؟؟؟ قابل اطمينان هست ؟؟؟

به نظرتون بهتر نيست به جاي اينكه 4gb بزاره يه team group ( 2*1gb ) 1333بگيره ؟؟؟

اين توي بازيها بهتر جواب نميده ؟؟؟

رمهای بسیار خوبین و قابل اطمینان . خوب مشکلی نداره که 1333 بگیره بخصوص با قیمتی که الان پیدا کرده ولی معمولا اگر ویستا نصب کنه مشکل داره با دو گیگ

لینک به دیدگاه

يعني اين رم ها ميتونه ويستا رو راحت بكشه ؟؟؟ منظورم اينه كه اينا بهتر از 4 گيگ عمل ميكنن ؟؟؟

لینک به دیدگاه

يعني اين رم ها ميتونه ويستا رو راحت بكشه ؟؟؟ منظورم اينه كه اينا بهتر از 4 گيگ عمل ميكنن ؟؟؟

نه دوست عزیز با همون 2 گیگ ddr2 هم فرق زیادی نداره چه برسه که بخواد از 4 گیگ قویتر باشه چون این رمهای ddr3 تیم CL هاشون بالاست و با DDR2 CL5 فرق زیادی نداره

لینک به دیدگاه

و درضمن برای استفاده از ویستا اگر میخواهید با این ویندوز راحت و بدون مشکل باشید از 4گیگ رم باید استفاده بشه .

لینک به دیدگاه

درود

تو سایتهای خارجی دیدم که E8700 اومده و با فرکانس 3.5GHz کار میکنه قیمتش هم حدود 180 یورو هست.نمیدونم تو ایران اومده یا نه .

اگر تو بازار دیدید و اگر از لحاظ مالی هم مشکل ندارید حتما اینو بردار خیلی قدرتمنده.

در مورد رم هم مقرون به صرفه ترین رم در مقابل کارایی همونییه که بالا گفتم.فوق العاده پرسرعته.

کارت هم اگر 4870 با حافظه ی 1Gb بردارید خیلی خوب جواب میده و اگر از سری oc باشه دیگه چه بهتر.مطمئن باش از 280 چیزی عقب نمیفته و حتی در بیشتر موارد بهتر هم عمل میکنه از لحاظ قیمتی هم 150 هزاری از 280 ارزون تره.

اینم لینک یه مدل از این کارت که یه مقدار الان قیمتش پلیینتر هم هست.

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2824

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک این هم هستش : 355 تومان

http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=599

52fd2cf37f5307bc73d89e60139a24dbNews_Gigabyte_Radeon_HD_4870_1GB_DP_HDMI_01.jpg

لینک به دیدگاه

تو سایتهای خارجی دیدم که e8700 اومده و با فرکانس 3.5ghz کار میکنه قیمتش هم حدود 180 یورو هست.نمیدونم تو ایران اومده یا نه .

اگر تو بازار دیدید و اگر از لحاظ مالی هم مشکل ندارید حتما اینو بردار خیلی قدرتمنده.

خوب واقعا بسیار عالیه خصوصا برای گیم و اورکلاک پذیری خیلی خوبی که این سری دارند ولی فکر نمیکنم حالا حالاها ایران بیاد e8600 رو هم نمیشه پیدا کرد چه برسه به این e8500 هم کمه ولی واقعا برای گیم فوق العاده هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...