رفتن به مطلب

TOPOWER FATALITY 750W Gaming PSU یا GREEN 785B

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گل.

دوستان عزیز نظرتون راجع به پاور TOPOWER FATALITY 750W Gaming PSU چیه؟ کیفیت قطعاتش خوبه؟ نسبت به مدل مشابهش 785 گرین برتری داره یا ضعف؟

جالبه که این مدل در خود سایت topower وجود نداره و فقط مشخصاتش دز سایت فرایند هست

خیلی ممنون و متشکر

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

من گرین رو ترجیح میدم . چون گارانتی و خدمات بهتری داره . فکر هم نمیکنم این پاور بهتر از گرین باشه از نظر مشخصات . 80 پلاس گلد بهش دادن . البته اینطور میگن . ولی من شک دارم بهش .

لینک به دیدگاه

من گرین رو ترجیح میدم . چون گارانتی و خدمات بهتری داره . فکر هم نمیکنم این پاور بهتر از گرین باشه از نظر مشخصات . 80 پلاس گلد بهش دادن . البته اینطور میگن . ولی من شک دارم بهش .

خیلی ممنون حامد جان.

دوستان دیگر هم نظراتشون رو بفرمایند ممنون می شیم.

کسی لیک ریویو و تست این پاور رو داره به ما هم معرفی کنه؟

لینک به دیدگاه

هر چی میگیری جنس با گارانتی فرآیند نگیر

از قضا یه کم دزد تشریف دارن

تجربه یکی از اعضای همین فروم در خرید رم با برند crouise بوده که اصلا رم قلابی با برچسب دادن بهشون

لینک به دیدگاه

هر چی میگیری جنس با گارانتی فرآیند نگیر

از قضا یه کم دزد تشریف دارن

تجربه یکی از اعضای همین فروم در خرید رم با برند crouise بوده که اصلا رم قلابی با برچسب دادن بهشون

دوست گلم بحث بررسی این نوع پاور هست ، اینکه فرایند چیکار می کنه و چی می فروشه جای خودش رو داره.

عزیزان دیگر، نظری ندارند؟

ویرایش شده توسط vaziri69
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

طبق اطلاعاتی که روی بسته بندی تاپاور داده شده این پاور 80+ داره و 80+ GOLD نداره. به نظر من یا سری EZ-SMART بگیرید یا سراغ برندهایی مثل THERMALTAKE , GREEN , COOLERMASTER برید.

لینک به دیدگاه

650 شو من خریدم برای دوستم خیلی هم راضی هست ازش. 2 تا 465 رو روی سیستمش جواب می ده!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...