رفتن به مطلب

مشکل در فرکانس رم

Mohamad Hajati
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان مادربورد بنده MSI z77 ag43 هست که روی رم ها 2 عدد رم که روش نوشته باس رم 1866 هست که موقعی که بایوس رو به حالت اولیه(کارخونه)میزارم میره روی 1333!!!حالا سوالم اینه که چرا با فرکانس خود رم کار نمیکنه؟؟

و وقتی که میزارمش روی فرکانس 1866 سیستم ریست میشه!!!

مشخصات رم در امضام هست...

ممنون میشم کمکم کنید.. @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز احتمالاً این 1886 برای XMP رم ها هست (اگر داشته باشن). و وقتی XMP رو فعال می کنید فقط فرکانس روی 1866 قرار نمی گیره بلکه یک سری تغییرات دیگه در تایمینگ ها و ولتاژ ممکنه صورت بگیره. به خاطر همین وقتی همین طوری می گذارید روی 1866 سیستم ریست میشه. شما ببینید پروفایل XMP داره یا نه و اگر داره روی XMP قرارش بدید :)

لینک به دیدگاه

ممنون بابت جوابتون

لطف میکنید گذینه ای که ممکنه توی بایوس بهش بر بخورم  یا پیداش کنم چی هست؟؟

در ضمن با تغییر ولتاژ هم نتونستم کاری کنم...

لینک به دیدگاه

والا بنده با msi کار نکردم اما در صفحه ای که اورکلاک رو انجام می دهید باید گزینه ای به نام Profile یا Memory Profile یا چیزی شبیه به این باید باشه که از اونجا باید روی X.M.P قرار بدهید (البته در صورتی که رم ها ساپورت بکنند)

لینک به دیدگاه

والا بنده با msi کار نکردم اما در صفحه ای که اورکلاک رو انجام می دهید باید گزینه ای به نام Profile یا Memory Profile یا چیزی شبیه به این باید باشه که از اونجا باید روی X.M.P قرار بدهید (البته در صورتی که رم ها ساپورت بکنند)

رفتم توی بایوس و x.m.p رو پیدا کردم ولی هیچ گذینه ی تغییر یا دخالت نداشت...فقط عدد بود..

رمم هم توی امضام هست...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی XMP که قرار میدین باید یه عددی مثل 9-9-9-27 بیاد درسته؟ یا اینکه چیز دیگه ای منویسه

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

روی XMP که قرار میدین باید یه عددی مثل 9-9-9-27 بیاد درسته؟ یا اینکه چیز دیگه ای منویسه

درسته...ولی نمیتونم کاری بکنم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درسته...ولی نمیتونم کاری بکنم...

وقتی رو اون حالت میزارین دیگه لازم نیست کاری کنین و خود مادربرد تایمینگ و ولتاژ رو تنظیم می کنه . بعد از اینکه رو حالت قرار دادین سیو کنید و ریست کنین . قاعدتا باید درست شده باشه . از CPU می تونید ببینید درست شده یا نه . باز اگه میشکلی هست . اونوقت دستی باید تایمینگ و ولتاژ رو تنظیم کنین

لینک به دیدگاه

تایمینگ رو چند بزارم؟؟؟میخوام فرکانس 1866 که مال خودشه کار کنه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه لینک بده از رمت تا بهت بگم چند بزاری

لینک به دیدگاه

والا رمم توی امضام هست 

ای دیتاست ولی سایتش انگار وجود نداره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

A208-9902_vgallery01_cp_gl_7371424.jpg

اینه

اگه این باشه باید تایمینگ باشه

9-11-9-27

ولتاژ

1.65

لینک به دیدگاه

نه

category_image_1523.jpgاینه

شرمنده کوچیکه...دارم سرچ میکنم

لینک به دیدگاه

A208-9902_vgallery01_cp_gl_7371424.jpg

اینه

اگه این باشه باید تایمینگ باشه

9-11-9-27

ولتاژ

1.65

b675_DSC_0002.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رو اون برچسبش که اون گوشست باید نوشته شده باشه

لینک به دیدگاه

رو اون برچسبش که اون گوشست باید نوشته شده باشه

عکساشو گذاشتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تایمینگ رو24 -8-8-8

ولتاژ : 1.55 اگه بوت نکرد به زار رو 1.6

تا حالا این مدلیش رو ندیده بودیم

لینک به دیدگاه

تایمینگ رو24 -8-8-8

ولتاژ : 1.55 اگه بوت نکرد به زار رو 1.6

تا حالا این مدلیش رو ندیده بودیم

ممنون

قابلی نداره...امر کنید تقدیم کنم @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون

قابلی نداره...امر کنید تقدیم کنم @};-

تونست رو 1866 کار کنه یا نه ؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان مادربورد بنده MSI z77 ag43 هست که روی رم ها 2 عدد رم که روش نوشته باس رم 1866 هست که موقعی که بایوس رو به حالت اولیه(کارخونه)میزارم میره روی 1333!!!حالا سوالم اینه که چرا با فرکانس خود رم کار نمیکنه؟؟

و وقتی که میزارمش روی فرکانس 1866 سیستم ریست میشه!!!

مشخصات رم در امضام هست...

ممنون میشم کمکم کنید.. @};-

سلام دوست عزیز

علت اینکه رم های شما نه در حالت XMP و نه در حالت Manual بروی فرکانس 1866 و بالاتر کار نمیکنه چیزی نیست جز اینکه چیش های به کار رفته در این رم از نوع Epida MNH-e هست این سری چیب ها برای سوکت 1366 و 1156 و با هدف فرکانس بالا در کنار تایمینگ پایین ساخته شده اند و با سوکت 1155 و خصصوصا پردازنده های ای وی بریج در فرکانس های بالا ( higher than 1600) سازگاری ندارند

اگر اصرار دارید از این نوع رم ها استفاده کنید باید به فرکانس 1600 بسنده کنید ولی در عوض میتونید بروی تایمینگ رم مانور بدهید و بازمان تاخیر کمتری رم هارو Config کنید به نظر من 1600Cl6-6-6-21 گزینه خوبی هست با حداکثر 1.68 ولت و در حالت safe فرکانس و تایمینگ 1600Cl7-7-7-21 با 1.65V

اما خوب همینطور که خودتون هم میدونید مادربورد و پردازنده های Ivy مموری کنترلر خیلی قدرتمندی دارند و برای رم های فرکاتس و ظرفت بالا ساخته شدند برای همینظور بهتره که از رم های با چیپ سامسونگ یا هاینیکس در ظرفیت های 8 یا یا بالاتر استفاده کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

علت اینکه رم های شما نه در حالت XMP و نه در حالت Manual بروی فرکانس 1866 و بالاتر کار نمیکنه چیزی نیست جز اینکه چیش های به کار رفته در این رم از نوع Epida MNH-e هست این سری چیب ها برای سوکت 1366 و 1156 و با هدف فرکانس بالا در کنار تایمینگ پایین ساخته شده اند و با سوکت 1155 و خصصوصا پردازنده های ای وی بریج در فرکانس های بالا ( higher than 1600) سازگاری ندارند

اگر اصرار دارید از این نوع رم ها استفاده کنید باید به فرکانس 1600 بسنده کنید ولی در عوض میتونید بروی تایمینگ رم مانور بدهید و بازمان تاخیر کمتری رم هارو Config کنید به نظر من 1600Cl6-6-6-21 گزینه خوبی هست با حداکثر 1.68 ولت و در حالت safe فرکانس و تایمینگ 1600Cl7-7-7-21 با 1.65V

اما خوب همینطور که خودتون هم میدونید مادربورد و پردازنده های Ivy مموری کنترلر خیلی قدرتمندی دارند و برای رم های فرکاتس و ظرفت بالا ساخته شدند برای همینظور بهتره که از رم های با چیپ سامسونگ یا هاینیکس در ظرفیت های 8 یا یا بالاتر استفاده کنید

واقعا تشکر میکنم...

منظور شما اینه که این رم به درد اورکلاک برای 1155 نمیخوره و به همون 1600 بسنده کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

تونست رو 1866 کار کنه یا نه ؟

نه...باز همون مشکل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نه...باز همون مشکل

پس همون کاری که

OverExtreme گفتن رو انجام بده
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...