رفتن به مطلب

مشکل با وای فای سینک

smartbuy63
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من مشکل عجیبی دارم که حتی تکنسین های tp-link هم سر در نیاوردن. من یه روتر w8960n دارم. کامپیوتر هم با d-link dwa110 از این روتر اینترنت رو می گیره. مشکل اینه که وقتی می خوام آیفون یا آیپد رو به صورت وایرلس سینک کنم آیتیونز اونا رو نمی بینه. حالا قسمت جالب داستان اینه که کافیه برم داخل تنظیمات روتر و یه بار از داخل اون رو ریستارت کنم. همه چی عادی میشه. این مشکل رو با تیم پشتیبانی تی پی لینک مطرح کردم. یه کپی از تنظیمات روتر رو خواستن و نهایتا گفتن اونا از راه حل این مشکل عجیب عاجزند. در سایت های خارجی هم عده ای همین مشکل رو داشتن ولی اونا تونسته بودن حل کنند. البته راه حل اونا واسه من جواب نداد. خواستم بونم کسی با این روتر همچین مشکلی داشته؟

لینک به دیدگاه

من هم با مودم tp link  همچین مشکل عجیبی داشتم.  با لپ تاپ بدون هیچگونه  مشکلی کار میکرد و در همه سایت ها وارد میشد. با موبایل هم به راحتی کانکت میشد و به سایت های مختاف میرفتم ولی نمیتونستم در سایت instagram عکس آپلود کنم.  وقتی بیتشر بررسی کردم، دیدم با موبایل نمی تونم هیچ فایل آپلود کنم در حالی که وقتی روی موبایل brows  میکردم، اطلاعات ارسال می شد.

در نهایت سرتون را در نیامر . مودم را عوض کردم و مشکل حل شد. ولی واقعا نشد هیچ دلیل منطقی برای این مشکل پیدا کنم.

حالا هدف از گفتن این مطلب این بود که بعضی مشکلات واقعا عجیب و غریب هست . مودم هم کار میکنه و هم کار نمیکنه. عیب یابی گاهی اوقات خیلی سخت میشه.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

دوست عزیز. بالاخره راه حلی برای مشکل مودم پیدا کردید یا نه ؟ ^_^

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، هیچ دلیلی وجود ندارد که تکنسین یک شرکت بتواند مشکل شما را حل کند. , و همچنین حرف تکنسین وحی منزل نیستش.

شما بهتر می بود که درخواست می کردید که برای کمک گرفتن از یک مهندس شرکت یا تکنسین حرفه ای برای شما وقت بگیرند(که به آن Level 2 Support می گویند)

TP-Link را نمی دانم اما معمولا شرکتهایی مانند Nvidia و Asus این کار را می کنند.

حال درباره ی مشکلتان، که احتمالا از Lease Time و یا Key Renewal مودم  نشات می گیرد، سعی کنید این دو مزیت امنیتی را خاموش کنید(ویرایش:اگر وجود دارند) همچنین سعی کنید که تمام مدت با موبایلتان به مودم وصل بمانید.

اگر مشکلتان حل نشد سعی کنید با استفاده از گزینه ی اتصال به شبکه ی مخفی و وارد کردن مشخصات صحیح به مودمتان متصل شوید.

اگر هیچکدام نشد به گفتگوی با ساپورت ادامه دهید یا اینکه آن را تعویض کنید.

البته از راه حل های دیگر مانند آپدیت کردن Firmware هم دریغ نکنید.

امیدوارم که مشکلتان زودتر حل شود.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...