رفتن به مطلب

بازار آشفته ايران

ZeroWatt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

چند وقتی بود برای سفارش و تهيه سيستم های کاربران ديگر به خود بازار مراجعه نکرده بودم ،بيشتر بصورت تلفنی تهيه ميکردم ،اينبار مشکلی که ايجاد شد بر پايه تقاضای يکی از دوستان برای داشتن رم کروشال باليستيکس تريس 1066 بود ،به ناچار به بازار مراجعه کردم و بعد از يه گشت گذار رم پيدا شد به قيمت 60 تومن ،2 عدد 1066 تريسر،با توجه به قيمت 2 گيگ 800 ترنسند بنظرم قيمت بالايی بود و بيشتر جستجو کردم ،در يک فروشگاه رم بالستکس معمولی 1066 بود که فروشنده 1 گيگ را به قيمت 59 تومان!!! بفروش ميرسانيد ،ايشان بسيار مصر بودند که اين قيمت از قيمت جهانی فقط 4 دلار بيشتر است !!!! به فروشگاه های ديگری نيز مراجعه کردم و تفاوت های قيمتی بسيار بالا بود!!! دوستان منتظر شنيدن و ديدن تجربه های شما هستم

لینک به دیدگاه

یه روز مشتری زنگ زد و یه دونه Q6600 سفارش داد همراه با سایر قطعات برای سیستم صبح قیمت گرفتیم و بهش قیمت 205 دادیم این قیمت مال حدودا 2 ماه پیشه . ما هم یه چیزی کشیدیم بهش گفتیم بهت میدیم . ایشون سفارش خودش رو بعد از 1 ساعت اوکی کرد و ما هم در به در دنبال 6600 دویدیم . قیمت شده بود 245 تومان :| اشکم در اومد . خلاصه مشتری اومد اینجا و ما هم بهش یه دونه 2160 داشتیم بهش دادیم و بهش گفتیم که منتظر بمونه تا 6600 ارزون بشه . ایشون هم از اونجایی که ادم بسیار با فهمی بود صبر کردن و یک هفته بعد دوباره 6600 اومد و ما بهش 195 دادیم و 2160 خودمون رو ازش س گرفتیم .

اینجور اتفاقات همیشه در بازار ما میفته . و هر کسی قیمت خودشو میده و چیز تازه های نیست .

لینک به دیدگاه

واقعا جالبه !!!

حالا آقا سعيد ضرر نميكنيد اينطوري ؟؟؟

نه ضرر برای چی ؟ اون 2160 دست دوم بود گذاشتیم روی سیستم تا کار راه بیافته . بعدش هم 6600 اومد کار راه افتاد . به همین سادگی . اینجا فقط مشتریمون خیلی خیلی گل بود و قضیه رو کاملا درک کرد .

لینک به دیدگاه

اصفهان قیمتها خیلی افتضاحه مثلا 4870 معمولی گیگا رو به390 تا 420 دارن میفروشن. حالا حساب بقیه اش با خودتون!

لینک به دیدگاه

اينجا هم خيلي گرونه !!! رفتم يه مغازه گفتم Connect3D 4850 داريد ؟؟؟

گفت اين قطعات خيلي گرون و بالائن و ما نمياريم !!!:|

لینک به دیدگاه

اين پاور سيلورستون دستکاری شده هم که قربونش برم تو ايران پر بود ،جالبيش اينجاست که رو چند مدل که دقت کردم اصلا همچين مدلی تو خود سايت سيلورستون درج نشده!!! مغازه اي برای قيمت رفتيم ديدم يک بنده خدا گير آورده کارت گرافيک با برند السا داره قالب ميکنه و ميگه اين پرفروش ترين کارت تو امريکا شده!!! يکجا ديگه رفتيم ميگفت رم کيينگ مکس بهترين رم جهان ،طرف کرسر ميخواست اين ميگفت نه! کرسر تقلبيه!تو چين ساخته ميشه،پردازنده اينتل 5200 هم که خيلی جالب ،باکس و غير باکس خيليا هم قيمت ميدادن و ميگفتيم چرا؟ ميگفت چون بدون باکسش گارانتی داره

لینک به دیدگاه

قربون شهر خودمون.

قیمتاش کمی با تهران متفاوت هست و مغازه داراش هم منصف ترند ولی خوب از این جور مسائل اینجا هم کم نیست.

یه روز یه مغازه دار داشت مانیتور دوو رو ریکومنت(توصیه)میکرد میگفت بهترین تو دنیاست و یه مدل 17 اینچی رو بالای 220 قیمت میداد منم که جریان رو دیدم رفتم کنار پسر با ایما و اشاره به طرف گفتم نخر .رقتیم کیفیت تصویر ال جی و سامسونگ رو به طرف پشت چند تا ویترین نشون دادم.خود طرف خندش گرفته بود و فهمیده بود که یارو چه کلایی داشته سرش میذاشته و دست آخر یه سامسونگ براش گرفتیم با 170 .کلی حال کرده بود.

تو نمایندگی دریا کامپیوتر یارو فقط به اورکلاک بوردهای فاکسان اشاره داشت و یه p45 با قیمت 165 به طرف معرفی میکرد این در حالی بود که بارو داشت برای اولین بار سیستم میگرفت آخه لورکلاک به چه دردش میخوره و برای طرف چه کاربردی داره و کارتهای السا و افتخار میکرد به قیمت بالای این کارت و دلیلی بر برتری این کارت بر سایرین میدونست.کی گفته همیشه گرونتر بهتره.

دو هفته پیش سیستم 5000 اتلون و چیپ 520 انفورس رو برای کارهای مهندسی و کار با نرم افزارهای سنگین به پسر خالم پیشنهاد داده بود.

و....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...