رفتن به مطلب

مشکل دیر بالا امدن سیستم

J.mohammadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مدتی هست سیستمم دیر بالا میاد  اگه  راهنمایی کنید ممنون میشم

مادربرد p61-ad3

سی پی یو cor i3

گرافیک گیگا gt 430

رم 4گیگ 1333

هارد 500 توشیبا

ویرایش شده توسط cewher
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما مشخصات سیستم رو بنویس تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارهای زیر رو انجام بده.

نصب آنتی ویروس به روز و آنتی تروژان و چک کردن کل سیستم

defrag کردن درایو ویندوز

نصب نرم افزار زیر و اسکن سیستم و repair کردن مشکلات پیدا شده.

http://soft98.ir/tags/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+Auslogics+BoostSpeed/

واقعاً تاثیر داره.

در نهایت آپدیت کردن درایورها و نصب ویندوز به روزتر هم تو سرعت تأثیر داره

لینک به دیدگاه

دوستان آیا پر بودن هارد مخصوصا درایور ویندوز تو بالا اومدن ویندوز تاثیر داره؟؟؟؟

bpp7ykjkrq4we0vum.png

لینک به دیدگاه

وقتی درایو c  پر باشه Virtual memory ویندوز کاهش پیدا میکنه و در بوت شدن و البته بیشتر در کارکرد ویندوز تاثیر میگذاره.

از موارد دیگری هم که تاثیر میگذاره، defragmentation هست که دوستان اشاره کردند. یک مورد مهم دیگه هم تعداد برنامه هایی هست که در start up  ویندوز اجرا و لود میشوند. شما میتوانید با حذف این برنامه ، سرعت لود ویندوز را سریعتر کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان آیا پر بودن هارد مخصوصا درایور ویندوز تو بالا اومدن ویندوز تاثیر داره؟؟؟؟

علاوه بر مواردی که جناب Maxel گفتن یه مسئله دیگه هم هست که اون درایو ویندوزتون با فایلای ریز پر شده باشه یا فایلای درشت

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

این نرم افزار هم خیلی خوبه . کلا رجیستری ویندوز رو مرتب میکنه و فایل های زاید و temporary را پاک میکنه.  یک بار امتحان کن  پشیمون نمی شید.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=9862

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

bpp7ykjkrq4we0vum.png

پرچم پرسپولیس رو کلاً بردی بالا.

واسه همین سرعتت اومده پایین :D 

خارج شوخی برنامه های اضافی و حجیم رو remove کن. از msconfig غیر ضروری ها رو هم تیکشونو بردار.(با دقت) بعد نرم افزار معرفی شده دوستمون مکسل  یا اونیکه من معرفی کردم رو اجرا کن. حله

آبی بشن قرمزا درست میشه :D

ویرایش شده توسط emdadrayanekaraj
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

با سلام

از همتون ممنونم برای راهنمایی که کردی ولی درایو c کمتر از ده گیگه و وقتی ویندوز هم عوض میکنم بعد یکی دو روز بازسیستم کند میشه

ویرایش شده توسط cewher
لینک به دیدگاه

پرچم پرسپولیس رو کلاً بردی بالا.

واسه همین سرعتت اومده پایین :D 

خارج شوخی برنامه های اضافی و حجیم رو remove کن. از msconfig غیر ضروری ها رو هم تیکشونو بردار.(با دقت) بعد نرم افزار معرفی شده دوستمون مکسل  یا اونیکه من معرفی کردم رو اجرا کن. حله

آبی بشن قرمزا درست میشه :D

سلام عزیزم اون کاری که گفتی انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد

لینک به دیدگاه

شما باید  یک سری از نرم افزار هایی را که رو درایو c: نصب کردید پاک کنید و رو درایو دیگری نصب کنی ( البته با توجه با اینکه کلای جای خالی نداری ، نمی دونم کجا را پیشنهاد بدم :D )

بعد اینکه فایلهایی رو هم که روی دسکتاپ هست و همینطور برنامه هایی را که در دایرکتوری download  هست را به درایو دیگه منتقل کنید که پرچم استقلال بیاد بالا. :D :D

لینک به دیدگاه

شما باید  یک سری از نرم افزار هایی را که رو درایو c: نصب کردید پاک کنید و رو درایو دیگری نصب کنی ( البته با توجه با اینکه کلای جای خالی نداری ، نمی دونم کجا را پیشنهاد بدم :D )

بعد اینکه فایلهایی رو هم که روی دسکتاپ هست و همینطور برنامه هایی را که در دایرکتوری download  هست را به درایو دیگه منتقل کنید که پرچم استقلال بیاد بالاسس :D

سلام عزیزم هارم پانصده ودرایو سی ام صد گیگه  و کلا نه گیگ  توش ریخته ام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من حجم درایو c شما رو دقت نکردم

30 گیگ فضای کافی برای ویندوز xp برای سون 60 گیگ توصیه میشه.

حتماً پارتیشن ویندوز رو ضمن بک آپ گیری افزایش حجم بده دوست من.

اگه نتونستی نصب مجدد ویندوز ولی قبل از اون افزایش حجم حداقل به 60 گیگ رو توضیه میکنم.

پیشنهاد من اینه که اطلاعات D رو بکاپ بگیری و درایوهای C , D رو merge کنی. و دوباره ویندوز بریزی

ظاهراً سوالهای کاربر cewher و ali_rrr رو قاطی کردم عذر می خوام.

ویرایش شده توسط emdadrayanekaraj
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام عزیزم هارم پانصده ودرایو سی ام صد گیگه  و کلا نه گیگ  توش ریخته ام

دوست عزیز ویندوز شما چیه دقیقاً. با ذکر 32 بیت و 64 بیتی

ممنون

لینک به دیدگاه

م

اکس پیه سرویس پک 3- 32بیتیه

لینک به دیدگاه

م

اکس پیه سرویس پک 3- 32بیتیه

xp-pack3-32

لینک به دیدگاه

سلام

علاوه برمواردی که دوستان محترم ارائه کردن خصوصا msconfig حتما تاثیرداره
نصب Winxp Manager برای ویندوز ایکس پی ویانصب Windows 7 Manager برای ویندوز سون ویا نصب Vista Manager  برای ویندوز ویستا, ازهرکدو که استفاده میکنی درتب Optimizer  قسمت System Speed  درتب Startup گزینه Disable Prefetcher For Accelerating Windows Startup

تیک بزن تاثیر زیاد داره دربا لا اومدن سیستم . کمبودفضای درایو C سه گزینه سریع وجود داره 1-منتقل کردن Pagfile به درایودیگه ،ویا کلا غیرفعال کردنش

2-غیرفعال کردن Hibernate درصورتی که ازاون استفاده نمکنی 3- غیرفعال کردن پوشه System Volume Information

لینک به دیدگاه

علاوه بر تمامی مواردی که دوستان فرمودن شما این برنامه رو نصب و اجرا کن و یه اسکرین شات بزار.

لینک برنامه: http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe

این برنامه وضعیت سلامت سخت افزاری هارد رو بررسی می کنه. این طور به نظر میاد یه خورده از عمر هارد هم گذشته.

لینک به دیدگاه

• 8 سال بعد...

سلام وقتتون بخیر.دوستان بنده سیستمم رو جدیدا خردیم ولی خیلی طول میکشه تا سیستم روشن بشه.میخواستم بدونم این مشکل سخت افزاری هست یا مشکل ویندوز .مشخصا سیستم:

مادربرد ایسوزx570f 

Cpu3900xt

32گیگ هم رم +یک ترا هارد اچ اچ دی و۵۰۰گیگ ssd

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...