رفتن به مطلب

دلیل این اررور چیه ؟

araz_sakhtafzar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

روی CMD راست کلیک کنید اونجا میبینی چه جوری بزنی رو حالت ادمین . از دستور takeown هم تو همون کامند میتونی استفاده کنی برای دیدن سوییچ هاش ?/ رو بعدش تایپ کن. یه بچ فایل درست کن و ذخیره کن و هر وقت نیاز داشتی اجرا کن . اگر خود بخود دسترسی فایل ها تغییر میکنه سیستم آلوده هست . تو فروم و یا گوگل جستجو کنید برای دیسک نجات ...

با تشکر از شما 

خوب من چندین بار سیستم رو با انتی ویروسهای قوی اسکن کردم ولی دریغ از یه دونه ویروس یا چیزه دیگه ای !!  خوب بهترین دیسک نجات چیه و مربوط به کدوم انتی ویروسه که دانلود کنم ؟ 

لینک به دیدگاه

مطمئنی کارت صدات نصبه؟؟؟؟؟؟؟  :huh:

بابا دست گلتون درد نکنه به عکسایی که گذاشتم نگاه کردین یا ارروری که میده یا بحثهایی که شده با اساتید  ؟ !؟!؟!؟!

این مشکل با  take ownership  فایل حل میشه ولی دوباره بر میگرده بعداز زدن ویندوز یا بعداز یه مدت کار کردن ویندوز  ( جهت اطلاع ) 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، در منوی استارت تایپ کنید cmd.حالا به جای زدن enter، دکمه های ctrl+shift+enter رو با هم بزنید.یه پنجره میاد که yes رو می زنید. دستورات رو هم سطر به سطر اجرا کنید. نه اینکه همشون رو تو یه سطر یه جا تایپ کنید. مثله پست شماره 23 بشه.

در سایت زیر یه راهنمایی کامل در مورد هر دو دستور take own و icacls نوشته شده.دقت کنید سوییچ های به کار رفته در اینجا فقط برای یه فایل هست.برای حالت دسته جمعی همون طوری که من نوشتم سوییچ ها رو استفاده کنید.

http://www.davescomputertips.com/2011/08/how-to-take-ownership-of-a-file-in-windows-7-and-vista/

ویرایش شده توسط smartbuy63
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...