رفتن به مطلب

فروش موس Logitech G9x در حد نو

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

این موس رو 4 ماه پیش خریدم.بدون کوچکترین مشکل و خط و خش و از این حرفا.تمام لوازم و کارتن و اینا هم موجوده.گارانتی آواژنگ هم داره تا اکتبر 2013 .برند Logitech هم که نیاز به تعریف و تمجید نداره...

لینک  مشخصات از لیون:

http://lioncomputer.ir/product/1483/Logitech%20G9x%20USB%20Gaming%20Mouse/

علت فروش: کیبورد و هدست و پدموس من Razer هستند.و میخوام موس هم از برند Razer بخرم که با اینها ست باشه.بنابر این با موسهای مدل بالای Razer هم معاوضه دارم( حتما لوگوی Razer روشن بشه! ) و ما به التفاوت هم پرداخت میکنم.

قیمت فروش: قیمتی که امروز ( تاریخ 21 بهمن ) گرفتم از 215 تومن شروع میشد تا 240 تومن(با گارانتی آواژنگ) من میانگین قیمت ها رو 227 در نظر گرفتم که با کسورات و تخفیف و با توجه به میزان کارکرد و تمیزی 180 تومن قیمتگذاری کردم.هیچ عجله ای هم برای فروش ندارم.خریدار واقعی و با انصاف پیدا بشه باهاش راه میام , در غیر اینصورت فروش منتفی میشه!

فروش هم ترجیحا حضوری تهران و برای شهرستان هم اول واریز و بعد ارسال (هزینه پست و مسئولیت پست و ... هم با خریدار محترم)

post-11166-0-07826700-1360320721_thumb.jpg

post-11166-0-84494000-1360320763_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پست اول ویرایش شد.

کسی پیشنهادی داره میتونه مطرح کنه

لینک به دیدگاه

هیچ موسی این نمیشه! تقریبا 5 یا 6 تا انواع موس ریزر و لاجیتک رو امتحان کردم آخرش برگشتم سر این! :)

لینک به دیدگاه

درود 

یادمه که قبل از اینکه ست واتر کولر XSPC بخرم یدونه از این موس داشتم که اونقدر ازش لذت میبردم وقتی باهاش کار میکردم که الان خودمو میزنم که چرا این موس رو فروختم . 

خریدار واقعی در خرید این موس شک نکنه . 

مجید جان داداش خوچب بفروشیش . 

لینک به دیدگاه

با عرض پوزش خواستم بدونم که آیا دوتا قاب داره؟ یه سایت رفتم دیدم قاب رویی رو برداشته و کار میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هیچ موسی این نمیشه! تقریبا 5 یا 6 تا انواع موس ریزر و لاجیتک رو امتحان کردم آخرش برگشتم سر این! :)

درود.بله موس خیلی خوبیه.منم ریزر داشتم ولی به خوشدستی این مدل نبود.خیلی دراز بود:دی

تا حالا چند تا از دوستان پخ دادن که نفروش پشیمون میشی! :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود 

یادمه که قبل از اینکه ست واتر کولر XSPC بخرم یدونه از این موس داشتم که اونقدر ازش لذت میبردم وقتی باهاش کار میکردم که الان خودمو میزنم که چرا این موس رو فروختم . 

خریدار واقعی در خرید این موس شک نکنه . 

مجید جان داداش خوچب بفروشیش . 

درود علی جان

برا این واترکولرت یادمه چند تا قطعه فروختی یکی دیگش هم اسپیکر z506 بود که تا من اومدم بهت خبر بدم که میخوامش,ماشالا دوستان زود خریدنش.... (*)

آقا با ست xspc هم تاخت میزنیم خخخخخخخخ :lol:

خیلی مخلصیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با عرض پوزش خواستم بدونم که آیا دوتا قاب داره؟ یه سایت رفتم دیدم قاب رویی رو برداشته و کار میکنه.

سلام داداش.الان کامل توضیح میدم عزیز.

این موس خودش دو تا قاب داره که در پک بسته بندیش وجود داره.اگه قاب های بیشتری بخواهید باید از خارج بخرید چون من بازار گشتم نبود! این مدل ها تا حالا براش ساخته شده:

T1RRi.Xa8rXXcw1Ys5_055054.jpg

در پشت موس 2 تا دکمه وجود داره.یکی برای تنظیمات نوع اسکرول ( دو نوع اسکرول داره) و دیگری برای تنظیمات پروفایل گیمینگ.مثلا شما dpi مورد نظر رو برا بازیت تغییر میدی.خود موس حافظه جداگانه داره و در خودش ذخیره میکنه.

logitech-g9x-gaming-mouse-call-of-duty-m

در روی خود موس هم تنظیمات DPI وجود داره که مستقل از ویندوز میشه تغییرش داد.2 سری هم وزنه داره.من 4 گرمی رو استفاده کردم.

Logitech-G9x-Gaming-Mouse-Review-Splash.

mouse2_Full.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچنان فروشنده ایم (مدت محدود! بعدش فروش منتفی خواهد شد...)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا ساعت 24 امشب اگه پیشنهاد چشمگیری مطرح نشه فروش منتفی خواهد شد!

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

درود

تاپیک دیدم یاد دوران جوانی افتادم... B)

خیر فروش کنسل شد همون موقع

مدیران عزیز زحمت بستن تاپیک بکشید

ممنون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...