رفتن به مطلب

دوستان کمک کنید لطفا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم و اساتید محترم 

دوستان یه مشکلی داریم که همش زیر سر این نرم افزاره که میخواستم بپرسم اصلا این چیه و یه توضیح مختصر و مفیدم بدین ممن.ن میشم

ج79030078908122382103.png

لینک به دیدگاه

این معروفترین نرم افزار *یلتر *کن هست. برای استفاده از سرویس س*ا*ک*س یا اچ تی تی پی اس استفاده میشه. مشکلش چیه حالا؟

لینک به دیدگاه

این معروفترین نرم افزار *یلتر *کن هست. برای استفاده از سرویس س*ا*ک*س یا اچ تی تی پی اس استفاده میشه. مشکلش چیه حالا؟

مشکلش اینه که کچل کرده مارو 

با توجه به این مشکل که کلیک میفهمید مشکل چیه و کلا اعصابمو ریخته به هم 

مشکل عجیب 

ویرایش شده توسط araz_sakhtafzar
لینک به دیدگاه

میشه بگین این نرم افزار چه جوری کار میکنه و اصلا چه جوریاست البته فک کنم مشکل داره راستی این نرم افزارو من نصب نکردم از کجا نازل شده ؟

لینک به دیدگاه

تو اون یکی پست توضیحات مفیدی دادن. شما یه سری موارد رو توضیح ندادی. اول اینکه اصلا این برنامه رو می تونی پاک کنی؟ دوم اینکه درایور اینتل رو یه بار دیگه نصب کن. سوم اینکه igfxsrvc.exe ممکنه ویروسی شده باشه با یه آنتی ویروس سیستم رو اسکن کن. این کارا رو که انجام دادی نتیجه رو بگو.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش من با این نرم افزار کار نکردم

فقط خواستم بهت دلگرمی بدم . ایشالله دیگه پیغام نده و موهایی که ازت ریخته در بیاد :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...