رفتن به مطلب

درخواست کمک فوری

tohid63
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت دوستان

مشخصات سیستمم این پایین هست ... تو ویستا و هم تو ایکس پیو قتی دکمه هایبرنت و یا شات دان رو میزنم سیستم رستارت میشه . هر کاری م کردم نشد و بایوس . اپدیتبایوس تنظیمات و .......

و دیگه اینکه مارت تی ویم pixel view usb 415 هست . بخوبی کار میکنه ولی وقتی سیستم بالا میاد وقتی اجرا میکنم کار نمیکنه باید از usb یه بار در بیارم دوباره وصل کنم .....

نکته اخرم اینکه من هر چی بایوس رو اپدیت میکنم بازم تاریخش عوض نمیشه یعنی همون حالت اولیه که هست میشه منتظر راهنمایی گرم و پر محتوای شما دوستانم ...........

main dfilanparty amd790fx-m2r

ram 4*1 gig ddr 2 bus 1066 crocial balestic

vga xfx 9800 gtx+ black edition

power ocz gamextream 700w

va .....

لینک به دیدگاه

دوست خوب سوالاتون زیاد واضح نیست.

در مورد اولی یعنی از روی کیبورد و با دکمه ها امتحان میکنید.یا از Task manager هم همین مشکله.

اگر حالت دوم هست باید بگم من خودمم یه چند وقتی همین مشکلو داشتم وسیستم جا اینکه خاموش شه ری استارت میشد.یه ویندوز عوض کردم حل شد.

سوال دوم مفهوم نیست(منظورت کارت تی وی هست)

در مورد سومی آیا سیو میکنید و تاریخ عوض نمیشه.نکنه بایوست ویروسی شده.

در ضمن سوالاتون رو شماره گذاری کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...