رفتن به مطلب

خنک کردن گرافیک xfx 4870

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من کارت گرافیک xfx 4870 دارم که دماش زیاده !

یعنی با دور فن 2260 دماش روی 58!

کیس من یه فن 12 جلو می خوره که نداره و یکی کف کیس و یکی پشت کیس در قسمت بالا 3 تا هم 12 cm هست!

ایا سه تا فن ساده 12 سانتی متری می تونه رو دمای گرافیکم تاثیر داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام دوستان من کارت گرافیک xfx 4870 دارم که دماش زیاده !

یعنی با دور فن 2260 دماش روی 58!

کیس من یه فن 12 جلو می خوره که نداره و یکی کف کیس و یکی پشت کیس در قسمت بالا 3 تا هم 12 cm هست!

ایا سه تا فن ساده 12 سانتی متری می تونه رو دمای گرافیکم تاثیر داشته باشه؟

درود

اگر در لود 58 هست که مشکلی نیست(بعید میدونم) و فکر کنم منظورتون 85 بوده که بازم مشکلی نیست برای این کارت و ذاتا کارت داغی هست ولی اگر 3 فن 12 سانتی اضافه کنید مسلما با به گردش هوای داخل کیس و بهتر شدن تهویه دمای گرافیک شما هم کاسته خواهد شد.

اگر روی در کیستون فن نصب میشه به صورت دمنده به سمت گرافیک بذارید.همینطور کف و جلوی کیس رو دمنده داخل بذارید و اونیکی بالایی رو بصورت خروجی بذارید تا هوای گرم تخلیه بشه.اینطوری چند درجه ای میتونید دمای کارتتون رو کاهش بدید.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

یکی کمکم کنه!

:blink: تازه فهمیدم که دور فن کارت گرافیکم به طور خودکار تغییر نمی کنه!

به طور خودکار روی 23 درصد هست و دما تا 80 درجه هم می ره ولی هیچ افزایشی نمی بینم؟ :(

درایور 10.6 روی ویندوز نصب بود و رفتم 13.1 گرفتم بازم فایده ای نداشت!

یکی کمک کنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :

طبق آموزشی که توی تاپیک تاپیک زیر هست :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15674&page=2

بایوس کارت رو آپدیت کن انشالله درست میشه .

لینک به دیدگاه

عزیز اگر با آپدیت بایوس گرافیک که دوستمون فرمودن مشکلتون حل نشد، پیشنهاد می کنم با برنامه ای مثل MSI Afterburner یک پروفایل برای کنترل اتوماتیک دور فن درست و ذخیره کنید :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مراحل رو کاملا ابتدا مطالعه کن بعد اقدام کن . درست پیش بری نه عزیز مشکلی پیش نمیاد .

سوالی داشتی حتما بپرس

لینک به دیدگاه

من اخرین رام دانلود کردم حالا احتیاجی به ویرایش هم هست یا با نرم افزار ATI Win Flash فلشش کنم؟

لینک به دیدگاه

یعنی همیشه باید برنامه MSI Afterburner اجرا شده باشه؟

عزیز اگر با آپدیت بایوس گرافیک که دوستمون فرمودن مشکلتون حل نشد، پیشنهاد می کنم با برنامه ای مثل MSI Afterburner یک پروفایل برای کنترل اتوماتیک دور فن درست و ذخیره کنید 
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من اخرین رام دانلود کردم حالا احتیاجی به ویرایش هم هست یا با نرم افزار ATI Win Flash فلشش کنم؟

کاملا مشخصاتش با کارتتون منطبق هست ؟ کلاک رم و هسته ؟

اگه آره فلش بزن ببین چی میشه . راستی مادربوردت دوتا گرافیک میخواره ؟ چون ممکنه فایل فلش مناسب نباشه بعد از فلش دیگه تصویر نداشته باشی و مجبور بشی  با یه کارت دیگه بیای بالا و بایوس رو برگردونی .

راستی حتما با gpu-z  از بایوس فعلی کارتت بک آپ بگیر و بعد کار تغییر بایوس رو شروع کن .

لینک به دیدگاه

نه مادربردم فقط یه اسلات گرافیک داره و فقط یدونه کارت گرافیک دارم

لینک به دیدگاه

دوستان اول از مدل دقیق کارت ایشون مطلع بشید بعد پیشنهاد بهشون بدید. اول ببینید فنشون 2 سیم هست ، 3 سیم هست یا 4 سیم ؟؟؟ بعد ایشون توی پست اول گفتند دور فن 2260 هستش ، بعد توی پست 3 گفتند دور فن به صورت خودکار روی 23% هستش و افزایش پیدا نمی کنه !!! یعنی فنی که دور 23% اون معادل 2260 rpm باشه باید یک فن 10000 دور باشه !!!

نکته اول، با چه برنامه ای دمای کارت رو می بینید ؟ حتماً از سربرگ سنسور برنامه GPU-Z استفاده کنید

نکته دوم، با چه برنامه ای دور فن رو می بینید ؟

دمای 80 توی لود برای 4870 طبیعی هستش ولی باز این دما به نوع کولرتون هم بستگی داره، مدل دقیق به همراه عکس قرار بدید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. شاید با تعویض خمیر سلیکون و تنظیم پروفایل دور فن در AfterBurner بتونید حداقل 10 درجه از دماتون کم کنید.

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس اگه دوتا گرافیک نمیخوره صبر کن شب بیام خونه دقیق راهنمایی کنیم مشکل پیدا بشه . انشالله که مشکل از بایوس نباشه .

واسه اولین تست در کیس رو باز کن کارت روببر زیر لود و با چشم و از صدای فن ببین آیا سرعت فن تغییر خواهد کرد یا نه .

بعد MSI AFTER BURNER نصب کن و ببین میتونی سرعت فن رو دستی ببری بالا یا نه .

نتیجه رو گزارش بده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر دور فن قابل تغییر باشه از داخل خود کاتالیست هم میشه از مسیر زیر :

راست کلیک روی صفحه>AMD Engine conrol center>از منوی سمت چپ گزینه performance>کلید Accept رو سمت راست زیر نوشته ها بزنید>گزینه configure Graphics Overdrive رو بزنید>در صفحه باز شده تیک گزینه Enable manual fan control رو بزنید>درصد دلخواه رو انتخاب کنید(روی 90 بذارید جهت تست چون صدای فن کاملا محسوس میشه وقتی روی درصدهای بالا بذارید و میفهمید دور فنتون قابل تغییر هست) و بعدApply کنید.

lموفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام.

من قبلا یه 4870vapor-x داشتم تو حالت عادی حدود 60 درجه بود و تو لود 100% هم 85 میرسید.

هیچ مشکلی نداره این دما طبیعی هست.

این کارت الان دست یکی از دوستان هست بعد 4سال مثل روزه اول کار میکنه با همون دما.

لینک به دیدگاه

طبق روش دوستان که با آپدیت بایوس کارت مشکلت حل شد که هیچی اگه حل نشد مجبوری یا فنو عوض کنی و فن قوی تر بزاری یا این که با ابداعات خودت یه فن بسازی که برای خودم همیشه راه دوم رو پیشنهاد میکنم

برای راهنمایی بیشتر میتونی با پ خ بهم بگی تا راهنماییت کنم

لینک به دیدگاه

سرعتشو دستی میشه تغییر داد ولی یک چیزش اعصابمو خرد کرده!

کامپیوتر که خاموش می کنم مانیتور no signal میده!

بعدش هم چون مانیتورم crt هست تبدیل زدم!

فعلا با  AFTER BURNER خودم یکی واسش درت کردم ولی تا برنامه بالا نیاد دور فن رو 0 درصد هست به طور اتوماتیک .

رو صد درصد که میزارم دور فن 5200 تا میاد و دما میشه 44 تا 47 متغیر!

ولی اگر رودیشب که ویندوز نصب کردم داشتم از ترس سکته اتوماتیک باشه با دور فن 989 درو میچرخه!

دیشب داشتم از ترس سکته میکردم  :ohmy:

وقتی که کامپیوتر ریست میکنی دور فن کاملا میاد پایین یعنی همون 989 !

داشتم ویندوز نصب میکردم که تازه فهمیدم دور فنش الان پایینه! گرمایی که از پشته کات میومد بیرون دست ادم میسوخت!

به نظر شما چون مادربردم pci e 3 هست مشکلی نداره؟

مشخصات سیستمم اینه:

M.B biostar h61 mlv2

ram 4gb bus 1333

hard 320

پاور گرین 580

دوتا 6 پین داشت منم دوتاشو وصل کردم به گرافیک @-)

cpu g540

http://upcity.ir/images/39239633869330334459.gif

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150394

http://upcity.ir/images/51338719620916656998.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...