رفتن به مطلب

فروش 4 عدد رم geil 4g با باس 1600 به قیمت پایین

hossinkaspersky
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان قصد فروش 4 عدد رم geil 4g مجموعا 16 گیگ  رادارم با گارانتی مادام العمر سازگار ارقام 

سه هفته است خریداری شده 

قیمت نهایی برای هر رم فقط 70 تومان 

فروش فوری 

ساکن تهران 09355017001

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چون یکی از مدیران پی تی دیشب به قیمت فروش فوری میخواست,فکر نکنم این دوستمون دیگه به این تاپیک سر بزنه!

دیشب بهشون پ خ دادم ولی جواب ندادن...

فکر کنم همون دیشب معامله انجام شد (البته جالبه که نه عکسی و نه لینک مشخصات,ولی مدیران پی تی که جدیداً روی اینجور چیزا گیر میدن , چون دیدن قیمت مناسبه,عین هندونه در بسته خرید کردن و در واقع رو هوا زدن!)

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
چون یکی از مدیران پی تی دیشب به قیمت فروش فوری میخواست,فکر نکنم این دوستمون دیگه به این تاپیک سر بزنه!

دیشب بهشون پ خ دادم ولی جواب ندادن...

فکر کنم همون دیشب معامله انجام شد (البته جالبه که نه عکسی و نه لینک مشخصات,ولی مدیران پی تی که جدیداً روی اینجور چیزا گیر میدن , چون دیدن قیمت مناسبه,عین هندونه در بسته خرید کردن و در واقع رو هوا زدن!)

آره مدیران اونجا میگن کسی که تاپیکش اینطوری هست پیشنهاد ندید بهش که تاپیکش نیاد بالا اونوقت خودشون خرید می کنن!

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

من كه شخصاً تا به حال در پى تى معامله نداشتم ولى تو ليون تا دلت بخواد (حقيقتشو بگم فقط تو ليون پيدام ميشه و خوشم مياد معامله داشته باشم..) 

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

حالا که داغه منم بی رو در وایستی بگم پی تی و مدیرای سخت افزارش گنده شو در آوردن دیگه  که هرچی آتو آشغال میفروشن توشو نه نظم داره نه...هر چیم تازه به دوران رسیدس تا دلت بخواد توش پیدا میشه

فعلا قربون همن لیون خودمون :D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
2تا شو 100 خریدارم.

زير خاكى هست عزيز همون در بدو شروع تايپيك جنسو ازش قاپيدن...

لینک به دیدگاه

دوستان یک پکو فروختم یک پک دیگر موجود است که خودم استفاده می کنم احتمالا بعد از عید بفروشمش 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...