رفتن به مطلب

دانشمندکیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ظاهرا موسسه دانشمند کیت که در اینترنت چند سالی است دارد تبلیغات می کنه و از مردم پول می گیره حتی در ادرسی که در شهرستان شیراز اعلام کرده موفق به ملاقات انها نمی شوید!مشتری که ۵۰ روز پیش به حساب این موسسه پول واریز کرده موفق به دریافت کالا نمی گردد .

احتمالا گرداننده گان این سایت روی این حساب کرده اند که مردم وقت پی گیری شکایت برای مبلغ مثلا ۱۰۰ هزارتومان .........را ندارند .

کاربران هم که خبری ندارند از موضوع هنوز به سایت انها مراجعه و از طریق بانک اقدام به واریز پول می کنند. اگر از سایت انها بازدید کنید براحتی متوجه می شوید که تصاویر کپی شده از منایع خارجی هستند که روی ان عبارت دانشمند کیت اضافه شده است.

واقعا جوانی که پس اندازش را می فرستند برای این افراد و سپس منتظر باقی می ماند و برایش چیزی با پست نمی اید نظرش راجب کار فنی و اینترنت چه خواهد بود ؟

و نگرانی اصلی این است ...ذوق و شوق انسانهایی که تفریح خاصی ندارند و امیدشان به خرید قطعات و مونتاژ مدار دلخواهشان است تا چند صباحی واقعا لذت ببرند از لحضات عمر ...چنان به یاس و خشم تبدیل می شود که شاید برای همیشه دست از کار فنی بردارند.

اگر در حسابتان مبلغ ۱۰۰ هزار تومان اضافی دارید و می خواهید با ان کیت بخرید برویید به ادرس زیرhttp://www.dkit.ir/

این را هم بخوانید:

سلام  اصلاً ......... محضه هیچ شرکتی در کار نیست من دوستانم را در شیراز فرستادم به آدرسشون متاسفانه خبری ازشون نیست کلیه مداراتشون هم کپی عکساست از سایت اصلی در سایت خودشون و جالب اینکه آمار بازدید کننده های بیخبرشونم زیاده!! چند تا از کیت ها رو که در سایت اصلیش هست کنترل کردم بیشتر قطعاتش در ایران نیست!! ولی خودمونیم خیلی باید حریص باشند چون این شرکته داره با احساس نوجوان ها و شعور مردم بازی میکنه

این ادم شیاد سرمن هم کلاه گذاشته البته من یه بار ازشون به مبلغ 20 تومن خرید کردم که همه چیزش ناقص بود کیتش بعضی جاهاش اصلا سوراخکاری نشده بود قطعاتشرو اشتباهی داده بودن و...
بعد از یه مدت دوباره به طمع تخفیف پولو مستقیما به کارتش واریز کردم (55تومن)بعد رفتم از تو حسابم خرید کنم که خیر سرم تخفیف بگیرم که بعد از اینکه من خرید کردم گفتم چرا بسته منو نمیفرستین بعد 1ماه گفتن دلار بالا رفته کسی به ما جنس نمیده گفتم من اون موقعی که خرید کردم نوشته بود موجود هست حالا شما میگین موجودی نداریم خلاصه هرروز منو پیچوندن که تا الان نزدیک 6ماه میگذره هنوزم که هنوزه بستمو نفرستادن منم دیگه قیدشو زدم در ضمن فقط من نیستم کافی یه سرچ بکنید تا ببینید چندنفر مثل من تو دام این کلاهبردار افتادند اینم لینک نظرات کاربرانی که در مورد این ایشون نوشتن کافیه برید به قسمت نظراتhttp://samandafineh.blogfa.com/post/10 واگذارش کردم به خدا

خواهشمندم اگر از این وبسایت خرید کردن و یا اطلاعاتی در این زمینه دارند همینجا اعلام کنند که افرادی که واقعا به علم الکترونیک علاقه مند هستند تو دام این کلاهبردار گرفتار نشوند

از دوستان شیرازی هم استدعا دارم که ادرسو چک بکنن ببینن اصلا همچین شرکتی وجود داره یانه؟

ممنون

ویرایش شده توسط AMIR25
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه کاری نداره

همه مستندات رو به فتا ارسال کنین تا پیگیر بشن

راست میگم والله

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...