رفتن به مطلب

کمک درباره رم

Recommended Posts

سلام من مادربرد le asus p8p67 دارم پردازنده هم i3 2100 مادربرد من جای چهار تا رم داره اولی سیاه دومی ابی سومی سیاه و چهرمی ابی حالا من دوتا رو کوریسر دارم doual chanell هستند فرقی میکنه به کدومشون بزنم؟ یعنی هر دو رو به یه رنگ بزنم؟ یا بزنم کناره هم؟

لینک به دیدگاه

سلام من مادربرد le asus p8p67 دارم پردازنده هم i3 2100 مادربرد من جای چهار تا رم داره اولی سیاه دومی ابی سومی سیاه و چهرمی ابی حالا من دوتا رو کوریسر دارم doual chanell هستند فرقی میکنه به کدومشون بزنم؟ یعنی هر دو رو به یه رنگ بزنم؟ یا بزنم کناره هم؟

سلام البته این سواله شما بستگی به مادریرد داره که تو دفترچش هم نوشته ولی اکثرا رم ها رو به یک رنگ میزنن که بصورته dual chanel کار کنه.....

برنامه cpu-z رو بریز مشخص میشه...........

لینک به دیدگاه

2تا آبی یا 2 تا سیاه. میشه یکی در میان. من خودم به 2 تا آبی زدم. 1 و 3

برای تست هم برو تو  cpu-z تو تب مموری باید chanels# =dual باشه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان

من دو عدد رم با مشخصات :

Module Size:                        4096 MBytes
Memory Type:                       DDR3 SDRAM
Memory Speed:        800.0 MHz (PC3-12800
Module Manufacturer:                          Corsair
Module Part Number:   CMX4GX3M1A1600C9

مادر برد هم : asus p8z68-v pro

دارم ولی هر کاری میکنم رمها به صورت duallchannel کار نمیکنن تو دفترچه اش زده که تو دو تا آبی ها نصب کنید من دو تا آبی که میزنم بالا نمیاد تو دو تا سیاه زدم کار نکرد ولی تو یه آبی و سیاه که میزنم بالا میاد ولی دیه single channel میشه از cpu -z که چک کردم زده single channel حالا چیکار کنم دوستان؟

bios update کردم و cmos clear هم کردم ولی فایده ای نداشت و بایوس رو به حالت deafult هم برگردوندم

دوستان منتظر راهنماییتون هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با یک رم دیگه تست کنید و اگر مشکل پابرجا بود به همین صورت مشکل از مینتون هست.

البته داخل اسلات رمها رو هم تمیز کنید.شاید یرطرف شد.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

قبل از هر کاری دفترچه مادر برد قسمت که شرح کامل رم ها و میزان باس رم ها شرح داده اگه با اندازه رم ها مشکلی نبود ابدیت بایوس مادر برد را به روز کن اگه بازم مشکلی بود یک جفت رم دوال دیگری تست کن اما بیشتر روی ایدیت مادر برد ت تاکید میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...