رفتن به مطلب

کم شدن سرعت بوت

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز بنده مینم رو تعویض کردم و یک مادربورد جدید خریدم ولی از وقتی نصبش کردم سرعت بوت ویندوز کاملا کم شده روی لوگوی ویندوز 5 ثانیه صبر میکنه در حالی که روی مادربورد قبلی اصلا این شکلی نبود ولی عجیب تر اینکه سرعتش با تست atto تغییر نکرده ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد گفتم شاید بایوس باشه که کمی قدیمیه ولی الان اپدیتش کردم دیدم تغییری نکرد

مین قبلی msi 990fxa gd80 بود و این gigabyte ud5 

ssd هم adata sp900 هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کامیار جان ساخار یکسری مادر بردها اینطوری هست که سرعت بوتشون خیلی عالی هست.

حالا چند تا کار انجام بدید شاید سرعت بوتتون بهتر شد.

اول وارد بایوس بشید و یکسری ابزاری رو که نیاز ندارید مثل Esata،1394 , .... مشابه رو دیزیبل کنید.

وارد ویندوز که شدید در منوی استارت کلمه MSconfig رو بزنید در قسمت بوت و قسمت ادونسد بودت نامبر آف پروسوسر رو تیک بزنید و با توجه به تعداد هسته های پردازنده این عدد رو تغییر بدید.

در سربرگ استارت آپ هم میتونید کنترل روی برنامه های استارت آپ داشته باشید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

البته اینو فراموش نکنید که با عوض کردن مین ویندوز هم باید عوض بشه...

اینم امتحان کن خیلی تاثیر داره..

لینک به دیدگاه

اول وارد بایوس بشید و یکسری ابزاری رو که نیاز ندارید مثل Esata،1394 , .... مشابه رو دیزیبل کنید.

وارد ویندوز که شدید در منوی استارت کلمه MSconfig رو بزنید در قسمت بوت و قسمت ادونسد بودت نامبر آف پروسوسر رو تیک بزنید و با توجه به تعداد هسته های پردازنده این عدد رو تغییر بدید.

موفق باشید

ممنون انجام دادمشون در حد 2 ثانیه تغییر کرد 

باتشکر

لینک به دیدگاه

البته اینو فراموش نکنید که با عوض کردن مین ویندوز هم باید عوض بشه...

اینم امتحان کن خیلی تاثیر داره..

بله عوض کردم ویندوز رو هم ولی مثل اینکه کلا اینشکلی هست 

ممنون

لینک به دیدگاه

به نظرم اگر سرعت بوت خیلی کند نیست و از نظرت ایراد حادی نیست ;) ;) ، خیلی به قضیه حساس نشو. چون انوقت میشه قضیه : سری که در نمیکنه را دستمال نمی بندند" و الباقی ماجرا

لینک به دیدگاه

به نظرم اگر سرعت بوت خیلی کند نیست و از نظرت ایراد حادی نیست ;) ;) ، خیلی به قضیه حساس نشو. چون انوقت میشه قضیه : سری که در نمیکنه را دستمال نمی بندند" و الباقی ماجرا

سرعتم شده به اندازه هارد 500 گیگ 64 مگ بافر ساتا دو 

ایرادی نداره نمیشه کاریش کرد دیگه ولی توی ویندوز مشکلی ندارم سرعت عادی هست

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز @};-

عطف به راهنمایی های دوستان گلم و اساتیدم, @};-

میتونی تو همون منو استارت msconfig تایپ کرده و تو سر برگ Boot گزینه No GUI Boot رو تیکشو بزنی و سیستم رستارت میشه,و این کار باعث میشه که موقعه بوت ویندوز لوگوی ویندوز رد شده و یه صفحه سیاه رنگ دیده میشه که اصلا هم مشکل ساز نیست و باعث میشه که سیستم سریعتر بوت بشه.

بازهم از اساتید عذر میخوام @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موفق باشید

درود

معین جان منظور تعداد هسته های حقیقی هستش یا مجازی؟

مثلا برای 3770k عدد رو 4 انتخاب کنم یا 8 ؟

سپاس

لینک به دیدگاه

درود

معین جان منظور تعداد هسته های حقیقی هستش یا مجازی؟

مثلا برای 3770k عدد رو 4 انتخاب کنم یا 8 ؟

سپاس

8

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موسوی جان خودش تعداد رو برات مشخص کرده اگر تا 8 اجازه میده یعنی میتونی از 8 ترد استفاده کنی برای این کار.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ممنون از اقا معین و باقی دوستا که منو راهنمایی کردند 

به یک نکته دیگه هم رسیدم اینکه کلا سرعت کم شده فقط بوت نیست ویندوز قبلا به ssd امتیاز 7.9 میداد ولی الان بالای 7.2 اصلا نمیده تازه 90درصدش هم خالی هست

به احتمال زیاد از کنترلر مین باشه؟(چون مرول هست و خوندم مرول خوب نیست)

امشب میخوام درایور جدیدشو دانلود کنم ببینم بهتر میشه یا نه

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مگه SSD رو به پورتهای نیتیو ساتا وصل نمی کنید!؟

لینک به دیدگاه

مگه SSD رو به پورتهای نیتیو ساتا وصل نمی کنید!؟

چی هست این پورت؟کجا هست؟چه فرقی با بقیه داره؟چطوری میشه تشخیصش داد؟ممنون میشم یکم توضیح بدید

ممنون که راهنمایی می فرمایید

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

ببخشید یک سوال دیگه هم از کجا میشه فهمید کابل ساتا 3 هست یا 2؟(از کجا بفهمیم ssd در حالت ساتا2 هست یا 3؟)

باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معمولا رنگ کانکتور ساتا 3 روی مادربرد مشخصه و در اکثر مادربردها سفیده و اندازه کانکتورش هم مقداری از کانکتور ساتا دو بزرگتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
چی هست این پورت؟کجا هست؟چه فرقی با بقیه داره؟چطوری میشه تشخیصش داد؟ممنون میشم یکم توضیح بدید

ممنون که راهنمایی می فرمایید

معمولا مین برد های رده بالا چند تا پورت ساتا غیر از پورت های اصلی که از خود پل جنوبی مشتق میشه دارند.

مین شما هم از این قاعده مستثنی نیست و این پورت ها ساتا بر روی مین شما نیز وجود داره که با رنگ خاکستری هست.این پورتها از چیپ Marvell 88SE9172 مشتق شده.

اگر به اونها وصل کردید جدا کنید و به مشکی ها وصل کنید.

ببخشید یک سوال دیگه هم از کجا میشه فهمید کابل ساتا 3 هست یا 2؟(از کجا بفهمیم ssd در حالت ساتا2 هست یا 3؟)

باتشکر

کابلهای ساتا سه یا ساتا 6 گیگابیت معمولا برنگ مشکی و دوسرشان کرم رنگ هست.(من روی 5 -6 تا مین فقط این رنگی دیدم کابل ساتا 6 گیگا بیت رو)

در قسمت اتصال نیز روشون نوشته Sata 6 Gbps

لینک به دیدگاه

دوستان من اینجا سوال پرسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=16566&page=5#entry182068

ویرایش شده توسط rrtt
لینک به دیدگاه

معمولا مین برد های رده بالا چند تا پورت ساتا غیر از پورت های اصلی که از خود پل جنوبی مشتق میشه دارند.

مین شما هم از این قاعده مستثنی نیست و این پورت ها ساتا بر روی مین شما نیز وجود داره که با رنگ خاکستری هست.این پورتها از چیپ Marvell 88SE9172 مشتق شده.

اگر به اونها وصل کردید جدا کنید و به مشکی ها وصل کنید.

کابلهای ساتا سه یا ساتا 6 گیگابیت معمولا برنگ مشکی و دوسرشان کرم رنگ هست.(من روی 5 -6 تا مین فقط این رنگی دیدم کابل ساتا 6 گیگا بیت رو)

در قسمت اتصال نیز روشون نوشته Sata 6 Gbps

ممنون اقا معین از راهنمایی خوبتون دستتون درد نکنه

از بقیه دوستان هم بابت راهنمایی سپاس گذارم 

لینک به دیدگاه

دوستان واقعا مشکلم جدی شده بوت ویندوز به حدود 100 ثانیه رسیده

سرعتش الان به اندازه ساتا2 شده شایدم کمتر حتی در قسمت error scan برنامه hdtune سرعت بالای 170(در بهترین حالت یا ماکسیموم)نمیره در حالی که قبلا به 400 هم میرسید روی کابل هم فقط نوشته ata هیچی ننوشته

ممکنه کابل ساتا2 باشه؟

توی بایوس روشن کردن ساتا3 یا همچین چیزی نباید وجود داشته باشه؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

بازهم خدمت دوست عزیز سلام عرض میکنم,لازم دیدم چندتا نکته جهت بهبود بوت و عملکرد ویندوز اشاره کنم,شاید مورد استفاده قرار بگیره...

1-اول اینکه در قسمت کنترل پنل وارد power options شده و  گزینه High performance رو برا این آپشن تغییر بده.

2- تو منوی Start عبارت gpedit.msc را وارد کرده و Enter رو بزن و در پنجره Local Group Policy Editor از پنل سمت چپ مسیر زیر رو طی کن:

Computer Configuration > Administrative Templates > System > Troubleshooting and Diagnostics > Windows Boot Performance Diagnostics

حال تو قسمت سمت راست پنجره,رو گزینه Configure Scenario Execution leve دوبار کلیک کن,و در پنجره باز شده گزینه Enabled رو انتخاب کن و توجه کن که در قسمت Scenario Execution Level  گزینه  Detection, Troubleshooting and Resolution فعال باشه و حال ok کرده و سیستم و Restart کن,

حال برای اطمینان از کارکرد درست و فعال بودن این قابلیت ویندوز( Windows Boot Performance Diagnostics)بایدسرویس (Diagnostic Policy Service (DPS در محیط ویندوز فعال باشه,برای اینکار:

در منوی Start عبارت Services را تایپ کرده و Enter  رو بزن و در صفحه ی باز شده Diagnostic Policy Service رو پیدا کن و اطمینان حاصل کن وضعیت (Status) آن بروی Started قرار گرفته باشه,در واقع ما با اینکار بصورتی عملکرد هوشمندانه ویندوز را از طریق شناسایی و رفع موانع سیستم در هنگام بوت فعال کرده ایم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...