رفتن به مطلب

ریست کردن پسورد در ویندوز ( ادمین - یوزر ) Adminiastrator Password Reset

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام بر شما

چند سال پیش یه سیستمی بود که اجباراً باید واردش میشدیم ؛ هر کاری هم که به نظر می رسید انجام دادیم ؛ حتی با لینوکس هم سیستم رو بالا آوردیم ولی به یه تعداد فایلها دسترسی نمیداد ( حالا شاید هم ما بلد نبودیم ) تا اینکه این برنامه رو از یکی از دوستام گرفتم ، یعنی آدرس داد و دانلود کردم / دیشب دوباره رفتم سراغش برا یکی لازم بود گفتم اینجا هم معرفیش کنم

البته نسخه قدیمی رو داشتم 2006 که الان این ها نسخه جدیدش هستش

روی این سیستم ها تست شده ( به گفته خود شرکت )

NT 3.51, NT 4, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server,
Vista, Windows 7 and Server 2008

نسخه بوت از روی CD

نسخه بوت از روی USB

آموزش استفاده از برنامه

لینک به دیدگاه

درود

از این آموزشی که شما گذاشتین ما که چیزی نفهمیدیم,سواد خیـــــلی زیاد میخواد که ما نداریم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

How to make the CD

Unzipped, there should be an ISO image file (cd??????.iso). This can be burned to CD using whatever burner program you like, most support writing ISO-images.

از حالت فشرده شده خارج کنین ؛ و فایل ISO موجود را با هر برنامه ای که تونایی رایت کردن این نوع فایلها رو داره روی CD رایت کنین

Often double-clikcing on it in explorer will pop up the program offering to write the image to CD.

اغلب اگر روی فایل مذکور دابل کلیک کنین برنامه مرورگر سیستم اتوماتیک نوع فایل رو تشخصی داده و با توجه به برنامه موجود در سیستم اون رو باز خواهد کرد

Once written the CD should only contain some files like "initrd.gz", "vmlinuz" and some others. If it contains the image file "cd??????.iso" you didn't burn the image but instead added the file to a CD. I cannot help with this, please consult you CD-software manual or friends.

The CD will boot with most BIOSes, see your manual on how to set it to boot from CD. Some will auto-boot when a CD is in the drive, some others will show a boot-menu when you press ESC or F10/F12 when it probes the disks, some may need to have the boot order adjusted in setup.

خلاصش اینه : فایل رو Unzip کنین و بعد فایل ISO رو روی CD رایت کنین/ بعد با اون سیستم رو بوت کنید بر اساس نوع سیستم و کاری که میکنید منوها رو مشاهده خواهید کرد ( آسون تر از نصب ویندوز هستش )

و اما برای USB :

فایل هارو Unzip کنین و همه اونهارو روی فلش کپی کنین ( سعی کنین فلش خالی باشه و فایل ها هم داخل پوشه نباشن )

بعد در خط فرمان داس تایپ کنین

X:syslinux.exe -ma X

که در اینجا X نام درایو مربوط به فلش هستش

با این کار bootloader روروی فلش نصب میکنین

تموم شد کار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود

از این آموزشی که شما گذاشتین ما که چیزی نفهمیدیم,سواد خیـــــلی زیاد میخواد که ما نداریم...

جدی گفتی اینو ؟؟ !!

منم برداشتم تایپ کردم :wub:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...