رفتن به مطلب

یه سوال در مورد phenomII 940

Recommended Posts

با سلام.

اگه میشه یه توضیحی در مورد این سوکت +am2 بدید؟ که چه فرقی دارند و آیا مادربردهای خاصی آنها را ساپورت میکنند؟

در ضمن اگه میشه بفرمایید که آیا میشه که با این سی پی یو از رم ddr3 استفاده کرد؟:(

لینک به دیدگاه

با سلام.

اگه میشه یه توضیحی در مورد این سوکت +am2 بدید؟ که چه فرقی دارند و آیا مادربردهای خاصی آنها را ساپورت میکنند؟

در ضمن اگه میشه بفرمایید که آیا میشه که با این سی پی یو از رم ddr3 استفاده کرد؟:(

دوست گرامی ابتدا خدمتتون بگم سوکت این پردازنده am2+ نیست بلکه am3 هست.بله مادربوردی این پردازنده رو ساپورت میکنه که سوکتش am3 باشه.درمورد رم هم بله.مادربوردهایی که از سوکت جدید am3 استفاده میکنند برخی از انها از رم ddr3 که انصافا من خودم ندیدم اما شنیدم از برخی میگن ساختند وتو بازار جهانی هست و بعضی هم میگن هنوز نیومده وبرخی هم از ddr2 وبرخی هم قرار است مختلط به بازار ارائه شوند

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

اینو هم بگم برخی از مادربوردها هستند که با تغییرات در بایوس قابلیت اینو پیداکردن از سوکت مختلط هم استفاده کنند یهنی am3 باشه از Am2+ استفاده کنه یا بالعکس که اونم یکسری معیب داره البته اولی نه دومی که مطمئنا یکسری محدودیت ایجاد میکنه تو کار پردازنده.اما کمپانی که بخواد مادربوردهای زیادی با رم DDr3 بسازه برای این سوکت زیاد ندیدم مادربوردی بده به غیر از تکو توک که نمیدونم امدن تو بازار یا خیر

یک نمونه از بهترین مادربوردهای موجود برای این پردازنده ها توی لینک زیر هست البته با رم DDR2 OC max1200

http://uk.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=181&l3=896&l4=0&model=2764&modelmenu=1

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما.

دوست گرامی ابتدا خدمتتون بگم سوکت این پردازنده am2+ نیست بلکه am3 هست.

من که هر چی تو انجمن اینجا و سایت های دیگه و حتی سایت amd رفتم همه گفتن که سوکتش +am2 هست.

مادربوردهایی که از سوکت جدید am3 استفاده میکنند برخی از انها از رم ddr3 که انصافا من خودم ندیدم اما شنیدم از برخی میگن ساختند وتو بازار جهانی هست و بعضی هم میگن هنوز نیومده وبرخی هم از ddr2 وبرخی هم قرار است مختلط به بازار ارائه شوند

ببخشید ولی آخر جمله رو نگفتید. از رم های ddr3 ساپورت میکنه یا نه؟

باز هم از پاسختون تشکر میکنم.

لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ شما.

من که هر چی تو انجمن اینجا و سایت های دیگه و حتی سایت amd رفتم همه گفتن که سوکتش +am2 هست.

ببخشید ولی آخر جمله رو نگفتید. از رم های ddr3 ساپورت میکنه یا نه؟

باز هم از پاسختون تشکر میکنم.

ساخت برپای am3 هست اما گفتم برخی مادربوردهای اون سوکت اینارو هم ساپورت میکنه.گفتم که از خصوصیات این سوکت پشتیبانی از DDR3 است.اما موقع خرید باید ببینید اون مین DDR2 ساپورته یا DDR3

لینک به دیدگاه

ساخت برپای am3 هست

ببخشید ولی من متوجه نمیشم. :(شما اگه توی تایپیک این سی پی یو هم تو همین تالار بری، عکس cpu-z اون هست . نوشته که سوکتش +am2 هست.

لینک به دیدگاه

ببخشید ولی من متوجه نمیشم. :(شما اگه توی تایپیک این سی پی یو هم تو همین تالار بری، عکس cpu-z اون هست . نوشته که سوکتش +am2 هست.

من گفتم اساس کار ساخت فنوم2 بر پایه am3 است

لینک به دیدگاه

اخ من موضوع تاپیکتون رو ندیدم شما دارید راجب یک پردازنده اونم 940 صحبت میکنید .توروخدا ببخشید که سردرگمتون کردم.بله اگر منظورتون 940 هست ایم پردازنده برپایه سوکتAM2+ هست .یه لینک هم بهتون میدم که مربوط به سایت سازنده هست که بهتون میگه پردازنده های فنوم2 که ساخته با کدوم سوکت ساپورت میشن

http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_15331_15917%5E15921,00.html

لینک به دیدگاه

اما اگه منظورتون اینه که با سوکت AM2+ بخواهید از رم DDR3 استفاده بکنید غیر ممکنه چون استفاده از رم DDr3 فقط با مادربوردهای سوکت AM3 ممکن است که کنترلر این رم توی مادربورد تعبیه گردیده است

لینک به دیدگاه

اشکالی نداره. از لطفتون ممنون.

ویرایش شده توسط reza1888
لینک به دیدگاه

..

دوست گرامی شما اون لینکی که بهتون دادم رو ببینید بعد بگید دیگه.

این چندتا پردازنده فنوم2 که الان تو بازاره سوکتش am2+ هست.

اما پردازنده هایی که داره روش کار میشه همیش am3 هستند.باز هم میگم لینکی که دادم رو باز کنید در قسمت وکت ببینید این که سخت نیست

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...