رفتن به مطلب

مقایسه استثنایی بین حجم رم ها!

Recommended Posts

سلام دسوتان امروز سایت تامس یه سری بنچ گذاشت که وقتی مشاهده کردیم متوجه یه سری اطلاعاتی شدم!

برای هر سیستمHigh END گیگ رم کافی هستش! از بنچ های زی میتوانید خوده شما به این نتیجه برسید!

[

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ممنون بابت این تست

ما که فرقی ندیدم

این تست ببین 3 گیگ و 6 گیگ و 12 گیگ است

که فرقی رو من ندیدم شاید در اندازه نیم فرم و شاید 1 فرم با هم فرق داشتند

به نظر من بیشتر به خاطره اینکه بازی ها بیشتر از 3 گیگ فعلان نیاز ندارن و بالاتر از اون فعلان تاثیری نداره حداقل تویه بازی ها( البته شاید باشند بازی ها که بیشتر از 3 گیگ رم نیاز داشته باشند که فعلان محدود هستن)

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ممنون بابت این تست

ما که فرقی ندیدم

این تست ببین 3 گیگ و 6 گیگ و 12 گیگ است

که فرقی رو من ندیدم شاید در اندازه نیم فرم و شاید 1 فرم با هم فرق داشتند

به نظر من بیشتر به خاطره اینکه بازی ها بیشتر از 3 گیگ فعلان نیاز ندارن و بالاتر از اون فعلان تاثیری نداره حداقل تویه بازی ها( البته شاید باشند بازی ها که بیشتر از 3 گیگ رم نیاز داشته باشند که فعلان محدود هستن)

سینا جان من مدام با برنامه هایی کار میکنم که همینطوری بدون بازی یوزیج رم من 5850مگابایته.خوب 6گیگ واسه من کمه برای تجربه راحت ویستا باید 8گیگ داشته باشم.ببین اگه هدف یه نفر گیم باشه اره 4گیگ کافیه.اما رم مقدارش به مصرف کاربر داره.:(

لینک به دیدگاه

سینا جان من مدام با برنامه هایی کار میکنم که همینطوری بدون بازی یوزیج رم من 5850مگابایته.خوب 6گیگ واسه من کمه برای تجربه راحت ویستا باید 8گیگ داشته باشم.ببین اگه هدف یه نفر گیم باشه اره 4گیگ کافیه.اما رم مقدارش به مصرف کاربر داره.:(

سلام

خوب برای شما اره ولی برای یکی نفری دیگه که کاربردی نداره این همه رم البته فعلان ....

در حالا حاضر 4 گیگ انتخاب خوب است

من خودم صفحه دست تاپم رو تمیز نگاه می دام به جز چند برنامه خیلی خیلی محدود اجاز نمی دم برنامه روی استارت اپ باشه انتی ویرس دارم ولی غیر فعال فقط چند برنامه محدود ، اجازه نمی دم شلوغ بازی بشه

برای همین سرعت کامپیوتر زیاد هست نسبت به کامپیوتر بهم ریخته

چندتا دوست داشتم سیستمشون بالا نمی امد رفتم دیدم که اینقدر برنامه نصب کردن و استارت اپ شلوغه که دیگه ویندوز بالا نمی اید ....

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دسوتان امروز سایت تامس یه سری بنچ گذاشت که وقتی مشاهده کردیم متوجه یه سری اطلاعاتی شدم!

برای هر سیستمhigh end گیگ رم کافی هستش! از بنچ های زی میتوانید خوده شما به این نتیجه برسید!

[

سلام ! با اجازه شما ! برای سهولت کار ! لینک مربوطه رو بصورت پیوست قرار میدم !

برای مشاهده لینک مربوطه !

اینجا رو کلیک کنید !

بازنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...