رفتن به مطلب

خرید یک دی وی رام خوب و مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام لطفا در مورد خرید یک دی وی دی رام خوب و مناسب و با سرعت رایت و خواندن خوب راهنمایی ام کنید با تشکر[

لینک به دیدگاه

با سلام لطفا در مورد خرید یک دی وی دی رام خوب و مناسب و با سرعت رایت و خواندن خوب راهنمایی ام کنید با تشکر[

دوست گرامی شما در عنوان خودتون گفتید DVD رام بعد سرعت رایت؟

خوب اگه منظورتون DVDرایتر هست من بهتون

ASUS DVD RW Light Script20X Sata

رو پیشنهاد میدم همین امروزم دوتا از اقا حسینی خریدم دونه ای29500 عالیه واقعا

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

خیلی وقت پیش یادمه یک دی وی دی رام از سامسونگ تازه امده بود بیاد با سرعت 22 نمی دم الان هست یا نه ولی فکر کنم باشه ( حدود 7 ماه پیش )

البته نمی دونم 22 سرعت رایتش بود یا خوندن ( احتمالان خوندنش که هست ولی رایتش رو نمی دونم)

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

خیلی وقت پیش یادمه یک دی وی دی رام از سامسونگ تازه امده بود بیاد با سرعت 22 نمی دم الان هست یا نه ولی فکر کنم باشه ( حدود 7 ماه پیش )

البته نمی دونم 22 سرعت رایتش بود یا خوندن ( احتمالان خوندنش که هست ولی رایتش رو نمی دونم)

با تشکر

سیناجان همین مدلی که من گفتم 22 ایکس هم داره ولی الان تو بازار dvd رامی که 22ایکس باشه که اصلا موجود نیست پس چجوری میخوای 22ایکس رایت کنید.پس نیازی به 22ایکس نیست:D:d:d

لینک به دیدگاه

سلام ! منم این 2 مورد رو پیشنهاد میکنم که در دو رنج قیمتی مختلف هستند !

Samsung / 22x / sata TruD این رایتر مدل جدید هستش ! و لنز خوبی داره و کلا اکثر سامسونگ ها دیسک های خش دار رو هم میخونن ! بر عکس خیلی های دیگه که نمیتونن ! قیمت 28000 تومان / لینک خرید

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pioneer / FX / 20X / SATA قیمت : 42000 تومان / لینک خرید

بازنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...