رفتن به مطلب

نیاز به راهنمایی در نصب وین 7

MAKXAN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

دوستان ازتون درخواست راهنمایی برای نصب وین 7 میخواستم:

نمیدونم تو کدوم تاپیک بود که یه بار بحث طریقه ی درست راه اندازی سیستم بعد از نصب ویندوز شکل گرفته بود.

منم خیلی به این موضوع ایمان دارم :D  که بعد از نصب ویندوز ترتیب نصب درایورها و بقیه ی نرم افزارها ترتیب خاصی بهتره داشته باشه و این ترتیب نصب میتونه تاثیر بسزایی در کارکرد کل سیستم عامل داشته باشه.

حالا من بعد از یه مدت نسبتا طولانی که از نصب ویندوزم میگذره میخوام ویندوز نصب کنم ولی اینبار میخوام بهتر از دفعات قبل عمل کنم و ویندوز رو تر و تمیز از آب دربیارم.

حالا اگر میشه دوستان لطف کنید در این باره یه توضیحی بدین.

بعد از نصب ویندوز اول از همه سراغ چه درایوری برم و بعد سراغ چی و همینطور تا آخر...

1سری سوال هم دارم که کم کم یادم بیاد میگم :) :

1.آیا نصب درایور تمامی پورتهای مین بورد لازم هست؟ حتی پورت هایی که وصل نیستن؟ مثلا من از پورت های Marvell sata 6gb/s استفاده نمیکنم، نیاز هست که این رو از دیسک مین بورد نصب کنم؟

2.هارد دیسک جدیدی که خریدم sata 6gb هست و وصلش کردم به intel و این پورت هم بصورت پیش فرض روی AHCI هست، نیاز هست عوضش کنم؟ چون بیشتر جاها شنیدم که ssd رو این حالت قرار میدن.

3. برای نصب ویندوز بهتر هست که فقط هاردی که قرار هست روش ویندوز نصب بشه وصل باشه؟ یا اگه همه با هم وصل باشن مشکلی پیش نمیاد.اینو گفتم چون موقع نصب ویندوز رو ssd ظاهرا اینطوری بهتر هست.

4.از کدوم ویندوز واسه نصب استفاده کنم؟ اینایی که آخرین آپدیت ها رو دارن؟(مثل اینایی که تو پیسی دانلود میزاره) یا از این نسخه های سادش که هیچ آپدیتی روشون نیس و همه رو خودم باید آپدیت کنم؟

پیشاپیش ممنون.

لینک به دیدگاه

درود

دوستان ازتون درخواست راهنمایی برای نصب وین 7 میخواستم:

نمیدونم تو کدوم تاپیک بود که یه بار بحث طریقه ی درست راه اندازی سیستم بعد از نصب ویندوز شکل گرفته بود.

منم خیلی به این موضوع ایمان دارم :D  که بعد از نصب ویندوز ترتیب نصب درایورها و بقیه ی نرم افزارها ترتیب خاصی بهتره داشته باشه و این ترتیب نصب میتونه تاثیر بسزایی در کارکرد کل سیستم عامل داشته باشه.

حالا من بعد از یه مدت نسبتا طولانی که از نصب ویندوزم میگذره میخوام ویندوز نصب کنم ولی اینبار میخوام بهتر از دفعات قبل عمل کنم و ویندوز رو تر و تمیز از آب دربیارم.

حالا اگر میشه دوستان لطف کنید در این باره یه توضیحی بدین.

بعد از نصب ویندوز اول از همه سراغ چه درایوری برم و بعد سراغ چی و همینطور تا آخر...

1سری سوال هم دارم که کم کم یادم بیاد میگم :) :

دوست عزیز، 2 حالت داره، اول اینکه یا مادربرد و در کل سیستم شما خیلی قدییمی تر از ویندوز 7 هستش. که در این صورت پیشنهاد میکنم اول ویندوز بریزید و بگذارید خودش از طریق ویندوز آپدیت آخرین درایورها را بگیرید. پس از آپدیت برای درایور های باقی مانده که نتوانسته نصب کند خودتان دستی در اینترنت دنبالشان بگردید و بگیرید.

یا اینکه اگر به همه ی قطعات سخت افزاری خودتون آگاه هستید برید آخرین ورژن مخصوص هر سخت افزار را که برای ویندوز 7 هستش رواز اینترنت دستی دانلود کنید و به ترتیب: چیپست، درایور های ساتا و کنترولر های برد، درایور گرافیک، درایور صوتی، و در آخر درایورهای سخت افزاری مثل پرینتر نصبشون کنید. سپس از طریق ویندوز آپدیت همه ی سیستم را به روز رسانی کنید.

دوم اینکه سیستم شما جدید هستش و بعد از ویندوز 7 به بازار آمده، در این صورت DVD ست آپ مادربرد را در دستگاه بگذارید تا همه درایور ها نصب شوند سپس از طریق ویندوز آپدیت کل سیستم را به روز رسانی کنید.

1.آیا نصب درایور تمامی پورتهای مین بورد لازم هست؟ حتی پورت هایی که وصل نیستن؟ مثلا من از پورت های Marvell sata 6gb/s استفاده نمیکنم، نیاز هست که این رو از دیسک مین بورد نصب کنم؟

بله لازمه. مطمئنا" دوست ندارید تمام مدت ویندوز با خودش درگیر باشه اینها چیه به من وصل هستند و نفهمه! 

2.هارد دیسک جدیدی که خریدم sata 6gb هست و وصلش کردم به intel و این پورت هم بصورت پیش فرض روی AHCI هست، نیاز هست عوضش کنم؟ چون بیشتر جاها شنیدم که ssd رو این حالت قرار میدن.

نه مشکلی نیست. بهتر که AHCI وصل کردید.

3. برای نصب ویندوز بهتر هست که فقط هاردی که قرار هست روش ویندوز نصب بشه وصل باشه؟ یا اگه همه با هم وصل باشن مشکلی پیش نمیاد.اینو گفتم چون موقع نصب ویندوز رو ssd ظاهرا اینطوری بهتر هست.

مشکلی پیش نمیاد.

4.از کدوم ویندوز واسه نصب استفاده کنم؟ اینایی که آخرین آپدیت ها رو دارن؟(مثل اینایی که تو پیسی دانلود میزاره) یا از این نسخه های سادش که هیچ آپدیتی روشون نیس و همه رو خودم باید آپدیت کنم؟

پیشاپیش ممنون.

از نسخه ویندوزی استفاده کنید که دست نخورده و MSDS باشه و ترجیحا" آخرین آپدیت ها رو هم داشته باشه. هر ویندوزی هم هرچقدر آپدیت باشه بازهم به آپدیت نیازمنده. پس خیلی فرقی نمیکنه.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

درود

بسیار ممنون.

این نسخه هایی که تو p30دانلود میزاره ok هست؟ چون به نظر نمیرسه دستکاری شده باشند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...