رفتن به مطلب

مشکل با رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

:D(به تازگی مادر بوردی با جیپ ECS A780GM-A و 2gb رم ocz با باس 800 بصورت دو کانال خریده ام هنگامی که رم ها را به صورت دو کانال نصب میکنم سیستم برای بار اول روشن شده و 2gb رم را قبول میکند اما وقتی سیستم را خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم تصویر نمی یاد اما با یک رم سیستم بدون مشکل روشن وخاموش می شود در ضمن ویندوز ام ویستا است لطفا مرا راهنمای کنید که مشکل از جیست

لینک به دیدگاه

:D(به تازگی مادر بوردی با جیپ ecs a780gm-a و 2gb رم ocz با باس 800 بصورت دو کانال خریده ام هنگامی که رم ها را به صورت دو کانال نصب میکنم سیستم برای بار اول روشن شده و 2gb رم را قبول میکند اما وقتی سیستم را خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم تصویر نمی یاد اما با یک رم سیستم بدون مشکل روشن وخاموش می شود در ضمن ویندوز ام ویستا است لطفا مرا راهنمای کنید که مشکل از جیست

با یک رم دیگه تست کن ببین مشکل باقیست یا نه اگر همچنان مشکل داشت مشکل از رمتان است

لینک به دیدگاه

سلام! سهیل جان به نظر نمیرسه مشکل از رم باشه وقتی دفعه اول رم رو میشناسه! منم یه همچین مشکلالتی قبلا داشتم معمولا یه ذره جای رم هارو عوض کنی درست بشه! هرچی باشه مشکل از رم نمیتونه باشه!

راستی Bios اپدیت کن!

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

من هم یه چنین مشکلی رو قبلا داشتم اما رمم 2 تا 1GB بود از شرکت CorsAir و Dual هم بود .

بعضی وقت ها بالا میومد و بعضی وقت ها نه ...

رم ها رو چک کردم دیدم یکیشون مشکل داره ...

برای گارانتی بردم شرکت داما و هر دوشون رو برام عوض کردن ، کارشون واقعا درست بود=D>

مشکلم به کلی حل شد ...

ولی فکر نمیکنم گارانتی OCZ هر دوشون رو برات عوض کنه ...:D

ولی با یه تست کوچیک میتونی متوجه شی مشکل از رم ها هست یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...