رفتن به مطلب

ولتاژ رم چقدر ؟(اورکلاک رم)

Recommended Posts

سلام دوست عزیز

تست کردم دما بالا بود

و همچنین ولتاژ برای همین فقط 6 ثانیه گذاشتم برای احتیاط چون دما بالا میرفت

با تشکر

لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

رکورد ها به ترتیب زیر هستن

4.4.4.12 باس 900

5.5.5.14 باس 1000

5.5.5.15 باس 1066 ( دیفالت)

5.5.5.18 باس 1100

6.6.6.18 باس 1200

6.6.6.18 باس 1250 ( صفحه نام مادربرد بالا می امد ولی جلوتر نمی رفت و ریست می شود)

7.7.7.18 باس 1280

بالاتر از 1280 نمی رفت حالا با هر تامنیگی احتمالا باید ولتاژ چیزی رو بالا برم که من نمی دونمی کدوم یکشی و چقدر

من روی تنظیمات زیر هستم در حال حاضر

سی پی یو روی 3731 سرعت . مولتیX7 , و اف اس بی 2132 قرار دارد و همچنین باس مین رویه 533 برای این گذاشتمش رویه باس 533 تا رم بتونه برم روی تنظیمات باس 1066 و تامینگ 5.5.5.15 تا بتونه latency خوبه داشته باشه چون در پروفایل دیفالت خودش latency پایین داره الان 55.6nm است البته من خودم نمی دونم latency چیه :eek: ولی احساس می کنم هر چی پایین تر باشه باهتر

اگر دوستان می دونند چیه یک توضیح بدنند ممنون می شم

olesius

دوست من شما در این مورد که من گفتم چیزی بیان نکردید:confused:

دوستان نرم افزار اردوس رو نگاه کنید سرعت کل رو زده 5220 در حالی که سرعت هسته 3480 است معمولان سرعت هسته رو می نوشتم ولی الان نمی دونم به چه دلیلی سرعت رو بیشتر از اون نوشته من فکر کنم یک سری محاسبات انجام داده که مثلان fsb 2330 با سرعت 3480 سرعت کل می شه 5229 دوستان نمی دونم غزییه این چی هست؟
لینک به دیدگاه

سینا جان همون باس 1200 که زدی با زمان تاخیر 6 کارایی رم رو به شدت پایین میاره همون1150 هم اگه برای این رم با زمان تاخیر 5 بدست اورد عالیه این رم ورژن های قدیمیش کولاک میکردن اما دیگه الان چیزی نمونده اگه اشتباه نکنم رم شما هم باید ورژن 2به بعد باشه.اما لانتیننسی هم که هرچه پایینتر بهتر خودت همینی که گفتی درسته.زمان تاخیر به زمان رفت و برگشت داده ها از رم به پردازنده گفته میشه

لینک به دیدگاه

سینا جان همون باس 1200 که زدی با زمان تاخیر 6 کارایی رم رو به شدت پایین میاره همون1150 هم اگه برای این رم با زمان تاخیر 5 بدست اورد عالیه این رم ورژن های قدیمیش کولاک میکردن اما دیگه الان چیزی نمونده اگه اشتباه نکنم رم شما هم باید ورژن 2به بعد باشه.اما لانتیننسی هم که هرچه پایینتر بهتر خودت همینی که گفتی درسته.زمان تاخیر به زمان رفت و برگشت داده ها از رم به پردازنده گفته میشه

سلام

پس بهترین حالت برای این رم در حالت لتیننسی همون پروفایل دیفالت خودشه ....

راستی این رو بگم مادربرد من بصورت اتوماتیک تامینگ من رو می زاشت رویه 5.7.7.18 فکر کنم

حالا نمی دونم به چه دلیلی این کار رو می کردم الان به صورت دستی گذاشتم رویه 5.5.5.15

نمی دونم به چه دلیلی این کار رو می کرد:confused:

با تشکر

لینک به دیدگاه

جهانی ddr2 باس800 هست.اصلا در ابتدا هم قرار بود رم ddr3 از 1066شروع بشه که همینطور هم بود ولی بخاطر اینکه شرکت ها ddr2 رو به اوج رسوندند ddr3 با باس 1066 از بازار محو شد.اما میرسیم به اصل مطلب چون سازنده های رم فرکانس های خودشون رو با دستکاری بدست میاورند الان از نظر من دومیناتور همون کرس ایر های قبلی باس 800 هست چون 1066 ده با ولتاژ 2.1 که واقعا بالاست الان رم پاتریوت من که باسش 800 هست رو من باسش رو اور کردم گذاشتم روی 1066 و تایمینگ رو گذاشتم 15-5-6-5 وولتاژ رو روی 1.94

الان داره پایدار وخنک کار میکنه اما دومیناتور رو ساختن برای قابلیت اورکلاک که سری جدیدش خیلی ضایست اصلا هیچ توانایی نداره به نظر من الان در حال حاضر این رم اصلا ارزش خرید نداره.

اما تایمینگ رو هم مینت برای همین خودکار یه چیزی میزنه چون اصلا تو استاندارد ساخت مادربورد ddr2 با باس1066 معنی نداره اما باید دستی دستکاری کرد.

الان پاتریوت خودمم رو اگه اتو بزارم تایمینگش رو میزاره 18-6-5-6 اما من دستی خودم میزون میکنم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

برخره تونستم یک رکورد خوب بزنم :confused:

اول این رو بگم بایوس مادربردم رو عوض کردم به شکل صحیح الان f8 رو جاگزین بایوس f3 کردم

قبلان که بایوس رو تعویض می کردم طبق دستور عمل اشتباهی انجام می ددم ولی الان به شکل صحیح و درست اپدیت کردم بایوس رو

خوب بگزریم

بعد از اپدیت بایوس رفتم سراغ اورکلاک رم

در حالت تامینگ 5.5.5.15 تا باس 1120 رفتم

و همچنین رکورد فوف العاد از نظر خودم رکورد جدیدم :eek:

با تامینگ 6.6.6.18 تونستم به رکورد باس 1320 برسم :eek:

و الان با همین باس بالا هستم

در تست اورست یک نکته خیلی جالب تونستم برسم

در حالت لیتنسی ( latency) تونستم تویه جدول رتبه دوم یعنی 52.9 برسم قبلان در رده 4 تا 5 بودم

ولی هیچ وقت حتا در پروفایل دیفالت 1066 با تامینگ 5.5.5.15 تویه این حالت نبودم

البته این رو بگم من فکر کنم به خاطره این به این رتبه رسیدم که اف اس بی مادربرد رو پایین اوردم الان رویه 495 هستم

اینم هم یک عکس از رکورد

2gvr8vz27lpoq5cxz1qg.jpg

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

برخره تونستم یک رکورد خوب بزنم :confused:

اول این رو بگم بایوس مادربردم رو عوض کردم به شکل صحیح الان f8 رو جاگزین بایوس f3 کردم

قبلان که بایوس رو تعویض می کردم طبق دستور عمل اشتباهی انجام می ددم ولی الان به شکل صحیح و درست اپدیت کردم بایوس رو

خوب بگزریم

بعد از اپدیت بایوس رفتم سراغ اورکلاک رم

و همچنین رکورد فوف العاد از نظر خودم رکورد جدیدم :eek:

با تامینگ 6.6.6.18 تونستم به رکورد باس 1320 برسم :eek:

و الان با همین باس بالا هستم

در تست اورست یک نکته خیلی جالب تونستم برسم

در حالت لیتنسی ( latency) تونستم تویه جدول رتبه دوم یعنی 52.9 برسم قبلان در رده 4 تا 5 بودم

ولی هیچ وقت حتا در پروفایل دیفالت 1066 با تامینگ 5.5.5.15 تویه این حالت نبودم

البته این رو بگم من فکر کنم به خاطره این به این رتبه رسیدم که اف اس بی مادربرد رو پایین اوردم الان رویه 495 هستم

اینم هم یک عکس از رکورد

2gvr8vz27lpoq5cxz1qg.jpg

سینا جان تبریک میگم این رکوردت دیگه حرفه ای بود حالا برو سراغ ولتاژ بالا درحد 2.8 و یک رکورد عالی

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

یا با ولتاژ 2.48 یا 2.50 و شاید پایین تر از این بود که به این رکورد دست نیافتم

ولی متاسفانه بعد از چند ساعته به خاطره دستکاری تویه سیستم

تنظیما بهم خورده الان سیستم کمی قاطی کرده تویه برنامه اوردس اخطار می ده در حالت 1066 با تامینگ 5.5.5.15

متوجه نمی شم اشکال از کجا احتمالان سیستم به خاطره اورکلاک که داشتم کمی قاطی کردم

اخه خیلی دستکاری کردم این چند وقتی

فردا بایوسش رو یک بار دیگه اپدیت می کنم ببینم چی می شه

فعلان کل سیستم در حالت دیفالت هست غیر اورکلاک..

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

تونستم بازم بیشتر برم

رویه تامینگ 6.6.6.18 باس 1340

و سیستم با تست با نرم افزار prime95 تا 6 تست پایدار بود ( زیاد تست نکردم)تست

jceu1hqnv9m7oy1k83bk.jpg

اما موقعه ریستارت یک سری مشکلات پیش امد ...( اخطار) احتمالان می دم به خاطره کمی ولتاز البته شاید...

برای بدست اوردن اور خوب برای رم باید fsb مادربرد رو کم کنید ...

ge8e5jiag9m7jbzivqkr.jpg

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سینا جان جالبه که شما رم رو تو فکانس110مجبور بودید با تایمینگ18-5-5-5 بالا بیارید

اما رم من تو فرکانس1122 با ولتاژ2.2 با تایمینگ15-5-5-5 بالا اومد وداره کار میکنه

اینم ولید

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=556127

اینم بگم ورژن رم من 1.5 هست:D

منتظر رکوردهای خفن با این ورژن باش

لینک به دیدگاه

سلام ایسوس جان

پست شماره 33 من رو ببین ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من برای اورکلاک رم مادربرد ud3r بهتر است

اما یک نکته رو من بهش اضافه کنم

اون اینکه برای اینکه بتونید به بالاتر اورکلاک رم برسید لازمه یه سری قلق ها از مادربردتون رو بلد باشید

مثل اولیش اینکه باس مادربرد باید پایین باشه ( یعنی مثلان در مادربرد من بیشتر از 500 نباشه)

و در مادربرد دیگه خبر ندارم ..

و دومی تنظیم رم برای بایوس

من چهار حالت برای اورکلاک رم دارم

A , B ,C, D

که این تنظیمات رو درست نمی دونم چی هست

ولی مثلان باس 1320 رو نمی شه با تنظیم به روی A بالا اورد بلکه باید رویه B , D باشه کلان B D پایداری بیشتری دارن

و باقی تنظیمات A C زیاد خوب نیستن و اورکلاک خوب جواب نمی دن

لازم به ذکر است A , B ,C, D من فقط رویه مادربرد گیگا دیدم

رویه ایسوس فرق داره

اگر اشتباه نکم فرکانس هر کدومشون هم به صورت شکل زیر هست

A 200

B 266

C رو درست یادم نیست

D 400

**

من احتمال می دم مادربرد شما برای اورکلاک رم در فرکانس بالا 1200 نیاز به ولتاز برق nb داشته باشه یا ولتاژ ها دیگه

متخصصین نظر بدن

با تشکر

لینک به دیدگاه

نه عزیزم p5q بهتره که بیشتر از 1200 که توصیه شده پیش نره وهمین جا بمونه.مین شما رسما اعلام شده 1366 رو میکشه وبهتره از اون هم تجاوز نشه.:D

لینک به دیدگاه

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=556809

من مادربوردم P5Qهست و تا باس1200 پشتیبانی میکنه براهمین دیگه نمیشه بالاتر برم:D(

خوب باید بگم که این طور نیست!! و دوستان با همین بورد به DDR2 1400 رسیدند...!! البته Cl5...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=443095

-------

دوستان چه اصراری به فرکانس های بالا با Cl6 دارند...؟؟!!:cool:

اگر رمها توانایی رسیدن به 1200-1300 Cl5 رو ندارند...!! با تایمینگ های پایین تر تست کنید!!

اوورکلاک تنها رکورد زدن (البته خودمون به اینا می گیم رکورد!! وگرنه... ) نیست!! سعی کنید برای افزایش کارایی سیستم استفاده کنید...

موفق باشید...

ویرایش شده توسط Olesius
لینک به دیدگاه

خوب باید بگم که این طور نیست!! و دوستان با همین بورد به ddr2 1400 رسیدند...!! البته cl5...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=443095

-------

دوستان چه اصراری به فرکانس های بالا با cl6 دارند...؟؟!!:D

اگر رمها توانایی رسیدن به 1200-1300 cl5 رو ندارند...!! با تایمینگ های پایین تر تست کنید!!

اوورکلاک تنها رکورد زدن (البته خودمون به اینا می گیم رکورد!! وگرنه... ) نیست!! سعی کنید برای افزایش کارایی سیستم استفاده کنید...

موفق باشید...

دوست عزیز وقتی میبینیم رم توی ولتاژ 2.4 با تایمینگ 15-5-5-5 از فرکانس1180بالاتر نمیره چکار کنیم خوب مجبوریم زمان تاخیر رو روی 6بزاریم.خوب اینکه رم رو ولتاژ بدیم ممکنه برای ثبت رکورد خوب باشه ولی خوب کلی چیپ رو اذیت میکنه خود p5q با جامپرش میشه رم رو تا 3.7ولت بهش ولتاژ داد ولی فکر میکنید رم تو اون ولتاژ بدون خنک کننده خوب کار کنه خوب معلومه کار نمیکنه.در ضمن اصلا رم DDR3 با باس1333 خودش تایمینگ بهترین ماژول هاش 6هست چرا انتظار دارید همش با تایمینگ 5 رم بالا بیاد اخه.اون ماژول هایی که حتی همینی که شما ولید دادید قسم میخورم چیپش میکرون هست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من چند وقت پیش که خیلی اورکلاک کردم

به نتیجه خاصی رسیدم

اگر تامینگ رم خوب باشه و باس بالا باشه سرعت رد و بدل شودن اطلاعات بیشتر است

مثلان من فرکانس سی پی یو و سرعت هسته مرگز روی ثابت نگه داشتم

برای اینکه بفهم ایا تامینگ پایین مهم یا باس بالا با تامینگ متوسط یک تست زدم البته عکسی چیزی نگرفتم

اول اینکه رم رو گذاشتم روی باس 1000 ( اگر اشتباه نکنم) و بعد تامینگ رو رویه 5.5.5.15

تست زدم سرعت رد و بدل شودن اطلاعات روی تویه برنامه اورست دیدم .

بعد رفتم سرعت باس 1200 تامینگ 6.6.6.18 کمی انتظار داشتم سرعت رد و بدل شودن اطلاعات پایین بیاید

نه تنها سرعت پایین نیومد بلکه همه چیز برعکس شود و سرعت بالا رفت و حتا nm رم هم پایین امد حدود 2 تا 4 عدد

وهمچنین سرعت رد و بدل شودن اطلاعات هم در حالت read copy write ببین 300 تا 650 مگابایت بیشتر شود

باتشکر

لینک به دیدگاه

دوستان اینو ببینید

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=557755

من سیستمم رو الان اینطوری بالا اوردم همه برنامه ها مثل اتم باز میشن فوق العاده سریع شدن نمیدونم چرا.خودم باورم نمیشه.

قبلا رم رو تو باس 1200میزاشتم با تایمینگ 18-6-6-6 اما الان گذاشتم روی 15-6-6-6

لینک به دیدگاه

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=557773

اینم یه رکورد دیگه در باس 1200با تایمینگ 15-6-5-6

راستی توی اورست لانتیننسی هم شده 59.8 که فوق العادست تو این فرکانس

سرعت بازم داره بیشتر میشه اینم امتیازم در 3Dmark

http://img.lioncomputer.org/images/uploads/3ahsas3wh2g2tlrkqx.jpg

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

عجعب هست

چون من الان باس 1200 هستم با تامینگ 6.6.6.18

ولی لیتنسی من الان 56.9 است ( البته قبلان کمتر بود ولی االان بیشتر شود دلالیش رو نمی دونم 55.9 بود اگر اشتباه نکنم)

البته مولتی من الان 7.5 نیستم

راستی ولتاژ شما چقدر است

تست کردید ببینید پایدار هست یا نه؟

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه

سلام عزیزم بلی سیستم کاملا پایداره اینم بهترین رکوردم که همین الان زدم لانتیننسی هم الان شده 55.2.باس رم هم الان 1224 هست

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=557804

الان ولتاژ من 2.38هست

لینک به دیدگاه

سینا جان اینم یه حالت با دومیناتور.البته نمیدونم چرا کامل با زمان تاخیر4نمیشه اما الان تو باس1002 با زمان تاخیر13-4-4-5 پایداره با ولتاژ2.4

هرکاری میکنم که بشه 13-4-4-4 نمیشه

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=557828

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...