رفتن به مطلب

انتخاب بین دو سیستم حرفه ای

Recommended Posts

سلام. قصد خرید سیستم حرفه ای برای کار تنظیم موزیک دارم و بین این دو سیستم که (که یکی 115 و دیگری 2011 هست) مشکل داشتم. میخواستم ببینم کدوم رو بگیرم و چرا. از همه لحاظ لطفا توضیح بدید. مچ شدن با قطعات جدید . به روز بودن. کولینگ ,  قدرت و ...

1- ASUS P8Z77-V DELUXE + Core i7 3770k  

2-ASUS P9X79 DELUXE 2011 MB + Core i7 3820 Sandy Bridge-E

قصد اورکلاک هم ندارم.خیلی ممنون.

ویرایش شده توسط NH4NH4
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

بشدت 1 پیشنهاد میشه! ;) 

3820 سوکت 2011 هست که تعداد هسته و مسیر (ترد) مشابه 2600K و یا همون 3770K میباشد و همچنین از پروسه ساخت(لیتوگرافی) 32 نانومتری مشابه همون 2600K استفاده می کنه.

برتری های 3770K :

مصرف کمتر،بهره بردن از گرافیک داخلی،پروسه ساخت پیشرفته تر22nm.

برای مقایسه بیشتر میتونید از لینک سایت اینتل استفاده کنید :

http://ark.intel.com/compare/63698,65719,65523

پ ن : سعی کنید برای تمام سوالات اول یک سرچ کلی در انجمن داشته باشید و اگر به نتیجه نرسیدید تمام سوال هاتون رو در یک تاپیک بپرسید.

با تشکر

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

واقعا گشتم انجمن رو و الان 2 روزه فقط توی سایت لیون هستم و برای خرید عجله داشتم. مگه سوکت 2011 جدیدتر نیست؟ تو لینکی که دادید مشخصات 3820 بهتره که! مثلا کش 10 داره اما 3770 8. می شه بیشتر راهنمایی کنید؟

ویرایش شده توسط NH4NH4
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

3770 با کمک گرفتن از رم بازدهی بیشتری نسبت به 3820 در یک فرکانس گرفته . 2011 به درد CPU های رده بالا مثل 3930 یا 3960 یا 3970 می خوره

لینک به دیدگاه

ابته همه اینها بسته به استفاده شما از سیستم هست ،

از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟
چقدر نیاز به رم دارید ؟
برتری 3770 در بازی و مولدی مدیا هست ، ولی اکثر پلاگین های آهنگ سازی تا جایی که بنده اطلاع دارم نیازمند رم زیادی هستند،
3820 به دلیل 4 کاناله بودن رم ها سرعت بالاتری هنگام خروجی گرفتن نسبت به 3770 داره ،
اگر بتونید 3830 خریداری کنید خیلی بهتر هست ،پ

این رو هم در نظر داشته باشید 1155 به پایان نسل خودش نزدیک شده ، و احتمالا 4770K آخرین نسل این سوکت خواهد بود، مگر کمی صبر کنید و 1150 خریداری کنید 
اما 2011 در نزدیکی مدل هایی Ivy Bridge E و بعد هم Haswell E  رو ارایه میده که ارتقاأ خوبی میشه انجام داد ،

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ابته همه اینها بسته به استفاده شما از سیستم هست ،

از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟

چقدر نیاز به رم دارید ؟

برتری 3770 در بازی و مولدی مدیا هست ، ولی اکثر پلاگین های آهنگ سازی تا جایی که بنده اطلاع دارم نیازمند رم زیادی هستند،

3820 به دلیل 4 کاناله بودن رم ها سرعت بالاتری هنگام خروجی گرفتن نسبت به 3770 داره ،

اگر بتونید 3830 خریداری کنید خیلی بهتر هست ،پ

این رو هم در نظر داشته باشید 1155 به پایان نسل خودش نزدیک شده ، و احتمالا 4770K آخرین نسل این سوکت خواهد بود، مگر کمی صبر کنید و 1150 خریداری کنید 

اما 2011 در نزدیکی مدل هایی Ivy Bridge E و بعد هم Haswell E  رو ارایه میده که ارتقاأ خوبی میشه انجام داد ،

حرف شما متین اما کی میاد برای 10 درصد کارایی بیشتر اونقدر هزینه کنه و اینکه سوکت 1155 شاید تا دو نسل دیگه همچنان پرچمش بالا باشه مخصوصا 3770k 

لینک به دیدگاه

salam dadash kollan sockete 2011baraye tabdil haye sangine video va kare render kardan cpu ghavitariye hast.

vali 3770k baraye bazi va overclock estefadeh mishe

age vga shoma az seriye 

6nvidia ya seriye7 amd hast

baraye estefadeh az pci gen3 behtare 3770 begiri

age dar ayandeh ghasde ertegha dari sockete 2011ayandeye behatari dare

ویرایش شده توسط Amin_khan
لینک به دیدگاه

salam dadash kollan sockete 2011baraye tabdil haye sangine video va kare render kardan cpu ghavitariye hast.

vali 3770k baraye bazi va overclock estefadeh mishe

age vga shoma az seriye 

6nvidia ya seriye7 amd hast

baraye estefadeh az pci gen3 behtare 3770 begiri

age dar ayandeh ghasde ertegha dari sockete 2011ayandeye behatari dari

دوست عزیز خوشحال میشیم فارسی تایپ کنید ، 

ایشون کارشون آهنگ سازی هست ، و اطمینان میدم تبدیل سنگین هم خواهند داشت 

با همه سیستم ها میشه گیم بازی کرد و اورکلاک کرد، حتی همین 3820 به راحتی توی فرکانس 4.2 با 8 هسته روشن با C-state روشن کار میکنه ، 

در رابطه با کارت گرافیک هم gen 3 فقط مربوط به مادر بورد هست

مادربوردی مثل    MSI 79XA-GD45 8D یا MSI 79XA-GD65 8D با توجه به قیمت 880 و 1100 انتخاب خوبی هستند GEN3.0 هم ساپورت میکنه تا 128GB رم هم قابل استفاده هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با همه سیستم ها میشه گیم بازی کرد و اورکلاک کرد، حتی همین 3820 به راحتی توی فرکانس 4.2 با 8 هسته روشن با C-state روشن کار میکنه ، 

مادربوردی مثل    MSI 79XA-GD45 8D یا MSI 79XA-GD65 8D با توجه به قیمت 880 و 1100 انتخاب خوبی هستند GEN3.0 هم ساپورت میکنه تا 128GB رم هم قابل استفاده هست 

128 گیگ @-)

بله شما درست میگید ولی این دوست ما چقدر میخواد هزینه کنه؟ بالاخره هر چقدر پول بده آش میخوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خوبی سپهر جان.

کم پیدایی دلمون برات تنگ شده بود.

شرط PCI-E Gen 3 پشتیبانی مین برد،پردازنده و گرافیک باهم هست و احتمالا در Ivy Bridge-E ساپورت Gen3 اضافه بشه و ایشون با 3820 نمیتونن از امکان PCI-E Gen 3 استفاده کنن.تفاوت کارایی خیلی کمی هم دارند با هم این دونسل.

لینک به دیدگاه

مبلغ هر دو سیستم که نوشتم توی یک رنج هستش. 300 اختلاف دارند. بله برای ما فقط رم و سی پی یو مهم هستش. گرافیک اصلا لازم نداریم. گرافیک مجتمع سی پی یو کافیه یا یه گرافیک معمولی. اما اکثر وی اس تی و پلاگین ها رم بسیار زیادی میخوان. قصد اورکلاک هم ندارم. میخوام 2 سال دیگه هم بتونم ارتقا بدم بدون تعویض زیاد قطعه ها.

لینک به دیدگاه

درود

خوبی سپهر جان.

شرط PCI-E Gen 3 پشتیبانی مین برد،پردازنده و گرافیک باهم هست و احتمالا در Ivy Bridge-E ساپورت Gen3 اضافه بشه و ایشون با 3820 نمیتونن از امکان PCI-E Gen 3 استفاده کنن.تفاوت کارایی خیلی کمی هم دارند با هم این دونسل.

حرفه معین عزیز دقیقا جوابه من بود.......

کلا سی پی یو های  sandy bridge و sandy bridge-e کلا pci gen3 ساپورت نمیکنن..

دوستان خواهشا قبل از پست دادن تحقیق کنید.لطفا

یا علی @};-

لینک به دیدگاه

درود

خوبی سپهر جان.

لینک به دیدگاه

درود

خوبی سپهر جان.

کلا اختلافه 10 تا 15 درصدی در راندمانه کارت داره......

معذرت میخوام من با تبلت انلاین شدم ..قاطی کرده پست میده...

شرمنده

لینک به دیدگاه

15درصد که خیلی زیاده! کم نیست تفاوت 15 درصد! pci gen3 به چه دردی میخوره؟ می شه توضیح بدید لطفا

ویرایش شده توسط NH4NH4
لینک به دیدگاه

15درصد که خیلی زیاده! کم نیست تفاوت 15 درصد! pci gen3 به چه دردی میخوره؟ می شه توضیح بدید لطفا

پهنای باند از 16gb/s به 32gb/s تبدیل شده....

شما فکر کن اتوبان از 2 لاین به 4 لاین تبدیل بشه پس اطلاعات با سرعته بالاتری انقال پیدا میکنه و در نتیچه با افزایشه سرعت همراه میشه

لینک به دیدگاه

درود

خوبی سپهر جان.

درود بر شما 

والا خودمونم کم پیدا شدیم  ، خودمونم دلمون تنگ شده بود.

فکر نمیکنم ایشون نیاز مند کارت قوی باشند مثل 7990 که Gen3 هست ، ایشون 7870 یا 7850 هم برای سیستمشون زیاد هست .. مگر اینکه  کار تدوین هم بخوان انجام بدن ، که باز هم 3820 بهتره ، در کنار یه کارت nvidia quadro یا AMD FirePro..

3820 و 3770 تقریبا یک قیمت دارند ، مشکل قیمت بالای مادر بورد های 2011 هست که با توجه به قیمت و کارایی مادر بورد های MSI و Asrock  در محدوده قیمت 800 تا 1.000 و آینده نگری 2011  انتخاب بهتری هست 

بنده این چند وقته مشقول کوچ از AMD به INTEL بودم

و تجربه اور روی ایر 

Ram Gskil 1600 Cl8 2x4GB 

GPU MSI 6970 Lighting

Cooler Silver Arrow SB-E

از سیستم 1 AMD 1090T + MSI 890FXA-GD70  اور شده تا 4.2 با ولتاژ استوک دما 45 ، 4.5Ghz با ولتاژ 1.55 دما 58

به  سیستم 2 Intel 3770K + MSI Z77-GD80  اور شده تا 4.5 با ولتاژ استوک دما 55 ، 4.6  با ولتاژ 1.35 65

در آخر هم به سیستم 3  Intel 3820 + MSI X79A-GD65 8D اور شده با ولتاژ 1.25 استوک به 4.2 (اور ساده ، تو ابن مادربودر با آنلاک کردن توربو برای همه هسته ها ، فقط با بالا بردن ضریب توربو به 42 همه 4 هسته به فرکانس 4.2 میرسه ) دما 58  با ولتاژ 1.35 فرکانس 4.75Ghz  دما 68

دمای بیکاری همه بین 26-30

سیستم دوم فقط توی گیم فریم ریت بالایی میداد ، اما نرم افزار هایی مثل Lightroom - Bible Pro - Corel Aftershot و پلاگیم های Photoshp ، بازده هیچ کدوم به 3820 نرسید ، 

مثال :

خروجی گرفتن 1 عکس RAW با حجم 25MB در Corel Aftershot اور با ولتاژ استوک :

سیستم 1 : 1.2 ثانیه

سیستم 2 : 0.58 ثانیه

سیستم 3 : 0.52 ثانیه 

حالا این ضریب رو برای 10 عکس ، 100 عکس درنظر بگیرید

البته بنده 3820 رو هم دو کاناله تست کردم ، هنوز موفق به پیدا کردن رم خودم نشدم 

بنده که کاملا راضی هستم 

لینک به دیدگاه

مبلغ هر دو سیستم که نوشتم توی یک رنج هستش. 300 اختلاف دارند. بله برای ما فقط رم و سی پی یو مهم هستش. گرافیک اصلا لازم نداریم. گرافیک مجتمع سی پی یو کافیه یا یه گرافیک معمولی. اما اکثر وی اس تی و پلاگین ها رم بسیار زیادی میخوان. قصد اورکلاک هم ندارم. میخوام 2 سال دیگه هم بتونم ارتقا بدم بدون تعویض زیاد قطعه ها.

حرفه معین عزیز دقیقا جوابه من بود.......

کلا سی پی یو های  sandy bridge و sandy bridge-e کلا pci gen3 ساپورت نمیکنن..

دوستان خواهشا قبل از پست دادن تحقیق کنید.لطفا

یا علی @};-

کلا اختلافه 10 تا 15 درصدی در راندمانه کارت داره......

معذرت میخوام من با تبلت انلاین شدم ..قاطی کرده پست میده...

شرمنده

پهنای باند از 16gb/s به 32gb/s تبدیل شده....

شما فکر کن اتوبان از 2 لاین به 4 لاین تبدیل بشه پس اطلاعات با سرعته بالاتری انقال پیدا میکنه و در نتیچه با افزایشه سرعت همراه میشه

ایشون فرمودند کارشون آهنگ سازی هست ، بنده با توجه به کاربرد ایشون پیشنهاد دادم ؛ نوشتم 2011 در نسل بعدی Ivy Bridge E مثل 4820 یا 4830 Gen3.0 رو خواهند داشت .

و لطفا بفرمایید این 15% کارایی رو توی  چه کارت گرافیکی دیدید؟

اینجا تاپیک 3820  Intel Sandy Bridge-e یا Intel Ivy Bridge 3770K نداریم ?

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

تفاوت PCI3 , 2 در بدترین حالت به 10 درصد هم نمیرسه.

مثال اتوبان درسته ولی در این مورد یه جور دیگه هست.مثل اتوبانی هست که دولاینه هست که 120 کیلومتر مجازه ولی به دلیل شلوغی یک سری مجبورن کمتر از 120 برن و با 4 لاین شدن همه میتونن 120 کیلومتر برن ولی محدودیت سرعت برداشته نشده که همه 160 تا برن!

نکته ای که هست 3820 گرافیک مجتمع نداره و نیاز به گرافیک دارند ولی یک گرافیک معمولی...

پ ن :سپهر جان اگر مهات ریپ جاز ایکس هست و سینک آبی یک پک 2*4 c8 رو تو پاساژ ایران دیدم.همکف ضلع چپ پاساژ .

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ایشون فرمودند کارشون آهنگ سازی هست ، بنده با توجه به کاربرد ایشون پیشنهاد دادم ؛ نوشتم 2011 در نسل بعدی Ivy Bridge E مثل 4820 یا 4830 Gen3.0 رو خواهند داشت .

و لطفا بفرمایید این 15% کارایی رو توی  چه کارت گرافیکی دیدید؟

اینجا تاپیک 3820  Intel Sandy Bridge-e یا Intel Ivy Bridge 3770K نداریم ?

sepehr jan mazerat mikham tabletam rikhte beham farsi ve english ro ghati karde

bande ham goftam dooste azizemoon be soraghe 3820 beran ba tavajoh ke karaieshoon.

bande khodam test nakardam vali yeki az doostan 660ti ro test karde bood goft tooye frame giri dar sharayete mosavi ba pci gen 3 hodoodan 11 ta 13 frame bishtar az pci gen2 gereftan.

be har soorat ghasde man rahnami bood agar manzooram ro eshtebah bar dasht kardin mazerat mikham

لینک به دیدگاه

سلام

دیدن مقایسه زیر خالی از لطف نیست

http://www.anandtech.com/bench/Product/551?vs=523

لینک به دیدگاه

sepehr jan mazerat mikham tabletam rikhte beham farsi ve english ro ghati karde

bande ham goftam dooste azizemoon be soraghe 3820 beran ba tavajoh ke karaieshoon.

bande khodam test nakardam vali yeki az doostan 660ti ro test karde bood goft tooye frame giri dar sharayete mosavi ba pci gen 3 hodoodan 11 ta 13 frame bishtar az pci gen2 gereftan.

be har soorat ghasde man rahnami bood agar manzooram ro eshtebah bar dasht kardin mazerat mikham

کلا هدف فروم و اعضا راهنمایی دوستان هست ، بنده هم کاملا از کار شما تشکر میکنم 

بنده هم با توجه به حرف خود شما که فرمودین "دوستان خواهشا قبل از پست دادن تحقیق کنید."

پست قبلی بنده رو دقیق نخونده بودید در رابطه با نسل بعدی 2011 .....

من هم گفتم منبع شما از 15% چی هست ، کارت 660Ti به نظرتون چقدر پهنای باند نیاز داره ؟

لینک به دیدگاه

کلا هدف فروم و اعضا راهنمایی دوستان هست ، بنده هم کاملا از کار شما تشکر میکنم

بنده هم با توجه به حرف خود شما که فرمودین "دوستان خواهشا قبل از پست دادن تحقیق کنید."

پست قبلی بنده رو دقیق نخونده بودید در رابطه با نسل بعدی 2011 .....

من هم گفتم منبع شما از 15% چی هست ، کارت 660Ti به نظرتون چقدر پهنای باند نیاز داره ؟

man be poste ghabletoon deghat nakarde boodam.shardandeh

hamin testi ke gerefte bood man ba tavajoh be hamoon goftam. hafteye bad age raftam pishe doostam hatman natayeje test ro .

behetoon p.m mikonam.

eradat

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...