رفتن به مطلب

اوور کلاک کردن کارت رفرنس

Recommended Posts

آقایون من یک sapphire hd 7970 dual x رفرنس دارم تا چقدر اوور کلاک کردنش بی خطر است؟؟

لینک به دیدگاه

آقایون من یک sapphire hd 7970 dual x رفرنس دارم تا چقدر اوور کلاک کردنش بی خطر است؟؟

درود دوست عزیز

اصولاً کارت Dual-X که شما نام بردید، دارای خنک کننده ی Dual-X می باشد که خنک کننده ی غیر رفرنس هست. و این کارت به راحتی حداقل تا 1100MHz اورکلاک می شود :)

لینک به دیدگاه

حمید جان وقتی توی crysis 3 msaa را روی 8x می ذارم لگ میده.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اصولاً کارت Dual-X که شما نام بردید، دارای خنک کننده ی Dual-X می باشد که خنک کننده ی غیر رفرنس هست. و این کارت به راحتی حداقل تا 1100MHz اورکلاک می شود :)

آخه من کارت را با کارت رفرنس مقایسه کردم  هیچ فرقی نداشت نه در فرکانس رم و جی پی یو نه در پورت های خروجی نه هیچ چیز دیگر کارت من نه sapphire hd 7970 oc dual x هست نه oc whit boost  پورت ها شم با کارت رفرنس فرقی نداره . ماله من sapphire hd 7970 dual-x هستش.

لینک به دیدگاه

حمید جان وقتی توی crysis 3 msaa را روی 8x می ذارم لگ  میزنه

آخرین نسخه درایور کارتت رو نصب کردی؟

نباید اینطور باشه

آخه عزیز میدونی چیه اینکه کارت بنده خدا رو اورکلاک کنی  خیلی تاثیر زیادی نداره تجربه خودم رو میگم کارت 580 رو از کور کلاک 772 رسوندم به 950!!!!

با افزایش ولتاژ و مشکل دما هم نداشتم دما بالای 80 نمیرفت تویک ساعت بازی!

ولی بخاطر چند فریم؟؟؟

حدس بزن؟

باور کن کمتر از 6یا7فریم تغییر کرد!که به نظر من اصلا ارزشش رو نداره این همه ریسک کنی خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای همش 10 فریم(نهایت نهایت)

حالا باز تصمیم باخودته!

حالا بگو ببینم درایور رو آخرین نسخه نصب کردی؟

لینک به دیدگاه

آخه من کارت را با کارت رفرنس مقایسه کردم  هیچ فرقی نداشت نه در فرکانس رم و جی پی یو نه در پورت های خروجی نه هیچ چیز دیگر کارت من نه sapphire hd 7970 oc dual x هست نه oc whit boost  پورت ها شم با کارت رفرنس فرقی نداره . ماله من sapphire hd 7970 dual-x هستش.

بله شما درست میفرمایین ولی خنک کننده کارتتون رفرنس نیست ودستتوباز میذاره که خودت اورکلاک کنی !اگه خنک کننده رفرنس بود دمابالا ترازاین میرفت!

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

درایور 13.4 را ریختم شاید مین و رمم خیلی درپیت هست.

cpu:intel core i7 2700k

vga :sapphire hd 7970 dual-x

main:p8h61 usb3 r2.0 

ram : 4 gb 1333 ddr3

لینک به دیدگاه

سلام

تا جای که من میدونم برای اینکه با بالاترین تنظیمات بشه بازی کرد باید 8Gb رم داشته باشید.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3953&game=Crysis%203http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3953&game=Crysis%203

چون من بدونه هیچ مشکلی اجرا میکردم.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

درایور 13.4 را ریختم شاید مین و رمم خیلی درپیت هست.

cpu:intel core i7 2700k

vga :sapphire hd 7970 dual-x

main:p8h61 usb3 r2.0 

ram : 4 gb 1333 ddr3

میتونی فرکانس رمت روبذاری رو1600 از تو بایوس وبازی رو اجرا کنی ببین فریم تغییر کرده؟

لینک به دیدگاه

میتونی فرکانس رمت روبذاری رو1600 از تو بایوس وبازی رو اجرا کنی ببین فریم تغییر کرده؟

یعنی رم را اوور کنم؟؟

لینک به دیدگاه

اره  اورخاصی نمیخواد فرکانس رواز تو بایوس بذار رو1600 فقط  همین وکلیدF10 روبزن وبروتو ویندوز ببین توبازی فرقی میکنه؟اگه میتونی فریم روببین!بانرم افزار FRAP میتونی فریم روهمزمان ببینی

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...