رفتن به مطلب

مشکل بایوس کارت 6450 AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان گل

یکی از دوستان بنده کارت 6450 خودش رو با بایوس کارت 6850 اشتباها فلش کرد!

الان دیگه تصویر نمیده وقتی دکمه پاور رو می زنه چرا LED قرمز کنار اسلات PCI روشن می شه و همونطوری می مونه

کارت رو آورد پیش من که با سیستمم بایوسش رو برگردونم اما اینجا هم همین مشکل پابرجاست ( 6450 رو روی یک اسلات دیگه مادربرد قرار دادم که سیستم با کارت خودم بالا بیاد)

خوب با این تفاسیر به نظر شما کارت مرده دیگه ؟ :دی یا هنوز امیدی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیست یاری دهنده ایی که یاری کند مرا ؟ :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پست های من نامرئی شدن ؟ :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

راستش این و خودم تست نکردم و از دوستان شنیدم  .

1- اول یه کار AMD دیگه جور کن و اون ببند رو اولین اسلات و بعد این کارت رو ببند رو دومی

2- وقتی که تصویر گرفتی مثل همون موقع که بایوس رو فلش کرد بایوس خودشو دوباره بریزه روش  . البته قبلش ببین جفت کار رو شناخته یا نه

-----------

ویرایش : ببخشید اخرش رو نخونده بودم . خب اگه CPU اینتل دارید و اونم گرافیک مجتمع شده داره با اونم یه تستی بزنید

ویرایش شده توسط BigM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
راستش این و خودم تست نکردم و از دوستان شنیدم  .

1- اول یه کار AMD دیگه جور کن و اون ببند رو اولین اسلات و بعد این کارت رو ببند رو دومی

2- وقتی که تصویر گرفتی مثل همون موقع که بایوس رو فلش کرد بایوس خودشو دوباره بریزه روش  . البته قبلش ببین جفت کار رو شناخته یا نه

-----------

ویرایش : ببخشید اخرش رو نخونده بودم . خب اگه CPU اینتل دارید و اونم گرافیک مجتمع شده داره با اونم یه تستی بزنید

محمود جان دقیقا مشکل همینه که اگه این کارت روی مادربرد قرار بگیره اصلا اجازه نمی ده که سیستم تصویر بده چه به عنوان کارت دوم چه به عنوان کارت اول

وقتی این کارت روی مادربرد باشه دکمه پاور رو که می زنم LED کنار VGA روشن میشه کارت اصلی خودمم نمی تونه تصویر بده

سیستم اون بنده خدا هم 755 هست گرافیک مجتمع نداره منم که 2011 هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
محمود جان دقیقا مشکل همینه که اگه این کارت روی مادربرد قرار بگیره اصلا اجازه نمی ده که سیستم تصویر بده چه به عنوان کارت دوم چه به عنوان کارت اول

وقتی این کارت روی مادربرد باشه دکمه پاور رو که می زنم LED کنار VGA روشن میشه کارت اصلی خودمم نمی تونه تصویر بده

سیستم اون بنده خدا هم 755 هست گرافیک مجتمع نداره منم که 2011 هستم

منم تقریبا همین مشکل رو داشتم یه بار با 6870 ولی وقتی DVI رو به  مادربرد میزدم می تونستم از Intel 4000 تصویر بگیرم و بایوس رو ویرایش کنم

ویرایش شده توسط BigM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجایی که یادم میاد وقتی اون دوستمون صحبت می کرد گقت باید مدل اون یکی کارت هم مثل این یکی باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...