رفتن به مطلب

مشکل با Rampage IV Extreme

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

من که چشم اتصالی ندید، با زربین هم نگاه کردم

24 پین هم وصل می کنم تنها بازم روشن نمی شه

واقعا موندم!!!!!

لینک به دیدگاه

پس مشکل از خود مین هست

یا پینهای سوکت سیپیو کج شدن و به هم برخورد کردن یا یکی از قطعات روی مادربرد اتصال کوتاه زده

بهترین کار اینه که ببرید گارانتی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان مین رو بردم گارانتی برگردوندم الان cpu رو جا می زنم سیستم رو رنش می کنم چراغ قرمز cpu-led روشن می شه بعد از 2-3 ثانیه سیستم خاموش می شه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مادر برد وسی پی یو با پاور بیرون کیس سوار کن روشن کن ببین سیتم بوق رم میزنه تا بدونی سی پی یو رو شناسای کرده چون بوق رم بزنه معلموم میشه بعد رو و گرافیک اضافه کن چو ن اتصال یک فیش روی کیس هم مشکل ساز میشه

لینک به دیدگاه

عزیز از سلامت سی پی یو کاملا مطمئن هستی؟

کاش سی پی یو و رم رو هم میدادی به همون گارانتی برات تست کنن!

باطری cmos رو عوض کن!

احتمال 70درصد از همینه!

لینک به دیدگاه

با سی پی یو کاری نکردم که بخواد خراب باشه!!!!

والا بدبخت شدم سر این سیستم من، بردم سازگار بعد از 1 هفته گفت پاورت مشکل داشته زده برد رو سوزنده، یه برد جدید بهم داد، پاور رو بردم گرین تست کامل کرد گفت سالمه سالمه اگه 1% احتمال خرابی می دادیم درجا عوض می کردیم اما سالمه

الانم که آوردن اینجوری شده

سازگار کلا گارانتیه رو هواییه سی پی یو و رم رو می دادم بعید بدونم بر می گشت :d

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با سی پی یو کاری نکردم که بخواد خراب باشه!!!!

والا بدبخت شدم سر این سیستم من، بردم سازگار بعد از 1 هفته گفت پاورت مشکل داشته زده برد رو سوزنده، یه برد جدید بهم داد، پاور رو بردم گرین تست کامل کرد گفت سالمه سالمه اگه 1% احتمال خرابی می دادیم درجا عوض می کردیم اما سالمه

الانم که آوردن اینجوری شده

سازگار کلا گارانتیه رو هواییه سی پی یو و رم رو می دادم بعید بدونم بر می گشت :D

شما که رفتی اونجا قسمت تستش یه خانم جوانی نبود که تست می گرفت ؟

لینک به دیدگاه

بهترین کار تست تک تک قطعات و در نتیجه پیدا کردن قطعه معیوب و حل مشکل اون هست .........

1. سی پی یو و رمها رو روی سیستم دیگه تست بگیرید ..........

2. پاور رو با یک سیستم دیگه تست بگیرید و تحت فشار قرار بدین .........

3. با یک CPU و پاور دیگه مادر برد رو تست بگیرید ........

این حرکت رو اونقدر تکرار کنید تا از سلامتی تمامی قطعات و پیدا کردن قطعه معیوب اطمینان حاصل کنید .......

در اخر هم بگم که ابن گارانتی ها کلا زیاد چیزی سرشون نمیشه وروی حرفهای اونا زیاد حساب باز نکنید ............

ویرایش شده توسط Omid_Boy
لینک به دیدگاه

یک چک کنید ببین هیتسینک cpu را درست بستید چون من هم چنین مشکلی داشتم هیتسیینک cpu بد بسته شده بود وقتی درستش کردم دیگه خاموش نشد. B)

موفق باشید یا علی B)

ویرایش شده توسط Hossein 1376
لینک به دیدگاه

متاسفانه سیستم دیگه ای با سوکت 2011 برای تست cpu ندارم

برای کولر از corsair h100 استفاده می کنم که سالم ام هست تستش کردم، سینگ فلزی اشم درست بستم، چند بار cpu رو در آوردم و جاگذاری کردم

تمام قطعات رو هم تست کردم به جز cpu و mainboard

من به شخصه تاحالا ندیدم cpu مشکل داشته باشه، مشکلاتی هم که دیدم عمدتا روی پین های cpu هست که البته پین از lga775 روی اینتل حذف شده اومده روی مادربورد اما هنوز می بینم افرادی که amd می بندن بی احطیاطی می کنن پین هاش کج می شه یا می شکنه اما تاحالا ندیدم خود cpu مشکل داشته باشه، به هر حال متاسفانه نمی تونم cpu رو تست کنم :(

سازگار هم کلا معلومه چیزی بارشون نیست، من فقط گارانتی سازگار گرفتم چون ادعا می کرد گارانتی طلایی برای asus داره و درجا main و vga هاش رو عوض می کنه که گویا برای من نکرده!!!!

ویرایش شده توسط amir-b
لینک به دیدگاه

متاسفانه سیستم دیگه ای با سوکت 2011 برای تست cpu ندارم

برای کولر از corsair h100 استفاده می کنم که سالم ام هست تستش کردم، سینگ فلزی اشم درست بستم، چند بار cpu رو در آوردم و جاگذاری کردم

تمام قطعات رو هم تست کردم به جز cpu و mainboard

من به شخصه تاحالا ندیدم cpu مشکل داشته باشه، مشکلاتی هم که دیدم عمدتا روی پین های cpu هست که البته پین از lga775 روی اینتل حذف شده اومده روی مادربورد اما هنوز می بینم افرادی که amd می بندن بی احطیاطی می کنن پین هاش کج می شه یا می شکنه اما تاحالا ندیدم خود cpu مشکل داشته باشه، به هر حال متاسفانه نمی تونم cpu رو تست کنم :(

سازگار هم کلا معلومه چیزی بارشون نیست، من فقط گارانتی سازگار گرفتم چون ادعا می کرد گارانتی طلایی برای asus داره و درجا main و vga هاش رو عوض می کنه که گویا برای من نکرده!!!!

نگرفتی منظورم را نگفتم رو سیستم دیگه تست کنید و همین طور نگفتم کولر تون خرابه گفتم احتمال می ره بین ihs و heat sink فاصله افتاده باشه یک و cpu داغ می کنه.

لینک به دیدگاه

کار به داغ کردن نمی رسه اصلا، به 1-2 ثانیه نکشیده خاموش می شه

rep هاش امروزم تموم شد چرا :-?

ویرایش شده توسط amir-b
لینک به دیدگاه

کار به داغ کردن نمی رسه اصلا، به 1-2 ثانیه نکشیده خاموش می شه

rep هاش امروزم تموم شد چرا :-?

یعنی بعضی وقط ها فقط این طور میشه؟؟

لینک به دیدگاه

عزیز از سلامت سی پی یو کاملا مطمئن هستی؟

کاش سی پی یو و رم رو هم میدادی به همون گارانتی برات تست کنن!

باطری cmos رو عوض کن!

احتمال 70درصد از همینه!

دوست عزیز این باتری صرفا برای حفظ ساعت و تاریخ و... این چیزاست بدون این باطری هم سیستم روشن می شه.

لینک به دیدگاه

ببخشید اشتباهی تایپ شد امتیاز منفی ندید لطفا
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نه والا همه مرد بودن با کروات

وارد که میشین سه تا مرد روبرو تونن سمت راست دوباره یه میزه که یکیش برای تست هارد یکیش برای تست برد و گرافیکه . که معمولا کسانی که اونجا نشستن زنن . که  با صحبت هایی که باهاشون کردم اندازه ی بچه دبستانی هم از سخت افزار نمی فهمند . ریسس همه اینا مهندس سجادیه که اون باز کمی بیشتر از اونا بلده ولی ایشون هم اصلا و ابدا از سیستم های جدید خبر ندارن باور می کنین وقتی برد Maximus V اومده بود وقتی من بهش می گفتم این برد رم های منو ساپرت  می کنه یا نه اصلا خبر نداشت که این برد وجود خارجی داره و شرکتشون گارانتیش کرده

لینک به دیدگاه

عموما در این دور و زمونه افراد عادی خیلی بیشتر از کسایی که یه مسئولیتی دارن اطلاعات دارن توی ایران

دوستان من الان چه کار کنم؟ من شنیده بودن سازگار گارانتی طلایی داره مادربورد و گرافیک asus رو عوض می کنه خالی بندی بود؟ اگه دروغه که مادربورد رو شرکتی می گرفتم بی خود پول گارانتی نمی دادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

مهمترین مورد این هست که هنوز مشخص نیست ایراد از کدام قطعه هست !

اگر سمت شرق تهران هستید و براتون مقدور هست مادربرد و سی پی یو تون را بیارید پیش من تا با هم بررسی کنیم شاید بشه فهمید مشکلش چی هست .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عموما در این دور و زمونه افراد عادی خیلی بیشتر از کسایی که یه مسئولیتی دارن اطلاعات دارن توی ایران

دوستان من الان چه کار کنم؟ من شنیده بودن سازگار گارانتی طلایی داره مادربورد و گرافیک asus رو عوض می کنه خالی بندی بود؟ اگه دروغه که مادربورد رو شرکتی می گرفتم بی خود پول گارانتی نمی دادم

اره دروغه میگه . بردم رو که از جعبه در اورده بود خراب بود . مثلا گارانتی تعویض هم داشت . بردم گارانتی هرچی بهشون گفتم تعویض کنید زیر بار نرفتند و و گفتن فقط تعمیر :((

لینک به دیدگاه

ممنون از تمام کسایی که در این مورد بهم کمک کردند، متاسفانه سازگار رو جز "دزد" چیز دیگه نمی شه خطاب کرد، به زودی در موردش می نویسم

فعلا تصمیم گرفتم مین دیگه ای بگیرم

لینک به دیدگاه

با اینکه دوستان تقریبا تمام مطالب رو گفتند اما باید بگم رمپیج فور خیلی به رم و فرکانس رم حساسه

معمولا کوچکترین مشکلی با رم داشته باشه این اتفاق براش میفته که چند ثانیه روشن میمونه اما دیباگرش رو که نگاه کنی میبینی سر یک کدی قفل میشه و سیستم خاموش میشه .

کاملا از رم  مطمئن بشو چند نوع رم با فرکانسهای مختلف امتحان کن و توی بایوس فرکانسها و تایمینگهای رم رو چک کن

کد دیباگر مادربورد رو بگی بهتر میشه فهمید

رمپیج با اینکه مادربورد غولیه اما ناز زیاد داره

لینک به دیدگاه

کد دیباگر نمی ده متاسفانه

رم هم geil, corsair,g.skill تست کردم روش

بچه دبستانی هم از این گارانتی سازگار بیشتر بارشونه، یارو می گه 3820 رو 5500 خریدی می گم نه آقا 5.5 کجا بود 1180 خریدم می گه اه ارزون شده من هفته پیش 5500 خریدم

بعد جالبه بهم می گه cpu ات رو وردار بیار ما اینجا cpu این سونکت نداریم تست کنیم :|

N بار قطعه بردم ویستا 1 بار هم از این مشکلات نخوردم :|

ویرایش شده توسط amir-b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
کد دیباگر نمی ده متاسفانه

رم هم geil, corsair,g.skill تست کردم روش

بچه دبستانی هم از این گارانتی سازگار بیشتر بارشونه، یارو می گه 3820 رو 5500 خریدی می گم نه آقا 5.5 کجا بود 1180 خریدم می گه اه ارزون شده من هفته پیش 5500 خریدم

بعد جالبه بهم می گه cpu ات رو وردار بیار ما اینجا cpu این سونکت نداریم تست کنیم :|

N بار قطعه بردم ویستا 1 بار هم از این مشکلات نخوردم :|

دیدی

گفتم اسم اون یارو که باش صحبت کردی چی بود ؟

اینا بازیشونه . می خوان کار راه ندازن از این حرف ها میزنن

منم برد بودم واسه تست گفتن CPU 1155 نداریم . گفتم بیا من مال خودمو اوردم اینو بزار .می دونی چی جواب داد گفت نمی تونیم قعطه از مشتری بگیریم  |:

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...