رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام به نظر شما core i7 2700k سی پی یوی قوی ای هست یا نه برای گیم ؟ خیلی با 3770k فرق داره؟

لینک به دیدگاه

سلام به نظر شما core i7 2700k سی پی یوی قوی ای هست یا نه برای گیم ؟ خیلی با 3770k فرق داره؟

سلام، 2700K بسیار قوی هست و کارایی بسیار بالایی در گیم داره و از 3570K کارایی بالاتر و گاهی مساوی داره. اما از 3770K قوی تر نیست.

S2011121508210836.jpg500x1000px-LL-da428f69_dirt3.png

میتونید برای مقایسه ی بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

به این موضوع هم باید توجه کرد که قیمت 2700K و 3770K کاملا مشابه هست.(هر دوتاشون 1100قیمتشونه)

ویرایش شده توسط iSteve
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

تو شرایط معمولی و گیم و اینا با هم فرقی ندارند اگه اشتباه نکنم خنکتر هم هست

ویرایش شده توسط m.shabani
لینک به دیدگاه

3770k مسلما بهتر هست

نسل بالاتر مصرف کمتر بهینه تر

گرافیک داخلی قوی تر intel hd 4000

با توجه به تفاوت قیمت به صرفه تر خرید 3770kهست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود

من برای سیستم قیلیم 2700 کا گرفته بودم و اینبار برای سیستم جدیدم تصمیم گرفتم که از سیپی یو های سری

ایوی بریج استفاده کنم . پس اقدام به خرید 3570 کا و متعاقبا 3770 کا کردم . از لحاط قدرت 3770 کا و

2700 کا باجی به همدیگه نمیدادن و 3770 کا البته یکسری برتری ها هم داشت که خب مورد استفاده من ولی

قرار نمیگرفت!! معذالک یک فاکتور بسیار بالایی در سی پی یو 2700 کا وجود داشت که باعث شد تا دوباره من

به طرف خرید مجدد این سی پی یو برگردم و الان هم از خرید مجدد اون خییییییلی راضی ام اونم فاکتور بسیار مهمی

هستش به اسم  " خنکی و پایین بودن دمای "  این سی پی یو . پس اگه میخواهید سی پی یوتونو با هوا خنک

کنید بنظر من 2700 کا کاملا ارجحیت داره ولی اگه کولرتون ابی و پیشرفتش خب بهتره سراع ایوی بریج برید !!

لینک به دیدگاه

بنظر من ویژگی خوب 3770 ساپورت فرکانس 1600 نسبت به 2700 که 1333 رو ساپورت میکنه هست .........

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بنظر من ویژگی خوب 3770 ساپورت فرکانس 1600 نسبت به 2700 که 1333 رو ساپورت میکنه هست .........

بادرود مجدد

دوست بسیار گرانقدرم

سی پی یو ها ی ایوی بریج نسبت به نسل قدیمی خود دارای برتری های چند گانه ای میباشند  ! خب این امری است بدیهی

چونکه تکنولوژی جدید بالطبع امتیازات جدیدی را هم با خود به ارمغان می اورد !!  و بنده بخاطر همین برتری ها ابتدای امر

به طرف سی پی یو های نسل جدید کشیده شدم . ولی بایستی هرکسی محاسن و معایب قطعه مورد نیاز خود را سنجیده و اگر

دلایل ان برایش قانع کننده باشد نسبت به خرید ان کالای مورد نیاز اقدام به خرید ان نماید . ممکن است برای شخصی دیگر مسئله

" دماِ بالای " سی پی یو اصلا بخاطر داشتن کولر های مناسب و پیشرفته بهیچ عنوان وجود نداشته باشد . در ان صورت همانگونه

که قبلا عرض کردم خریدن نسل  سوم سی پی یو ها کاملا بر خرید نسل قبلی ارجحیت دارد .

با تشکر : مهران

لینک به دیدگاه

3770k مسلما بهتر هست

نسل بالاتر مصرف کمتر بهینه تر

گرافیک داخلی قوی تر intel hd 4000

با توجه به تفاوت قیمت به صرفه تر خرید 3770kهست

من به گرافیکش و مصرفش کاری ندارم من قدرت خود سی پی یو مد نظرمه . راستی مادر بورد در ریتینگ سی پی یو در ویندوز سون نقش داره؟ به طور واضح تر بگم متلا من سی پی یو را روی h61 ببندم یا z77 امتیازش تو ویندوز 7 تغییری می کنه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

با درود مجدد

از لحاظ قدرت بجرات و اطمینان کامل خدمت شما دوست گرانقدرم میتوانم بگویم که که هیچگونه تفاوتی را

بنده بین 2700 کا و 3770 کا طی چندین مورد ازمایش عملی که بعمل اورددم اصلا متوجه نگردیدم !!!

این را با اطمینان کامل خدمتتان عرض مینمایم!! شکی ندارم که قدرت و سرعتشان در یک سیستم ثابتی که من

امتحان نمودم هیچگونه توفیر محسوسی با یکدیگر نداشتند !! بنده به امار ارقام سایتهای مختلف نیز کاری ندارم .

شاید اگر سیستم خور را تغییر میدادم تفاوت هم حاصل میگردید ولی در سیستم موجود بنده  خیر  .

p8h77-v

با تشکر :  مهران

ویرایش شده توسط MEHRAN _ 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم کاملا با تجربیات مهران عزیز موافقم

لینک به دیدگاه

من به گرافیکش و مصرفش کاری ندارم من قدرت خود سی پی یو مد نظرمه . راستی مادر بورد در ریتینگ سی پی یو در ویندوز سون نقش داره؟ به طور واضح تر بگم متلا من سی پی یو را روی h61 ببندم یا z77 امتیازش تو ویندوز 7 تغییری می کنه؟

به نظر من 3770k برتری داره!

یه نگاه جامع به این لینک بنداز

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-3770K-vs-Intel-Core-i7-2700K

البته درسته تجربه شخصی خوبه من هم با مهران جان موافقم ولی خب از بنچمارک های سایت های معتبر هم  نمیشه گذشت!

حتما تغییر میکنه مادربرد هم تاثیر گذار هست  تمام قطعات در کنار هم تاثیر گذارند!

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله همونطور که عرض کردم تکنولوژی جدید امکانات جدید رو با خودش بارمغان میاره . این یه امریست طبیعی !

اما باید سنجید که بقول معروف کدوم به کدوم میچربه !!

من به شخصه دمای پایین رو به گرافیک بالاتر و کنترک ار راه دور و ..... که اصلا مورد استفاده من نیست کاملا

ترجیح میدم .  حالا هر کسی باید موقعیت خاص خودشو بسنجه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...