رفتن به مطلب

مشکل کانت نشدن skype

J.mohammadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض خسته نباشيد،

مشکل کانکت نشدن  Skype

به اينترنت متصل مي شوم. ولي در زماني كه قصد دارم از نرم افزار Skype استفاده كنم، با وجود اينكه Sign In مي شوم و مطمئن هم هستم كه طرف مقابل هم آنلاين است ولي آيكون اسكايپ بنده همچنان به صورت غير فعال باقي مي

ماند و گاهي هم كه سبز مي شود، مدت زمان زيادي از ارتباط آنلاينمان نگذشته، مجدداً DC مي شويم.

چند روزیه که برنامه skype درست کار نمی کنه هی آنلاین میشه در حد 30 ثانیه و بعد می پره بیرون یه مدتی اینجوریه تا دوباره 30 ثانیه آن بشه ، تقریبا 3 روزه اینطوریه . علتش چی میتونه باشه ، اینترنتم adsl 512 هست  

خواهش مي   كنم در اين زمينه راهمايي بفرمائيد.

erorr: skype can"t connect

ویرایش شده توسط jowhar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزیز طبق گفته دوست عزیزم ارمین جان ایجاد برخی محدودیتهاست که فکر کنم دلیلشم بدونید و نیاز به گفتن نباشه /  ولی بنده همین الان هم با  OOVOO  و هم با  SKYPE  چک کردم مشکلی نبود البته در موقع کانک شدن از  " شیشه شکن  " هم استفاده کنید مشکلتون حل میشه

لینک به دیدگاه

با درود  نه با شیشه شکن ونه با سنگ شکن باز نمیشه  البته وقتی سیستم روشن میکنم  کانکت میشه ولی افلاین میشه

لینک به دیدگاه

عطا جان اخرین ورژنش هم  ازخود سایت اسکایپ دانلود کردم بازم جواب نداد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاید به نظرت مسخره بیاد ولی تو یه سیستم دیگه هم امتحان کن / از کدوم شرکت اینترنت گرفتی ؟

لینک به دیدگاه

عطا جان  من قشم هستم از انترنت گلف کارت  استفاده میکنم   http://golfcard.ir/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس فک نمیکنم تو جزیره هاوایی مشکل از شرکت باشه / فقط این شرکت اونجا فعالیت داره ؟ البته منظور بنده دوحالته بود در مورد سیستم دیگه هم از لحاظ شرکت ارائه دهنده اینترنت و هم یه سیستم دیگه با یه شرکت دیگه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دیگه هم یه تستی بکنن ببینن نرم افزار فوق کار میکنه یا نه ؟

لینک به دیدگاه

شرکت که زیاده مثل قارچ روزانه سر درمیارن ولی تنها شرکتی که ای دی اس ال داره   شرگت گلف هستش  البته توی گوگل سرچ کردم خیلی از کاربرا همین مشکلو داشتن اونها هم شاکی بودن

ویرایش شده توسط jowhar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا چی بگم چون من خودم مشکلی ندارم و حتی مغازه هم ان میشم و مشکلی نیست به همین خاطر فکرم به جایی نمیرسه / ولی از دوستان یا اشنایانی که از این شرکت اینترنت گرفتن هم بپرسین و هم کسایی که از یه شیوه یا از طریق یه isp دیگه اینترنت گرفتن

باز اگه چیزی به ذهنم رسید بهتون خبر میدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود

اقا جان من تهران تو یه قسمتی از ونک هستم که اصلا با شیشه شکن که سهله با ار پی جی  هم کار نمیکنه !

اگه کار نمیکنه و دوستای دیگتون هم همینطوره پس بخودتون زحمت ندید .

جالب اینه که چهار تا خیابون اون طرف تر بچه ها دارن استفاده میکنند . اینم از معجزات مخابرات مخترع ماست !!!

لینک به دیدگاه

با درود

اقا جان من تهران تو یه قسمتی از ونک هستم که اصلا با شیشه شکن که سهله با ار پی جی  هم کار نمیکنه !

اگه کار نمیکنه و دوستای دیگتون هم همینطوره پس بخودتون زحمت ندید .

جالب اینه که چهار تا خیابون اون طرف تر بچه ها دارن استفاده میکنند . اینم از معجزات مخابرات مخترع ماست !!!

مهران جان زحمت کشیدی  خیلی ممنون

ویرایش شده توسط jowhar
لینک به دیدگاه

والا چی بگم چون من خودم مشکلی ندارم و حتی مغازه هم ان میشم و مشکلی نیست به همین خاطر فکرم به جایی نمیرسه / ولی از دوستان یا اشنایانی که از این شرکت اینترنت گرفتن هم بپرسین و هم کسایی که از یه شیوه یا از طریق یه isp دیگه اینترنت گرفتن

باز اگه چیزی به ذهنم رسید بهتون خبر میدم

عطا جان  خیلی ممنون اینجا هم مال بعضی کار میکنه وبعضی  خیر  منم سر در نمیارم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعضی ISP ها مشکل ندارند گفته میشد که اینها زیر آبی رفتن ولی فکر من این هست که "تمام لینک های "زیر ساخت" از فایروال عبور نکردن حالا یا به دلیل نبود تجهیزات یا فشار سنگینی که روی فایروال ها اومده و ... " در مورد دراپ شدن پکت ها " دلیل دیسکانتک شدن " قبلا تو تاپیک "نظر سنجی در مورد سرعت اینترنت" نوشتیم باید بگردید و جایگزین پیدا کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
یعنی راهی نیسن که ما کانکت بشیم؟   ای خدا به تو پنا میارم

خب دوست گرامی  شما مورد های دیگه رو امتحان کن شاید موفق بشی !

من که OOVOO  ویا CAMFROG  و یکی دوتا دیگه رو امتحان کردم متاسفانه تو این خیابون که یه اداره مخابرات

بزرگم توشه ( و کلیه همسایه ها ) موفق نشدیم . که منم فعلا بیخیالش شدم  ولی شما مورد های متفاوت رو امتحان کن

اشاالله که به نتیجه خواهی رسید .

لینک به دیدگاه

سلام مهران جان   همه را امتحان کردم جواب نداد  اصلا صفحات را بزور باز میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...