رفتن به مطلب

کارت گرافیکی GTX TITAN II یا GTX TITAN Ultra !

Recommended Posts

کارت گرافیکی GTX TITAN II یا GTX TITAN Ultra !

myjt4428pddppis6g.jpg

بعد از خبرهای که از غول جدید کمپانی ای ام دی یعنی AMD RADEON HD 7990 ، منتشر شد و بعضا تستها نیز منتشر شده است و قدرت بسیار بالای این کارت  دو هسته ای را نمایش می دهند و همینطور اینکه تاریخ عرضه ان در April مشخص شده است ، کمپانی NVIDIA اعلام کرده است که قصد دارد کارت گرافیک دیگری برای رقابت عرضه کند…

این کارت گرافیک با اسم TITAN Ultra یا Titan II شناخته خواهد شد ، بعد از خبری که کمپانی Nvidia اعلام کرده است قرار است کارت گرافیک TITAN LE را نیز عرضه کند، اینبار اعلام کرده است برای رقابت رقیب حدید کارت گرافیک جدیدی را عرضه خواهند کرد، در حالی که خبرهای منتشر شده این هست سری 7XX محصولات Geforce قرار است ماه June سال میلادی 2013 عرضه شود ولی Nvidia نیز اعلام کرده است این کارت گرافیک مورد نظر را نیز عرضه می کند، کارت گرافیکی NVIDIA Titan Ultra دارای 2880 هسته CUDA ، دارای 256 Texture Mapping Units میباشد ، 48 واحد ROPS، و شامل 6 گیگابایت حافظه پرسرعت GDDR5 ، و همچنین 384 Bit Memory InterFace میباشد ، فرکانس هسته این کارت گرافیک چیزی حدود 900 MHZ و فرکانس هسته کارت گرافیک در حالت GPU Boost 2.0 ، به فرکانس 950 MHZ خواهد رسید ، فرکانس حافظه کارت گرافیک NVIDIA TITAN Ultra این رقم اعلام شده است 6808 MHZ ، توان مصرفی یا TDP نیز چیزی حدود 225 W میباشد.

t9cgp2h2pkhktf86g.jpg

زمان عرضه کارت گرافیک NVIDIA TITAN Ultra OR II ، سه ماه چهارم سال میلادی 2013 اعلام شده است. کارت گرافیکی مورد نظر دارای 7.1 بیلیون ترانزیستور و از مهندسی ساخت 28 NM بهره خواهد برد معماری هسته GPU از سری GK 110 میباشد. قیمت کارت گرافیک TITAN Ultra ، همانند TITAN که بسیار تعجب اور است 999 دلار اعلام شده است.

منبع: Video Cardz nvidiavga

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بود پس خبر خب تا این بیاد که ما 100 تا سیستم عوض کردیم . یعنی اخرای 2013 دیگه تا بیاد هم تو ایران 3 ماه طول میکشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب قدرتی ولی حیف که فقط میتونیم پوسترشو داشته باشیم / ولی داره به یه جنگ تبدیل میشه این قضیه معرفی کارتهای جدید و نمیشه تشخیص درستی در مورد بهترین داشت

لینک به دیدگاه

باید صبر کرد تا بیاد تو بازار و مقایسه هاشو کنیم  بعد بشه انتخاب کرد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه با تایتان هم قیمت باشه دیگه کی تایتان میخره؟! :-w

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دشمن :))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شایعه ای بیش نیست...

آخه چه دلیلی داره که کارتی رو بده که از سری قبل ضعیفتر باشه(منظور LE هستش) و 100 درصد هم قیمتش از 680 بالاتر؟

Ultra رو هم بده بیرون ولی تا حالا من که هیچ دلیلی ندیدم که کسی بیاد 1000 دولار بده بابت یه تایتان ولی نیاد یک 690 بگیره که شاید 30-20 درصد بهتر جواب میده،-حالا میخواد مشکل از هرچیزی باشه چه درایور چه...

لینک به دیدگاه

عجب قدرتی ولی حیف که فقط میتونیم پوسترشو داشته باشیم 

سلام،عطا مانیتور خریدی؟اینو دیدی؟http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236309 فعلا پوسترشو دارم،شاید قسمت شد خریدیم،350 دلاره تا بیاد اینجا میشه 1500شاید هم بالاتر :blink:   ،مانیتور رو به من ندادی نارفیق! :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ولی فکر نکنم به پای 7990 برسه.

به نظر من 7990 افتضاح تاریخه چون تایتان یک هسته ای داره میاد لهش کنه . یعنی  AMD با دو هسته نمی تونه کاری کنه ؟

لینک به دیدگاه

فقط همون 680 ها SLI کردنشون تایتان رو قورت میده

فکرکنم تایتان بهشون نرسه نظرت چیه؟

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود خدمت دوست بسیار گرامیم مجید جان

مجید عزیز انقدر بچه پولدار ننر عزیز دل مادر و عشق دردونه پدر مخصوصا تو این کشورای جهان سومی مفلوکه واقعا فارغ از

جا و مکان مثل همین مملکت خودمون ریخته که حالا حالا ها این کمپانی ها با این گربه رقصوندن مسخرشون ( هم از اون انوایدیا

گرفته تا اون یکی AMD ) حسابی جیباشونو پر از مایه خواهند کرد . وگرنه این جنگ مضحک کارتهای گرافیک با اومدن تکنولوژی

های پیشرفته ای مثل STEAM دیگه تا الان بایستی به پایان رسیده بود!!!!!!! ولی هم این برندها و کمپانی های غول اسا بدلیل درامد

بسیار سرسام اورش جلو این امر بزرگ رو دارن هی میگیرند و بتعویقش میندازن  تا یکسری پدر مادر های بیچاره از هزار جا قرض و غوله

کنند و حتی فرش زیر پاشونو بفروشن تا باسه دردانه و عزیز یکی یدونشون  " تایتان " بخرن  ( نخیر یه دفعه بگو کشتی تایتانیک! !  :laughing: 

اخه یکی بیاد به این شاه پسرها و شاهزاده ها بگه :  قربونت برم هرموقع حضرت جنابعالی شازده پسر تونستی دست تو جیب مبارکت بکنی و

5000000 ( پنج میلون ) مایه رو جرینگی اونم با عرق پیشونی خودت  " اخ " کنی  اون موقع تشریف فرما شو و هی اهم و تلب در خصوص

شخصیت شخیص حضرت  " تیتان "  فرمایش بفرما !!!  ناز دل مادر جان . دردانه پدر جان !!

وگرنه تا اون موقع که حد اقل 10 -15 سال دیگس عجالتا" خواهشمند است در خصوص شخصیت شخیص حضرت  " تیتان " هی اظهار فضل ...

نفرمائید !!!  حرفمو اگه اون دردانه پدر و عزیز مادر ها قبول ندارن تشریفشونو ببرن از پدر گرامیشان :(  پرس و جو نمایند !!

بقول شاعر  :   خرج اگر از کیسه مهمان بود /  حاتم طائی شدن اسان بود !!

ضمنا تو این دوتا شات زیر حضرت " تیتان الدوله بلغمی عین الممالک چفندر الدوله " پیش داداش بزرگش 690 که کاملا جوجس و جلو 7990 که

اصن هموز از تخ بیرون نزده که !!!! 

به اون شاخص های اساسی که شازده ها اشاره میکنن توجه کن مجید جان . اخه  حضرت  " تیتان الدوله " با چیچیش میخواد جلو اینا عرض اندام کنه ؟؟؟!!

ولی با لا غیرتا" فقط یک چیزش حسابی منو مجذوب خودش کرده و از اون فاکتورش واقعا لذت میبرم که تو پ.خ مجید جان خدمتت عرض میکنم . البته این

عقیده و نظر منه که تو این خصوص واقعا منو مجذوب خودش کرده .

حالا خنده دار اینه که اون شازده ها اصن نمیدونن که باسه چیش باید زیر علمش سینه بزنند الکی فقط سرو صدا راه میندازن و رو یه چیزائی دست میزارن که

در برابر 690 و 7990 دقیقا نقطه ظعفشه !!!  

ضمنا به اون شازده ها هم گفته باشم که من رو یه سری دوستان عزیزم مثل مجید جانم خیلی حساسم و احساس کنم کسی داره ..........  اره خلاصه دردانه مادرها !!

البته سو تعبیر نشه که یه سری هم مثل داداش فردی عزیز خودم خیلی گل و فهمیده هم هستند که بنده مخلص همشونم هستم @};-  

post-11245-0-92766300-1369065608_thumb.png

post-11245-0-90920300-1369065624_thumb.png

لینک به دیدگاه

محمود جان از کجا می گید تایتان 2     7990 را له می کنه؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

با درود

دوست گرامی لطفا به شات و اعداد و ارقام زیر توجه بفرمائید :

690 انوادیا هم در مقابل هیولائی چون 7990 عددی محسوب نمیگردد حال تیتان که جای خود دارد .

فقط تیتان دارای یک فاکتور ارزشمند به عقیده اینجانب میباشد که برایش ارزش قائل میباشم . ولی از لحاظ

قدرت ابدا قابل قیاس با این غولها نمیباشد!

post-11245-0-12168100-1369071753_thumb.png

ویرایش شده توسط MEHRAN _ 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکش هم میکنه چه برسه به 2 !!@

چون به راحتی با وجود 6 گیگ مموری با فرکانس 6000 . روی یک GPU و داشتن 2 هزار خورده ای هسته که نصفشون هم به دلیل نبود درایور مناسب برای کار کشیدن ازشون بلا استفادن . تو رکورد گیری فرکانس هم زده تو همرده هاش از جمله 7990 زده ترکوندتش روی ایر استوک 1200 فرکانس کور براحتی میزنه .

تو حرفه ای هم که نتایجش پخش شده با 4 تا تایتان تونستن  X18xx تو 3D 11 بگیرن و همچین امتیاز هنوز برای 2 تا Ares II که خیلی از 7990 AMD قوی تره مونده . تازه با قیمت کمتر و کم مصرف تر

شما هر چزی که تو مشخاصات 690 و 7990 می بیننین رو باید تقسیم بر 2 کنین تا ببنین واقعا چیه جون اینا میان تو ورق جمع کل رو میگن مصلا می گن 6 گیگ 6 گیگ که واسه یه GPU نزاشتن هر GPU فقط 3 گیگ !! ولی تایتان به تنهایی 6 گیگه . مثلا ROP 64 که در 7990 زدن که واقعا 64 نیست هر GPU 32 !! ولی تایتان 48 !!

یا Flops که زده 8192 مجموع دو GPU است که تایتان فقط با یه GPU  4500 تا داره . که این میزان رو هر GPU تو 7990 فقط 4000 تاس . در ضمن خیلی از برنامه ها از دوال GPU ساپرت نمی کنه و حتی 7990 که جفت GPU اس رو یه برده . نمی تونه از اون یکی استفاده کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس باید گفت که :

جلو تک جی پی یو ها قویه نه جلو غول و هیو لاهایی مثل 690 و 7990 !!!!!!!!!!

ولی اون فاکتور اصلی ای که قابل احترامه اینا نیستش  !!!

والسلام  علیک ورحمت الله و برکاته   30/2/92

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید عزیز شما با کودوم از اون دوتا تجربه کار داشتید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا پسرگرامی بنده بیشتر از سن حضرت عالی درس خوندم که با واقعیتها و اعداد و ارقام   " تحقیقی "  سرو کار داشته

باشم و جز اونها چیزی رو قبول نکنم  .

در حقیقت  " تحصیل " واقعیت بزرگی رو در زندگی بمن اموخت و اون معقوله ای بسیار ارزشمند است بنام  "  تحقیق "

نه یک خیال واحی و پوچی  باسم " تقلید "

این سایتها و شوهای  از پیش ساخته رو هم که برای فریب افراد عامی در حال فعالیت و اخذ پول از برند های صاحب نام

میباشند رو هم همشونو باید ریخت تو سطل زباله که فقط کارشون عوام فریبیه !!!!

همیشه بایستی با اعداد ارقام و واقعیتها سرو کار داشت نه واحییات . بنده هیچکدوم از این کارتهارو از نزدیک هم اصلا ندیدم

ولی بعلم فیزیک و مکانیک کاملا اشنا هستم . حالا شما صد تا تایتانیک رو ببرید در محضر ( خیلی خیلی معذرت میخوام )

گله ای گوسفند . اونوقت اونها میشن استاد تایتانیک ؟؟؟؟!!!! :lol: 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز علمی صحبت کنید با این بازی با کلمات به جایی نمیرسید . تمام صحبت هایی که من می کنم شخص خودم تست کردم و اهل این نیست که از رو سایت ها تقلید کنم . اینکه شما به 690 و 7990 علاقه دارید دلیل به برتریشون نیست

لینک به دیدگاه

اقا پسرگرامی بنده بیشتر از سن حضرت عالی درس خوندم که با واقعیتها و اعداد و ارقام   " تحقیقی "  سرو کار داشته

باشم و جز اونها چیزی رو قبول نکنم  .

در حقیقت  " تحصیل " واقعیت بزرگی رو در زندگی بمن اموخت و اون معقوله ای بسیار ارزشمند است بنام  "  تحقیق "

نه یک خیال واحی و پوچی  باسم " تقلید "

این سایتها و شوهای  از پیش ساخته رو هم که برای فریب افراد عامی در حال فعالیت و اخذ پول از برند های صاحب نام

میباشند رو هم همشونو باید ریخت تو سطل زباله که فقط کارشون عوام فریبیه !!!!

همیشه بایستی با اعداد ارقام و واقعیتها سرو کار داشت نه واحییات . بنده هیچکدوم از این کارتهارو از نزدیک هم اصلا ندیدم

ولی بعلم فیزیک و مکانیک کاملا اشنا هستم . حالا شما صد تا تایتانیک رو ببرید در محضر ( خیلی خیلی معذرت میخوام )

گله ای گوسفند . اونوقت اونها میشن استاد تایتانیک ؟؟؟؟!!!! :lol: 

دوست گرامی شما چند بهار از عمر شما گذشته ? و تحصیلاتتون تو چه رشته‌ای است ? و چند وقت که در مورد‌ GPU ها تحقیق می‌کنید و یک مقدار هم از تجربیات خودتون بفرمائید متشکرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صحبت علمی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

حتما شات زیر هم پست بندس ؟؟!

بنده مکررا عدد و رقم ریفرنس جلو حضرتعالی میزارم اونوقت فرمایش میفرمایید " لطفا علمی صحبت نمائید "

دیگه از این بچه بازی با عرض یکدنیا معذرت متاسفانه داره حالم بهم میخوره !!!  خیلی هم وقتم هدر شد .

از همه معذرت میخوام .

با عرض معذرت : مهران

post-11245-0-66694900-1369078815_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوست گرامی شما چند بهار از عمر شما گذشته ? و تحصیلاتتون تو چه رشته‌ای است ? و چند وقت که در مورد‌ GPU ها تحقیق می‌کنید و یک مقدار هم از تجربیات خودتون بفرمائید متشکرم

با درود

ببخشید دوست گرامی اصلا دیگه وقتشو ندارم . بفرمائید پستها و تاپیکهای بنده حقیرو بخونید حتما تا حدود زیادی

متوجه خواهید شد . ضمنا بنده رشته تحصیلیم مکانیک سیالات و تبدیل انرژی بوده و هیچگونه ادعائی در خصوص

جی پی یو ها ابدا نداشته و ندارم .

خدا نگهدار

لینک به دیدگاه

یکش هم میکنه چه برسه به 2 !!@

چون به راحتی با وجود 6 گیگ مموری با فرکانس 6000 . روی یک GPU و داشتن 2 هزار خورده ای هسته که نصفشون هم به دلیل نبود درایور مناسب برای کار کشیدن ازشون بلا استفادن . تو رکورد گیری فرکانس هم زده تو همرده هاش از جمله 7990 زده ترکوندتش روی ایر استوک 1200 فرکانس کور براحتی میزنه .

تو حرفه ای هم که نتایجش پخش شده با 4 تا تایتان تونستن  X18xx تو 3D 11 بگیرن و همچین امتیاز هنوز برای 2 تا Ares II که خیلی از 7990 AMD قوی تره مونده . تازه با قیمت کمتر و کم مصرف تر

شما هر چزی که تو مشخاصات 690 و 7990 می بیننین رو باید تقسیم بر 2 کنین تا ببنین واقعا چیه جون اینا میان تو ورق جمع کل رو میگن مصلا می گن 6 گیگ 6 گیگ که واسه یه GPU نزاشتن هر GPU فقط 3 گیگ !! ولی تایتان به تنهایی 6 گیگه . مثلا ROP 64 که در 7990 زدن که واقعا 64 نیست هر GPU 32 !! ولی تایتان 48 !!

یا Flops که زده 8192 مجموع دو GPU است که تایتان فقط با یه GPU  4500 تا داره . که این میزان رو هر GPU تو 7990 فقط 4000 تاس . در ضمن خیلی از برنامه ها از دوال GPU ساپرت نمی کنه و حتی 7990 که جفت GPU اس رو یه برده . نمی تونه از اون یکی استفاده کنه

من که نیامدم یک gpu 7990 را با تایتان مقایسه کنم. تایتان قوی ترین کارت single gpu در جهان است ولی من منظورم این که از اتحاد 2 تا gpu tahiti که ضعیفتر از تایتان هستند کارتی قوی تر از تایتان به وجود آمده . درسته که تایتان قوی ترین کارت تک هسته ای در دنیاست اما به پای 7990 دو هسته ای نمی رسه. حالا فرض کنید یک کارت با 2 تا gpu تایتان اولترا بیاد چی میشه 8-X

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
من که نیامدم یک gpu 7990 را با تایتان مقایسه کنم. تایتان قوی ترین کارت single gpu در جهان است ولی من منظورم این که از اتحاد 2 تا gpu tahiti که ضعیفتر از تایتان هستند کارتی قوی تر از تایتان به وجود آمده . درسته که تایتان قوی ترین کارت تک هسته ای در دنیاست اما به پای 7990 دو هسته ای نمی رسه. حالا فرض کنید یک کارت با 2 تا gpu تایتان اولترا بیاد چی میشه 8-X

بله می تونه . شما در سطح نت سرچ کن Bioshok Infiniti Bench mark For Titan اوناییشونکه با 314.22 تست گرفتن رو ببین . چنان قدرت مندانه این تست ها رو پاس کرده که 7990 و 680 SLI و 690 جلوش لنگ انتداخن . 7990 فقط گندس و هیچ چیز خاصی نداره .

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...