رفتن به مطلب

کارت گرافیکی GTX TITAN II یا GTX TITAN Ultra !

Recommended Posts

• کاربر ویژه
سلام،عطا مانیتور خریدی؟اینو دیدی؟http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236309 فعلا پوسترشو دارم،شاید قسمت شد خریدیم،350 دلاره تا بیاد اینجا میشه 1500شاید هم بالاتر :blink:   ،مانیتور رو به من ندادی نارفیق! :(

سلام

ببخشید دیر متوجه شدم ...

عجب مانیتوریه واقعا معرکست / زاویه دیدش کنتراستش زمان پاسخ دهیش و مخصوصا IPS بودنش ارزشش داره خدایی ... ما کی باشیم به شما مانیتور ندیم مگه ازم خواسته بودین ؟ یادم نمیاد

لینک به دیدگاه

درود دوستان گلم

همه شماها دارای علم بالایی هستید و کاملا مشخصه . ولی میدونید مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که همیشه میخواید عقیده خودتون رو به دیگری تحمیل کنید واسه همینه که اینجور بحثها زود بسته میشه .

پیشنهاد بنده اینه که فقط عقیده خودتون رو اعلام کنید و اینکه طرف چقدر سواد داره و چقدر علم داره اصلا چیز درستی نیستش که اینجا عنوان میکنید . این نوع رفتار بسیار زننده و خودخواهانه هستش . و توش کبر و غروره .

ممنون میشم که مواظب اعلام اعتقاد خودتون باشید . باید به هم احترام بگذاریم و اگر به هم احترام نگذاشتیم پس منتظر احترام از طرف مقابل نباشیم .

من و تو هر چه که هستیم و هر گونهاعتقادی که داریم باید یاد بگیریم که در کنار هم زندگی کنیم و چیزی رو بهم تحمیل نکنیم

با تشکر از همه شما دوستان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...