رفتن به مطلب

سوال در مورد کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

post-10563-0-39466800-1369052422_thumb.jpg

بنده یه گرافیک 560Ti Hawk دارم دوستان همینطور که از عکس مشخصه پشت کارت 8 تا LED هست که نشان دنده 8 فاز کارت هست که هنگام روشن شدن کارت اون 8 LED روشن میشدن امروز که دیدم یکی از LED ها خاموش هستن

کسی از دوستان اطلاعی در این مورد داره که ایا مشکل توی یکی از فاز ها هست یا نه؟

این LED ها نشان دهنده سلامت فازها هستن ؟؟

با خود گارانتی ماتریکس تماس گرفتم گفتن بر حسب لود این چراغ ها روشن خاموش میشن یا بعضا رنگشون عوض میشه که من تا حالا تغییر رنگ ندیدم

و کارت رو هم زیر فشار بردم ولی تغییری ندیدم !!!

ممنون مشیم راهنمایی کنن دوستانی که مطلع هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه گفته واسه لوده درست گرفته . ولی اینکه جرا خاموشه رون نمیدونم میگن ضربه بهش وارد نشده و LED سوخته باشه ؟ تست ها رو راحت پاس میکنه . مثلا Vantage رو پاس می کن یانه ؟

لینک به دیدگاه

دوستان تست پاس میکنه هم دیفالت هم توی اور همه مدل تستی پاس میکنه

ولی مشکل اینجاست که از 8 تا LED و LED8 ام همیشه خاموشه البته قبلا طی چند روز پیش اینطوری نبود و سالم بود

نمیدونم سوالم اینه که نکنه واقعا فاز 8 امش مشکل داره شایدم به قول دوستمون LED خرابه!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوستان تست پاس میکنه هم دیفالت هم توی اور همه مدل تستی پاس میکنه

ولی مشکل اینجاست که از 8 تا LED و LED8 ام همیشه خاموشه البته قبلا طی چند روز پیش اینطوری نبود و سالم بود

نمیدونم سوالم اینه که نکنه واقعا فاز 8 امش مشکل داره شایدم به قول دوستمون LED خرابه!!!

اگر پاس میکنه فکر نکنم . مشکل داشته باشه چون این فار ها بهم وصله و اگه خراب شه یه جا لنگ می زنه . من احتمال می دم LED خراب شده. میگم Vantage رو پاس می کنه یا نه فقط با 3D 11 یا 3D 13 تست کردین ؟ چون کارت هایی زیر دستم بود که 3D رو پاس می کرد ولی تو  Vantage می مموند

لینک به دیدگاه

با ولت متر میتونی از سلامت بوردت  مطمئن بشی؟خودت استادی ولی مواظب باش اتصال کوتاه نشه

تو چرفورمنس نسبت به قبل امتیازا فرقی نکرده؟کارت رو در بیار دوباره جا بزن یا کلا برق  پاوررو قطع کن ببین مشکل جزیی نیست؟که رفع بشه؟

اگه میتونی فت هاتو چک کن به کارت فشار نیار فعلا تا مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

اگر پاس میکنه فکر نکنم . مشکل داشته باشه چون این فار ها بهم وصله و اگه خراب شه یه جا لنگ می زنه . من احتمال می دم LED خراب شده. میگم Vantage رو پاس می کنه یا نه فقط با 3D 11 یا 3D 13 تست کردین ؟ چون کارت هایی زیر دستم بود که 3D رو پاس می کرد ولی تو  Vantage می مموند

من با unigine تست گرفتم مشکلی نداشت با اور هم مشکلی نداشت حتی به جی پی یو ولت هم دادم مشکلی پیدا نکرد

ولی ونتیج نه اونم تست میگیرم خبر میدم

لینک به دیدگاه

با ولت متر میتونی از سلامت بوردت  مطمئن بشی؟خودت استادی ولی مواظب باش اتصال کوتاه نشه

تو چرفورمنس نسبت به قبل امتیازا فرقی نکرده؟کارت رو در بیار دوباره جا بزن یا کلا برق  پاوررو قطع کن ببین مشکل جزیی نیست؟که رفع بشه؟

اگه میتونی فت هاتو چک کن به کارت فشار نیار فعلا تا مشکل حل بشه

ولت متر ندارم حمید جان

نه پرفورمنس مشکلی نداشته بقیه رو هم چک میکنم ببینم چی میشه

این حالت از موقعی اینطوری شد که من پاورم رو عوض کردم...!!!

لینک به دیدگاه

احتمال کمبود پاور داره!

اتصالات برق گرافیکت احتمالا نوسان داشته!

اول از همه با تستر اونا رو چک کن!چون پاورعوض کردی احتمال 90 درصد از همین کابل برق بوده!

لینک به دیدگاه

محمود جان تست ونتیج هم گرفتم و الان پاس کرد

کابل ها رو هم الان عوض میکنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
محمود جان تست ونتیج هم گرفتم و الان پاس کرد

کابل ها رو هم الان عوض میکنم ببینم چی میشه

خوبه . پس حالا نظریه ی حمید رو عملی می کنی دیگه . بعد نتیجش رو بگو

لینک به دیدگاه

خوبه . پس حالا نظریه ی حمید رو عملی می کنی دیگه . بعد نتیجش رو بگو

الان کابل ها رو عوض کردم هم جاش رو از روی پاور هم خود کابل ها باز هم همینطوره فرقی نداشته

در مورد پاور هم قبلی 585b gaming بود و الان Green 750OC هست پاور چیزی کم نداره !!

یا مشکل LED هست که بعید میدونم  و یا ممکنه مشکل فاز باشه فقط اگر میشد مطمئن شد که مشکل فاز هست خیلی خوب میشد

فاز مشکل داشته باشه تو تست ها نشون نمیده؟ مشکل فاز رو از روی چه چیزی میشه فهمید؟؟؟

لینک به دیدگاه

وقتی پاوررو عوض کردی بعد این اتفاق افتاد؟یعنی مطمئنی از قبل نبوده؟

بعد از تعویض پاور بلافاصله این اتفاق افتاد؟اگه اینارو دقیق بتونی جواب بدی میشه یه تصمیمایی گرفت!

الان اصلا اورنکن کارت رو بهش فشار نیار!

پاور نو بوده؟

لینک به دیدگاه

وقتی پاوررو عوض کردی بعد این اتفاق افتاد؟یعنی مطمئنی از قبل نبوده؟

بعد از تعویض پاور بلافاصله این اتفاق افتاد؟اگه اینارو دقیق بتونی جواب بدی میشه یه تصمیمایی گرفت!

الان اصلا اورنکن کارت رو بهش فشار نیار!

پاور نو بوده؟

پاور نو نو بوده از باکس در اوردم

بلافاصله که نه ولی پاور 2 روز رو سیستمم هست الان

با قبلی اینطوری نبود

لینک به دیدگاه

MSI Active Phase Switching

اینو رو امتحان کردی ؟؟؟

اره اونم الان نصبه

توی برنامه هم حالت فول لود و هم حالت پاور سیوینگش 8 فاز رو فعال میکنه ولی روی برد led فاز 8 ام روشن نمیشه

لینک به دیدگاه

میتونی برق PCI-Eرو همون 6و 8پین رو تست کنی؟با تستر؟

میشه یه حدس زد پاور که نوبوده یهوبرق زیادی میرسونه به گرافیک این LED سوخته که امکان صدمه فاز هم هست!

امکان خوشبینانه تر اینه که فقط LED سوخته باشه!

راستی کارت گارانتی داره؟

لینک به دیدگاه

میتونی برق PCI-Eرو همون 6و 8پین رو تست کنی؟با تستر؟

میشه یه حدس زد پاور که نوبوده یهوبرق زیادی میرسونه به گرافیک این LED سوخته که امکان صدمه فاز هم هست!

امکان خوشبینانه تر اینه که فقط LED سوخته باشه!

راستی کارت گارانتی داره؟

والا بعید میدونم مشکل از پاور باشه ولی سعی میکنم پاور و گرافیک رو رو یه سیستم دیگه هم تست کنم ببینم مشکل از چیه...

لینک به دیدگاه

مشکل از پاور الان نیست اگرم بود دیگه کار خودش رو کرد!

اگه میتونی کارت رو با یه پاور دیگه تست کن!

اگه نشد و کارت گارانتی داره بده گارانتی در ادلین فرصت یه چکیش بکنن!اونجا خودشون باز میکنن وبررسی میکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگم داداش بنج شنبه کارت بیار همایش اونجا تستش کنیم

لینک به دیدگاه

میگم داداش بنج شنبه کارت بیار همایش اونجا تستش کنیم

پاور رو طی فردا پس فردا میبرم پیش بچه های گرین نشون بدم

گرافیکم باید با پوریا صحبت کنم ببینم امکانش هست یا نه اگر اکی باشن حتما میارم شاید یه اوری هم زدیم دوره همی باهاش

لینک به دیدگاه

آقای حسینی قد قن کرده آوردن هرگونه اشیا رو قبل از ورود به پاساژ هممون رو میگردن!من گفته باشم!

کارت رو از ت میگیرن میذارن پشت در پاساز یکی میاد میبره ها! :lol:

لینک به دیدگاه

آقای حسینی قد قن کرده آوردن هرگونه اشیا رو قبل از ورود به پاساژ هممون رو میگردن!من گفته باشم!

کارت رو از ت میگیرن میذارن پشت در پاساز یکی میاد میبره ها! :lol:

نه بابا کارت رو میگیره میزاره پشت ویترین برای فروش =)) بعد یه 256 مگی میده میگه برو خونتون :دی

ویرایش شده توسط metall_hero
لینک به دیدگاه

اره اینم هست ولی به امتحانش  می ارزه

آقا حسینی اینقد خوبن امکانش هست کارتتو بگیره بذاره ویترین اون 7990 رو بهت بده DEVIL 13!

البته فقط نگاه کنی و زود بذاری سرجاش :D  :lol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...