رفتن به مطلب

مشکل صفحه آبی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من مدتیه مشکل صفحه آبی پیدا کردم روزی 3یا4 بار سیستمم ارور میده.

برنامه خاصی هست که علتش رو از طریقش پیدا کنم؟

ویندوز 64 بیتی دارم والبته ویندوز جدید هم نصب کردم و درست نشد.

بایوس هم آپدیت کردم.

مشخصات سیستم داخل امضاء هست.

باسپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوتا رمهات رو در بیار و فقط بذار تو اسلات های آبی رم باشه.

چند روز استفاده کن ببین مشکل پا برجاست یا خیر.

دماهاتون رو هم چک کنید.

لینک به دیدگاه

درود عزیز

احیانا قطعه ای رو اورکلاک نکردین؟احتمالا ناپایداره سیستم!

یک clear cmos بکنین با تنظیمات دیفالت ببینین چطور هست؟

یه سوال دیگه؟

معمولا موقع انجام چه کاری هستین که این اتفاق پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

من کارم بیشتر با فتوشاپه

سیستمم زیاد روشن میمونه

توی برنامه خاص یا زمان خاصی این اتفاق نمی افته

بعضی وقتا تو اینترنتم که هستم ، صفحه آبی میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کد ایرادی که تو صفحه آبی هست ؟ یا اینکه یک تصویر از صفحه آبی اینجا پیوست کن ...

لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل رو دارم، اکثرا حین بازی این اتفاق واسه سیستمم میوفته!

فقط cpu رو اور کردم، 2 ساعت تست کامل occt گرفتم و هیچ مشکلی از نظر اورکلاک نداشتم و سیستم کامل استیبل بود

مشکل از چیه به نظر شما؟

ویرایش شده توسط ahmad021
لینک به دیدگاه

منم دقیقا همین مشکل رو دارم، اکثرا حین بازی این اتفاق واسه سیستمم میوفته!

فقط cpu رو اور کردم، 2 ساعت تست کامل occt گرفتم و هیچ مشکلی از نظر اورکلاک نداشتم و سیستم کامل استیبل بود

مشکل از چیه به نظر شما؟

درود

عزیز شما بی زحمت 0.1ولت به سی پی یو ولتاژ بدین مشکل شما حل میشه!

امتحان کنین و نتیجه رو بگین!

لینک به دیدگاه

والا تا جایی که من میدونم مشکل رم داری؟ یوزیجت در هنگام کار چقدره؟

لینک به دیدگاه

آقا حمید من قبلا ولتاژ بیشتر دادم، ولی هیچ تاثیری نداشته!!!!

امروز صبح هم تست 1 ساعته گرفتم، هیچ مشکلی از نظر ولتاژ نداشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احمدجان شما ناپایداریت احتمالا بخاطر رمهات هست.

چون رم 1333 روی 1866 شاید یکم ناپایدار باشه.

با Prime95 تست یگر یا با Super pi یا MEMtest.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

یکم وایسا دوستمون Unforgiven آنلاین بشه میتونه کمکتون کنه.

من حدس میزنم از رمتون باشه.

تست کردید اون راهی رو که گفتم.

میتونید با windows memory Diagonistic چک کنید و اگر چیزی پیدا نکرد با Memtest چک کنید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

میشه لینک windows memory Diagonistic وMemtest رو بذارید؟

ممنون

ویرایش شده توسط rainman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

windows memory Diagonistic

همین رو در منوی استارت سرچ کنید.

اینم لینک Memtest

نحوه کار هم ساده هست.

4 تا باز کنید همزمان و در هر کدام عدد 3700 رو قرار بدید اگر 16 گیگ رم دارید.سپس صبر کنید تا 200 درصد بره.اگر خطایی گرفت تست رو متوقف کنید و دونه دونه رمها رو تست کنید تا به رم معیوب برسید.

در کل باید بالای 90 درصد از حجم رمتون در حال تست باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ارور به طور کلی مربوط به حافظه و IRQL میشه اما الزاما به این معنی نیست که رم مشکل داشته باشه حدس اول من تداخل یا ایراد درایود ها هست. باید بری تو System Log و Event Viewer اونجا اگر درایوری باعث مشکل شده باشه میتونی گزارش ایراد رو ببینی که مربوط به کدوم دیوایس هست از این ابزار هم میتونی استفاده کنی http://www.nirsoft.net/utils/my_event_viewer.html . راه کلی دیگه اینکه میتونی safe mode ویندوز رو بالا بیاری و درایور ها رو تک تک فعال کنید و چک کنید که مشکل از کدوم درایور هست . در مورد تداخل هم همین موضوع کمک میکنه ضمن اینکه ممکنه آنتی ویروس درایوری رو بلاک کرده باشه پس تو safe mode انتی ویروس رو هم موقتا غیر فعال کن . داستان بعدی که میتونی چک کنی غیر فعال کردن memory caching تو بایوس هست . اگر از اون ابراز که معرفی کردم استفاده کنی دقیقتر میشه فهمید که مشکل چی هست .

لینک به دیدگاه

سلام و ممنون از پاسختون

برنامه ای رو که گفتید اجرا کردم ایرادها معمولا

Name resolution for the name isatap.smc.com timed out after none of the configured DNS servers responded.  

و

The previous system shutdown at 6:32:11 PM on ‎5/‎20/‎2013 was unexpected.

و

The Service Control Manager tried to take a corrective action (Restart the service) after the unexpected termination of the Windows Management Instrumentation service, but this action failed with the following error:   An instance of the service is already running.

و

The Service Control Manager tried to take a corrective action (Restart the service) after the unexpected termination of the IKE and AuthIP IPsec Keying Modules service, but this action failed with the following error:   An instance of the service is already running. 

و

The Windows Management Instrumentation service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 120000 milliseconds: Restart the service. 

و

The Shell Hardware Detection service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 60000 milliseconds: Restart the service. 

و

The IP Helper service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 120000 milliseconds: Restart the service.  

و

The IKE and AuthIP IPsec Keying Modules service terminated unexpectedly.  It has done this 1 time(s).  The following corrective action will be taken in 120000 milliseconds: Restart the service.  

و

Faulting application name: svchost.exe_ProfSvc, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc3c1  Faulting module name: msxml3.dll, version: 8.110.7601.17514, time stamp: 0x4ce7c83f  Exception code: 0xc0000005  Fault offset: 0x000000000000ab98  Faulting process id: 0x43c  Faulting application start time: 0x01ce554d1fec46d0  Faulting application path: C:\Windows\system32\svchost.exe  Faulting module path: C:\Windows\System32\msxml3.dll  Report Id: ed11e783-c15c-11e2-8e66-002683145301  

و

Intel® 82579V Gigabit Network Connection    Network link is disconnected.    

و بسیاری دیگه که اینهایی که نوشتم بیشتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیزی که بالا پست کردی مربوط به مشکل سرویس ها هست از شبکه شخصی انتقال داده که درایور نصب میکنه استفاده میکنی ؟ احتمالا درایور یکی از این سرویس ها مشکل داره یا کانفلیک. راه کار همونی هست که نوشتم باید safe mode وین رو بیاری بال و درایور ها و سرویس ها رو تک تک فعال کنی . با توجه به چیزی که بالا پست کردی درایور های مربوط به شبکه شبکه شخصی انتقال داده رو اول غیر فعال کن منظورم Tunnel adapter هست .... تو لاگ خوب نگاه کن ببین در مورد درایور ها دیگه چه موردی هست مستقیم برو سراغ اونها و غیر فعال کن و مشکل رو چک کن ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مثل اینکه کلمه Vp N رو رابط فروم اتوماتیک به "شبکه شخصی انتقال داده" تبدیل میکنه :D البته ما یک سایت داریم به اسم V P N .ir و فکر نمیکنم تا موقعی که صحبت از مسائل قانونی هست به کار بردن این کلمه مشکل داشته باشه .

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

ولی شما خیلی تکنیکی صحبت میکنین و من متوجه نمیشم

شما منظورتون اینه که بعد از safe mode بریم به دیوایس منیجر و مثلا درایور شبکه رو آن اینستال و دوباره نصب کنیم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله درایور و سرویس هایی رو که تو اون لاگ میبینی اررور دادن . وقتی ویندوز و درایور های اصلی رو نصب کردی که مشکل نداشتی ؟

لینک به دیدگاه

سلام

قبلا هیچ مشکلی نداشتم

پارسال رم 16گیگ گرفتم با هارد اس اس دی تا چند ماه بعد از اون هم مشکلی نداشتم ولی بعد از چند ماه بدون اینکه ویندوز عوض کنم  مشکل صفحه آبی من شروع شد و من هم ویندوزم رو عوض کردم ومشکل من بدترشد .

البته دوروز با دوتا از رمها کار کردم و مشکل صفحه آبی نداشتم.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همگی

من هم دقیقا این مشکل رو داشتم

عین همین ارورو بیشتر زمانی داشتم که وارد اینترنت می شدم

ویندور رو عوض کردم کمتر شد ولی تموم نشد

هارد رو عوض کردم ،نشد

جای رمهارو عوض کردم خیلی بهتر شد

بعضی وقتا (خیلی کم پیش میومد) وسط بازی گیر میزد(که اونم فهمیدم که یه صفحه از موزیلا باز هست که اینجوری میشه)

تا اینکه متوجه شدم که از آنتی ویروسه

حالا نمی دونم چرا اینطور شده

اما یه ورژن دیگه از آنتی ویروس نصب کردم که دیگه به این مشکل بر نخوردم

البته با اجازه ی اساتید عزیز، استارتر عزیز ضرری نداره یکی از دوستان در پست های پیش گفتند که جای رم هارو عوض کنید

این کارو انجام بدبد و یه ویندوز هم عوض کنید و یه ورژن دیگه از آنتی ویروس رو روی سیستمتون نصب کنید

شاید مثل ماله من درست بشه

شرمنده تمام اساتید عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...