رفتن به مطلب

خطای صفحه آبی

vandal
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض پوزش خدمت تمام دوستان لیونی

یه مدت اینقدر مشکلاتم زیاد بود نمی تونستم کامپیوترمو استارت کنم

امروز هم به در خواست یکی از دوستان و پیگیری مشککل ایشون کامپیوتر روشن کردم تا ببینم نظر دوستان و اساتید در این مورد چیه.

کامپیوتر یکی از دوستان به تازگی خطای صفحه آبی رو میده و پیغام فیزیکال مموری میده.در بازی فوتبال 2009 به دفعات مکرر و به گفته ی ایشون یکبار هم در محیط اینترنت در حال گشت و گذار بودن که به این مشکل برخورد کردن.

سیستم عامل ایشون ویندوز ویستا سرویس پک 1 و از نوع 32بیتی میباشد.

از همه ی دوستان تقاضای کمک دارم

با تشکر

سیستم :

An52v Abit

6000X2 3.1Ghz

1G*4 patriot

4850 sapphire

320seagate

480W silver stone

لینک به دیدگاه

سلام!

1-به احتمال زیاد مشکل از رم هستش! 60 درصد

2-پاور نسبت به سیستم کمیت داره! 10 درصد

و اما ابتدا شما از روی تنظیمات بایوس ولتاژ رم رو به مقدار 0.1 اضا فه کنید! (یا در فرکانس پایین تری کار کنه!)

با یک پاور دیگ تست کنید!

Bios Update

در اخر اون 20 درصد بقیه یا مشکل از هارد هستش!(فیزیکال معمولا در رابطه با پاور یا هارده)

و 10 درصد هم سره ولتاژ و نا سازگاری!

موفق یاشید!

لینک به دیدگاه

اين خطاها معمولاً ميتونه از حافظه سيستم باشه... اگر امكان داره رم‌ها را تك تك تست كنيد تا رم مشكل‌دار را بتونيد پيدا كنيد.

ودرصورت اینکه حل نشد ازهاردتون است آیا صفحه بانوشته های ثابت هست یا نوشته ها تغیرمیکنن توضیح کاملتری بدین.

امیدوارم که مشکلتون حل بشه

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

Arman جان خوب و عالی توضیح دادن

فقط با اجازه ی دوستان من این نکته رو اضافه کنم که با این پاور میشه 2 تا رم رو جواب داد و همچنین اگر مشکل از بد سکتور فیزیکی یا همون ضربه به هارد نباشه قطعا هارد شما داغ کرده و ارور صفحه آبی رو به شما میده ...

احتمالا کیس شما کوچیک هست یا سیم های داخل کیس دسته بندی نشدن یا تهویه ی هوا بخوبی صورت نگرفته ....

توصیه میکنم در صورت داغ شدن هارد یک فن 5 سانتی بگیرید و روی آن قرار دهید

لینک به دیدگاه

بنده هم یک تجربه خودم رو بهتون بگم.

سیستم بنده هم از این رم های پاتریوت استفاده می کرد ، به مرور زمان ارور صفحه آبی می داد سیستم هنگ می کرد تا اینکه دیگه سیستم بالا نمی امد و یکی از رم هام سوخت ، و با تعویض رم ها و گرفتن رم های تیم از آقای حسینی خدا رو شکر ، گوش شیطون کر ، مثل ساعت داره سیستم کار می کنه..

بنده که از این رم ها خیلی ضرر دیدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...