رفتن به مطلب

فروش GTX 460-1G-256bit ZOTAC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

داداش امید اینا منو به ترس انداختن بابت فرستادن نه اینکه بگم شما کلاهبردارین نه اینطور نیست اما ته دلم هنوز میترسم.شما به من اعتماد نکردی ولی شما میگی به شما اعتماد کنم

لینک به دیدگاه

داداش امید اینا منو به ترس انداختن بابت فرستادن نه اینکه بگم شما کلاهبردارین نه اینطور نیست اما ته دلم هنوز میترسم.شما به من اعتماد نکردی ولی شما میگی به شما اعتماد کنم

الان دارین به من میگین اینارو؟

داداش امید کیه؟

لینک به دیدگاه

باشما نبودم داداش.با امید بودم که مادربردم رو بهش فروختم.تو این سایت باید یه کاری کرد که سرکسی کلاه نره و همه راضی باشن همه خریدار و هم فروشنده نه مثل ایسام که فقط به خریدار توجه داره و اصلا فروشنده ارزش نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:)) داداشم پیام بدین به هم خب تو تاپیک اسپم ندین 

لینک به دیدگاه

تو ایسام چند روز پیش یه کیس فروختم ده هزارتومن واسش فرستادم میگه من نمیرم تحویل بگیرم باید بفرستی دم خونم ازم شکایت کرد سایت ازم مدرک خواست که فرستادم اما الان ایسام میگه تا وقتی کالا رو به مشتری نرسونی کاری نمیشه کرد حالا من چطوری از پست مشهد کالا رو بفرستم قوچان؟؟؟حالا هم بیخیال پولم شدم هم بیخیال ایسام اومدم اینجا رو پیدا کردم میخوام خرید و فروش های خوب و موفق و بی کلک داشته باشم دوست ندارم یه اشتباه رو چندبار انجام بدم.بنظرم وقتی کسی میخواد چیزیو بفروشه عکس از شناسنامه و کارت ملی و شماره حسابشو بده به طرف تا اعتماد کنه دیگه بغیر از این کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟ببخشید که این بحث و اینجا کردم فقط میخوام اعتمادسازی تو این سایت به شکل درستی ایجاد بشه امتیاز ملاک اعتماد نیست فقط.من بخاطر اعتماد زیاد به دیگران خیلی چوب خوردم نمیخوام دیگه تکرار بشه

ویرایش شده توسط Mostafa71
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کارت به قیمت پایه تا اینجا برا من 

لینک به دیدگاه

تو ایسام چند روز پیش یه کیس فروختم ده هزارتومن واسش فرستادم میگه من نمیرم تحویل بگیرم باید بفرستی دم خونم ازم شکایت کرد سایت ازم مدرک خواست که فرستادم اما الان ایسام میگه تا وقتی کالا رو به مشتری نرسونی کاری نمیشه کرد حالا من چطوری از پست مشهد کالا رو بفرستم قوچان؟؟؟حالا هم بیخیال پولم شدم هم بیخیال ایسام اومدم اینجا رو پیدا کردم میخوام خرید و فروش های خوب و موفق و بی کلک داشته باشم دوست ندارم یه اشتباه رو چندبار انجام بدم.بنظرم وقتی کسی میخواد چیزیو بفروشه عکس از شناسنامه و کارت ملی و شماره حسابشو بده به طرف تا اعتماد کنه دیگه بغیر از این کار دیگه ای میشه کرد؟؟؟ببخشید که این بحث و اینجا کردم فقط میخوام اعتمادسازی تو این سایت به شکل درستی ایجاد بشه امتیاز ملاک اعتماد نیست فقط.من بخاطر اعتماد زیاد به دیگران خیلی چوب خوردم نمیخوام دیگه تکرار بشه

کاملا درست میگین شما!

بهترین کار در صورت امکان تحویل حضوری هست

البته وقتی من حاضرم تحویل حضوری بدم میتونه خودش تا حدی اعتماد سازی کنه!

ولی اگه اول پول به حسابم بریزید ممکنه هوس کنم فلنگو ببندم!! :lol: 

پس خودمم اصن دوس ندارم اول واسه تست بفرستم بعد پولو بگیرم!

لینک به دیدگاه

اگه راه دور باشه چاره چیه؟؟چطوری میشه اعتماد کرد؟؟؟پس چطوری باید باخیال راحت معامله کنیم که هم خریدار و هم فروشنده خیالشون راحت باشه؟؟؟بنظر من تو این سایت کسی چیزی ارسال میکنه موقع تحویل باید پولشو بگیره یعنی خریدار پول رو بده به پست و بعدش تست کنه اگر خراب بود نهایتش باپست پس میفرسته و دوباره پولشو از فروشنده میگیره کسی موافقه؟؟کمی نقص داره اما اینطوری بهتره اگرم راه نزدیک باشه حضوری بهترین راهه

ویرایش شده توسط Mostafa71
لینک به دیدگاه

اگه راه دور باشه چاره چیه؟؟چطوری میشه اعتماد کرد؟؟؟پس چطوری باید باخیال راحت معامله کنیم که هم خریدار و هم فروشنده خیالشون راحت باشه؟؟؟بنظر من تو این سایت کسی چیزی ارسال میکنه موقع تحویل باید پولشو بگیره یعنی خریدار پول رو بده به پست و بعدش تست کنه اگر خراب بود نهایتش باپست پس میفرسته و دوباره پولشو از فروشنده میگیره اگر کسی موافقه؟؟کمی نقص داره اما اینطوری بهتره

واسطه ای که هردو قبول داشته باشن هم خوبه

بقیه را ها همش باگ داره میشه کلاه برداری کرد مثل آب خوردن

460 نمیخای حالا؟

مثل خر کار میکنه ها!

لینک به دیدگاه

من بیشتر از 240 نمیخوام خرج گرافیک کنم چون دست و بالم بستس داداش.منظورت از واسطه چیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...