رفتن به مطلب

طریقه دیجیتال کردن پورت HDMI کارت گرافیک NVIDA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستانی که برای بار اول کارت گرافیک انویدا خریداری کردند یا دوستانی کی تا الان از این کارت انویدا استفاده میکردند و تا حالا متوجه نشدند که تصویر خروجیشون به کابل HDMi بصورت انالوگ میباشد و همین مساله نگران کننده است

من در اینجا اموزشی قرار دادم که از دیجیتال بودن خروجی تصویرتون اطمینان حاصل کنید  مطابق با اموزش زیر عمل کنید

منبع : lioncomputer.ir

توسط: del2771

74137586627802801807.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوستانی که برای بار اول کارت گرافیک انویدا خریداری کردند یا دوستانی کی تا الان از این کارت انویدا استفاده میکردند و تا حالا متوجه نشدند که تصویر خروجیشون به کابل HDMi بصورت انالوگ میباشد و همین مساله نگران کننده است

من در اینجا اموزشی قرار دادم که از دیجیتال بودن خروجی تصویرتون اطمینان حاصل کنید  مطابق با اموزش زیر عمل کنید

منبع : lioncomputer.ir

توسط: del2771

74137586627802801807.jpg

آقا دمت گرم کیفیت تصویرم بهتر شد حیف که مثبت هام تموم شده بعدا جبران میکنم

لینک به دیدگاه

ایا واسه amd  هم دیجیتال با انالوگ وجود داره؟

amd بصورت پیش فرض و خودکار تفکیک تصویر داره ولی شما میتونید تنظیمات رو چک کنید و مطمئن باشید که فرمت تصویر در حالت RGB نباشد اگر از DVI یا HDMI  استفاده میکنید حتما درایور مانیتورتون رو نصب کنید تا تصویر بهتر داشته باشید

آقا دمت گرم کیفیت تصویرم بهتر شد حیف که مثبت هام تموم شده بعدا جبران میکنم

خواهش عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...