رفتن به مطلب

دوستان یک TV خوب برای گیم معرفی کنید

UnforgiveN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

احتمالا شنیدید که گیم بازی گردن در حد استاتدارد برای حافظه و سرگرمی مفید هست حتی چند روز پیش خوندم برای بیماران سرطانی هم مفید بوده تو تستی که انجام شده .

ما هم میخواهیم :D یه تی وی بگیریم فقط برای گیم که 2 نفری بازی کنیم یعنی 2 نفری همزمان بدون اینکه صفحه رو به 2 قسمت تقسیم کنیم.

جستجو کردم دیدم که پسیو سه بعدی ال جی توصیه شده و سری جدید هم عینک های دوال پلی دارن و Flicker-Free 3D هستند با توجه به کارایی یعنی فقط گیم تی وی بزرگ هم نیاز نداریم.

نظر خودم روی lg-32LM6690 هست اینجا : http://www.lg.com/eg_en/tvs/lg-32LM6690 میدونم مسئله اصلی روی سه بعدی گیم دی لی و گوستینگ احتمالا هست.

تو فروشگاه میشه درخواست کرد که گیم پلی کنند با عینک تست کنیم ولی قبل از اینکه برم فروشگاه میخوام چند تا مدل رو در نظر داشته باشم .

کسی از این دوستان سری 6690 ال جی رو داشته که تجربش رو بگه برامون ؟ اگر نه دوستانی که 3D گیم روی تی وی داشتن ممنون میشم از مدل تی وی و تجربشون بنویسن .

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

درود دوست خوبم

من تلوزیون 46D6960  سامسونگ رو دارم واقعا عالیه!هرچند زیاد باهاش بازی نکردم چون مانیتور 23 دارم !

همه چیز خوب بود عینک ها هم عالی بدون اینکه حتی چشم درد بگیری اگه عینک های سامسونگ رو نگاه کنی میبینی که نه وزن دارن نه مشکل چشم درد !درضمن 3D رو واقعی میبینی!

LGرو زیاد پیشنهاد نمیدم!البته تجربه شخصی هست!

عینک هاشم خیلی ساده ساده هست!دونه ای 15تومنم هست عینک سامسونگ حداقل200 هست!

به شخصه 3D TV سامسونگ رو با کیفیت تصویر عالی رو بیشتر ترجیح میدم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم رفیق ، سامسونگ و سونی 3D رو داشتم و تست کردم مدل های اکتیو رو مثل همین مدل سامسونگی که شما داری, چند ساعت پیش پرسیدم مثل اینکه Dual Play فقط روی passive کار میکنه که اوریجینال روی LG بوده البته گقتن روی TV های دیگه که Passive هستند مثل پاناسونیک و مدل های جدید سونی و غیره هم میشه، باید عینک passive dual play بگیریم و با تنظیمات split-screen دوال پلی کرد . پس گویا برای Dual Play فقط باید بریم سراغ passive ها البته خودم هم بین passive و Active بیشتر passive رو ترجیح میدم . عینک های LG ساده هست چون کلا سیستم پسیو اینجوری هست شما هر تی وی سه بعدی پسیو دیگه هم ببینی عینک ساده داره .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

دوست عزیزتوخریدتلویزیونهای passiveهیچ شکی به خودت راه نده چون خودم55اینچ ال جی 64100رودارم من هیچ موقع تلویزیونی روبه خونم نمیبرم که خوانوادم بازدن عینک های اکتیوسردردوچشم دردبگیرن اگه بدونی اون امواج مغناطیسی بامغزانسان چیکارمیکنن حتی ثانیه ای هم که شده به چشمات نمیزنی ولی من قبلاتلویزیون پلاسماال جی داشتم که برای گیم پلاسماهاخیلی بهترازاین ال ای دی هاهستن

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

قاعدتا خودتون یکی از بهترین گزینه هارو برا گیم انتخاب کردین;چونکه فناوری dual Play انحصاری شرکت الجی بوده و با داشتن عینک های پسیو و سبک لحظات خوبیو براتون به ارمغان میاره.ضمن اینکه برای گیم TV 32inch بهترین انتخابه...

غیر از گزینه انتخابی خودتون مدل LG 32LA66000 هم یه گزینه ی ایده آله...

لینک به دیدگاه

منم ذوق داشتم اينكه ببينم تلوزيونهاى 4K تو ايران وارد شدن يا نه تا اينكه چند وقت پيش ديدم يه مدلهاى معدودى وجود دارن كه هر شركت با ترسو لز به ندرت وارد كرده مثلا ال جى يكى دو مدل سامسونگ يكى دو مدل و... بالاخره حس فضوليم گل كرد كه ببينم مثلا ميتونه چه قيمتى داشته باشن تو كشورمون با اين اوضاعى كه خودتون خوب ازش مطلع هستين تا اينكه به يه ليست آبديت قيمتهاى تلوزيونها بر خوردم همينجورى كه داشتم مرفتم پايين يه مدلشو تو ليست قرار داده بود يك لحظه خشكم زد ببينم تعداد اين صفرهاى جلوى اين ارقام به چندتا ميرسه و بله ديدم تلوزيونها مثلا از 2-3 تومن شروع ميشن تا مثلا 7-8 تومن ولى اين زده بود 80 تومن!!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...