رفتن به مطلب

Warning!!! USB device over current detected دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

اول از همه پیشاپیش تشکر میکنم بابت راهنمایی دوستان و اما مشکل 

یه مادربرد asus m2ne دستم اومده که این ارور رو میده و نمیدونم چه کارش باید بکنم 

سیستم رو که روشن میکنی قبل از اینکه بالا بیاد این ارور رو میزنه و فقط دکمه دلیت کار میکنه که میره داخل بایوس مین 

warning . usb-device over detected 

please remove over-current usb device 

system will shutdown in 17 seconds 

و همونطور که تو قسمت آخر ارور مشخص هست بعد از 17 ثانیه سیستم خاموش میشه . فقط میشه دل رو زد و وارد بایوس شد . حالا نمیدونم مشکل از بایوس هست یا مشکل دیگه ای داره . تا الانم این مین خیلی خوب کار میکرده و دست یکی از دوستانم بوده که 2 روزه این مشکل رو پیدا کرده 

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید . راستی اینم بگم من فلاپی رام ندارم و اگر قرار باشه بایوس رو عوض کنم از طریق بوت نمیتونم این کارو انجام بدم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اگه وسیله usb موردداری به کامپیوترت نزدی. کابلهای اتصالات usb جلوی کیس رو بعد از خاموش کردن کامپیوتر و قطع کردن برق از مادربرد جدا کن.

مشکلت حل میشه

لینک به دیدگاه

تشکر از دوست گلمون بابت زحمتی که کشیدن 

دوستان مشکل حل شد و مشکل از یو اس بی های خود مین بود که اتصالی داشت . حالا نمیدونم کدوم یکی بود . با یه سوزن فاصله هاشونو بیشتر کردم که اگر اتصالی دارن قطع بشن که درست از آب در اومد و مشکل حل شد . الان دیگه اذیت نمیکنه و در حال نصب وین هستم . 

بازم تشکر میکنم از دوست گلمون که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن که این کارشون برام خیلی با ارزش بود . موفق باشید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
تشکر از دوست گلمون بابت زحمتی که کشیدن 

دوستان مشکل حل شد و مشکل از یو اس بی های خود مین بود که اتصالی داشت . حالا نمیدونم کدوم یکی بود . با یه سوزن فاصله هاشونو بیشتر کردم که اگر اتصالی دارن قطع بشن که درست از آب در اومد و مشکل حل شد . الان دیگه اذیت نمیکنه و در حال نصب وین هستم . 

بازم تشکر میکنم از دوست گلمون که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن که این کارشون برام خیلی با ارزش بود . موفق باشید 

ارادت داریم عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...