رفتن به مطلب

ای دوستانه عزیز کمک کمک. این سیستم چش شده؟

mehdi3000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سیستم من بعد از چند دقیقه کارکردن خاموش و دیگه روشن نمیشه مگر اینکه چند دقیقه خاموش بزارمش و بایوس ریست کنم

تمام قطعاتوتک تک با سیستمایی دیگه تست کردم سالم بودن. فقط خازنهای تغزیه مادربورد(pwm) خیلی داغ میشن. مشکل از کجاست ؟ سیستم هیمنه امضای بندست

لینک به دیدگاه

عزیز

CLEARCMOS کردین؟

باطری بایوس رو بردارین 5 دقیقه بعد جا بذارین ببینین نتیجه چی هست؟

دمای سی پی یو رو چک کردی؟

دست به چیزی زدی که اینطوری شد؟

آخرین بار که سالم بود چیکارکردی که بعد از اون این مشکل پیش اومده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

اینهایی رو که میگم رو آزمایش کنید و به سولات پاسخ بدید :

1 - درست همان لحظه که سیستمتون خاموش شد و دیگه با دکمه پاور روشن نشد , اگه بایوس رو ریست کنید سیستم روشن میشه ؟

2 - اگه همان لحظه برق کل سیستم رو قطع کنید و بعد از 5 ثانیه وصل کنید سیستم روشن میشه ؟

3 -  Green 535a رو چند وقته خریدید ؟

اون خازن ها از باد گرم فن سی پی یو هست که داغ میشوند مگر اینکه ای سی سویچینگ تغزیه و یا یکی از ماسفت ها مشکل داشته باشند که در این صورت امکانش خیلی کم هست سیستم پس از روشن شدن 1 ثانیه هم پایدار بمونه :

4 - یدونه برگه کاغذ به عنوان عایق دور خازن قرار بده (جلو باد گرم فن رو که بهش برخورد میکنه رو بگیره) ببین باز داغ میشه ؟

و از همه مهمتر :

5 - داخل بایوس هم که باشید بعد از چند دقیقه سیستم خاموش میشه ؟

لینک به دیدگاه

باید حتما بایوس ریست کنم ک سیستم بیاد. فرقی نداره تو بایوس باشه یا جایی دیگه. هرجاباشه دیریازود خاموش و دیگه روشن نمیشه تا بایوس ریست نکنم.

دمای cpu  عادیه پاور هم بادستگاه پاورتستر تست کردم سالم بود. دستم میسوزه وقتی دست با خازنهای pwm میزنم اما گاهی وقتام تا چندساعت کارمیکنه . چندهفته پیش سیستم اینطور شد که خود به خود دیگه کارکرد و سالم شد

لینک به دیدگاه

فن سی پی یو استوکه؟

میتونی یه کار کنی؟

مادربرد رو بیار بیرون کیس و قطعات رو دوباره ببند!

ببین نتیجه چی میشه؟

لینک به دیدگاه

فن استوکه. cpu دماش عادیه، تمام قطعاتو آوردم بیرون،مادربوردو روی زمین بستم، بدون تمام قطعات درست نمیشه ک نمیشه کفرمو درآورده

لینک به دیدگاه

یه debager  بذار رو مادربرد ببین کد error چیه ؟از طریق اون میشه پی برد مشکل از مادربرده یا سی پی یو یا چیز دیگه ایه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم من هم ، همین مشکل رو داشت و مشکل از power بود. به نظر من power رو ببرید گارانتی سریع یه تست میگیرن و بهتون پاسخ رو میدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من این مشکل رو داشتم از پاور سیستم بود!

پاورشم از این کلیویی ها بود عوض کردم دیدم درست شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...