رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

چند وقتی است که کمپانی سازنده قطعات گیمینگ و ابزار های  کامپیوتری مربوط به گیم "ریزر "  شروع به جذب برنامه نویس کرده است و تا چندی پیش با ریلیز کردن برنامه هایی از جمله : Razer Game Booster ، Razer Comms ، Razer Synapse توانسته که لیاقت برنامه نویسانش را به خوبی به گیمر ها و افرادی مشتاق به گیم نشان دهند . از همین رو ریزر ساعاتی پیش برنامه ای دیگر که یکی از بهترین ابزار های گیمر ها برای تشخیص صدا در بازی ها است را به اسم Razer Surround به صورت رایگان ریلیز کرده است . که در ادامه به ویژگی ها و مشخصات این برنامه فوق العاده می پردازیم .

xmoahtl6l5x5udvn7egs.png

---------------------------------------------

Razer Surround نام برنامه ایست از طرف ریزر که وظیفه ی ان شبیه سازی صدای کلاس 7.1  دربازی ها روی هدفون استریو شما است . یعنی دیگر شما برای شنیدن صدایی که در کلاس 7.1 باشد دیگر نیازی به پرداخت هزینه های زیاد ندارید و حتی با یه هدفون ساده استریو می توانید ان صدا را با این نرم افزار و تکنولوژی های ریزر شبیه سازی کنید .از مزایای صدای 7.1 در بازی  می توان به تشخیض دقیق افراد در بازی های FSB Online اشاره کرد که بسیار این گزینه برای گیمر ها مفید است و باعث تمرکز و دقت بیشتر انها در بازی میشود و همچنین باعث هیجان بیشتر در بازی ها وم لذت بیشتر در هنگام بازی با انان میشود . Razer Surround  به جز ویژگی 7.1 کاناله کردن صدا در هنگام بازی ویژگی های دیگری از جمله Boost Base  , Sound normalization , Volume Level و ... را در خود دارد و می تواند خروجی فرکانس بم صدا را به صورت خودکار افزایش ، صدای خورجی را نرمال و سطح صدا را به صورت دستی کنترل کند . البته کنترل های دیگری نیز مانند بالا برد وضوح صدا , افزایش صدا  را نیز در خود داراس . 

دیگر  ویژگی ان کالیبره کردن صدا برای خروجی 7.1 است که می توان ان را با توجه به مدل هدفون خود به صورت دستی کالیبره و تنظیم کنید و دیگر مشخصه ی این نرم افزار ویرایش دستی اکولایزر در 8 کانال بین فرکانس های 125 Hz و 16KH است و همچنین 11 پروفایل لز پیش تعیین شده در برنامه که که برای اهداف مختلف میتوان از ان ها استفاده کرد .

j9x850io944fe70k30wb.png

91i20ypf2rje0r1fc11g.png

05b1nkv8jl1hq992smho.png

طریقه نصب نرم افزار بسیار اسان است :

1- اول برنامه را از لینک زیر دانلود کرده و نصب نمایید . برنامه نیاز به اکانت ریزر دارد اگر دارین با یوز و پسورد خود وارد شوید ولی اگر انرا ندارید به صورت رایگان می توانید در سایت سازنده به صورت رایگان ثبت نام و از برنامه استفاده کنید.

btn-proceed-to-download_en.png

m2rz9l4oe0oy6i9sad.png

2- بعد از نصب و اجرا شما کلا سه مرحله برای استفاده از این برنامه در پیش دارید :

-  انتخاب خوروجی کامپیوتر

- انتخاب نوع هدنون

-  کالیبره کردن صدای 7.1 البته کسانی که از هدفون و هدست ریزر استفاده می کنند نیازی به این کار ندارند و در هنگام کالیبره فقط نکست را بزنند

- کالیبره دستی

- و پایان ، به همین راحتی

jc2g7lsxxfcewp0magzh.png

igmfv8bi7wyx9fehwmop.png

rmvhueujiuj2c7n4i5qf.png

6c8fcwbarz03cshoaajf.png

یکی دیگر از مزایای نرم افزار این است که اگر شما بر روی سیستم نرم افزار Synapse را داشته باشید ان خود به خود به روی Synapse نصب شده و دیگر به صورت یه برنامه جدا نیست

واقعا برنامه در نوع خودش عالیست و خورجی 7.1 بسیار قابل قبول و خوبی را می تواند بر روی هدفون استریو شما پیاده کند . و صدای بازی ها را می واند به صورت حرفه بهینه کند . برنامه هنوز دارای مشکلاتی است ولی با سابقه ای که ریزر در اپدیت دیگر محصولاتش نشان داد این مشکلات به زودی بر طرف خواهند شد .

----------------------------------------

این برنامه به صورت پیشفرض برای تمام محصولاتی صدایی ریزر کالیبره و تنظیم شده است و لازم نیست که حتما بعد از نصب شما ان را تنظیم دستی کنید .

ریزر واقعا بعد از منتشر کردن ریزر گیم بوستر قدم خوبی در قسمت بهینه کردن بازی ها برداشت و با منتشر کردن این نرم افزار این قدم را محکمتر و بلندتر برای سربلندی هرچه بیشتر نامش کرد .

نویسنده : امیرمحمود میرزرگر 

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متن به صورت کامل ویراش و ارسال شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون بابت اطلاعت !

راستی اون کراکن رو فروختید؟!

خیر

لینک به دیدگاه

عالی مرسی از اطلاع رسانی

محمود جان شما خودت استفاده کردی؟ تفاوتی احساس کردی با این برنامه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعله استفاده کرده . ادم فکر میکنه کهواقع از 7 باند توی هدفونش استفاده  کردن

لینک به دیدگاه

ممنون امیر جان.

با ذکر منبع و نویسنده در بازی سنتر قرار گرفت.

پیروز و موفق باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون امیر جان.

با ذکر منبع و نویسنده در بازی سنتر قرار گرفت.

پیروز و موفق باشی.

خواهش می کنم

لینکش رو میدین لطفا؟

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم

لینکش رو میدین لطفا؟

همین الان زدم.

تا یکی دو ساعت دیگه شلوغ میشه....

http://forum.bazicenter.com/thread78777/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
همین الان زدم.

تا یکی دو ساعت دیگه شلوغ میشه....

http://forum.bazicenter.com/thread78777/

بسیار ممنون از شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نبینم کسی این تاپیک رو ندیده باشه

لینک به دیدگاه

ممنون دوست خوبم.البته ریزر تو برنامه های چت و گیم بوستر هم یه کارایی کرده که نقدش رو میزارم امشب یا فردا.من شنبه کراکن از همین جا سفارش میدم یه نقد از اونم میزارم.وقتی زنگ زدم قیمتش 399 هزار بود تلفن رو قطع کردم شد 415 هزار!!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون دوست خوبم.البته ریزر تو برنامه های چت و گیم بوستر هم یه کارایی کرده که نقدش رو میزارم امشب یا فردا.من شنبه کراکن از همین جا سفارش میدم یه نقد از اونم میزارم.وقتی زنگ زدم قیمتش 399 هزار بود تلفن رو قطع کردم شد 415 هزار!!!!!!

سلام عزیز

داداش متاسفانه قبل شما این کارارو کردیم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15676

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=18837

نقد کراکن هم در امضام است

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

داداش متاسفانه قبل شما این کارارو کردیم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15676

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=18837

نقد کراکن هم در امضام است

مشکلی نیست.از شما بسیار ممنونم به خاطر نقد های بسیار زیبایت.امیدوارم همینطور ادامه بدی...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

برنامه بسیار خوبی هست و کارایی شگفت انگیزی داره.

دستت درد نکنه.

ادامه بده عزیز، کارت عالیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود.

برنامه بسیار خوبی هست و کارایی شگفت انگیزی داره.

دستت درد نکنه.

ادامه بده عزیز، کارت عالیه.

قربان شما . سعی می کنم ادمه بدمش

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

متاسفانه سیناپس رو سیستم من کار نمیکنه

ویندوزم 8.1

چیکار کنم؟؟

ویرایش شده توسط AliSh45
لینک به دیدگاه

واسه منم بعد از نصب هیچ اتفاقی نمیوفته!

یه پنجره باز میشه اپدییت میخواد . اپدیتو میزنم اپ میشه. بعد برنامه رستارت میشه و مجددا باز میشه اما بازم اپدیت میخواد!

ویندوز 7 x64

20635172689561654496.jpg

ویرایش شده توسط BlackSound
لینک به دیدگاه

واسه منم بعد از نصب هیچ اتفاقی نمیوفته!

یه پنجره باز میشه اپدییت میخواد . اپدیتو میزنم اپ میشه. بعد برنامه رستارت میشه و مجددا باز میشه اما بازم اپدیت میخواد!

ویندوز 7 x64

کلا ویندوز هشت با بیشتر نرم افزار های توییکر مشکل داره. مال من در اون حد هم نمیاد حتی.
لینک به دیدگاه

کلا ویندوز هشت با بیشتر نرم افزار های توییکر مشکل داره. مال من در اون حد هم نمیاد حتی.

دوست عزیز ویندوز من 8 نیست سون هست بالا هم نوشتم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ویندوز من 8 نیست سون هست بالا هم نوشتم

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام

ببخشید این برنامه واسه هدفون های ارزون هم جواب میده؟

من به تازگی یک هدفون 45 هزارتومنی خریدم. قبلاً از این هندزفری های 10 تومنی می خریدم.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، infernali گفته است :

سلام

ببخشید این برنامه واسه هدفون های ارزون هم جواب میده؟

من به تازگی یک هدفون 45 هزارتومنی خریدم. قبلاً از این هندزفری های 10 تومنی می خریدم.

بله عزیز جواب میده

لینک به دیدگاه

دانلودش کردم ولی نمی دونم باید چکار کنم؟

razer.thumb.JPG.bb0cd719c5759f2263ad6a6761603d40.JPG

اینا همش توی یک فایل zip بود.

الان باید کدومش رو نصب کنم؟

ویرایش شده توسط infernali
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...