رفتن به مطلب

آیا VGA من سوخته؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو سیستم خاموش شد وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صفحه بوت نیامده ریستارت میشه!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنیدsadsmiley.gif
در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

دمای سی پی یو رو چک کردی؟

مادربرد گرافیک آنبرد داره؟

میتونی از طریق اون تصویر بگیری؟

وارد محیط بایوس میشی؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو سیستم خاموش شد وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صفحه بوت نیامده ریستارت میشه!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنیدsadsmiley.gif

در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت

سلام دوست عزیز اگر کارت گرافیک حتی برای 1 ثانیه تصویر نمی گیرید کارت ایراد جدی پیدا کرده اگه گارانتی داره که بفرستید گارانتی و در غیر این صورت اگر تعمیر کار مجربی رو سراغ دارید کارتون بدید  براتون چک کنند

باید کارت گرافیک از نظر  ولتاژها ( GPU-PLL-Memory) و همچنین عدم  Short Critical (اتصال کوتاه) بررسی بشه (امکانش هست در اثر حرارت زیاد مدار تغذیه کارت گرافیک (VRM) دچار مشکل شده باشه)و.....

اما اگر کارت تصویر میده ولی بلا فاصله تصویره میره احتمالش هست که در اثر گرمای بالای کارت سیستم ری استارت میشه و خمیر کارت گرافیک نیاز به تعویض داره 

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

دمای سی پی یو رو چک کردی؟

مادربرد گرافیک آنبرد داره؟

میتونی از طریق اون تصویر بگیری؟

وارد محیط بایوس میشی؟

سیستمم اینه

cpu: intel core i7 2600k

ram: geil 4*2gb ddr3 1600

mobo: gigabyte ga-pa65 ud3 usb3

خیر مادربردم گرافیک آنبرد نداره. به محض اینکه کامپیوتر رو روشن میکنم یه صفحه سیاه هست فقط و 5ثانیه بعد ریستارت میشه!!. با کارت دیگه تست کردم مشکل نداشت

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر کارت گرافیک حتی برای 1 ثانیه تصویر نمی گیرید کارت ایراد جدی پیدا کرده اگه گارانتی داره که بفرستید گارانتی و در غیر این صورت اگر تعمیر کار مجربی رو سراغ دارید کارتون بدید  براتون چک کنند

باید کارت گرافیک از نظر  ولتاژها ( GPU-PLL-Memory) و همچنین عدم  Short Critical (اتصال کوتاه) بررسی بشه (امکانش هست در اثر حرارت زیاد مدار تغذیه کارت گرافیک (VRM) دچار مشکل شده باشه)و.....

اما اگر کارت تصویر میده ولی بلا فاصله تصویره میره احتمالش هست که در اثر گرمای بالای کارت سیستم ری استارت میشه و خمیر کارت گرافیک نیاز به تعویض داره 

به محض اینکه کامپیوتر رو روشن میکنم هیچی نشون نمیده و 5ثانیه بعد ریستارت میشه.دادام نمایندگی بررسی کرد، گفتن که به یه طرف برق نمیرسه و آی سی سوزونده و گیر نمیاد و درست نمیشه!!. نمیدونم حالا تا چه حد درست میگن. شما کسی رو که واقعا حرفه ای باشه سراغ داری تا بدم یه نگاه بندازه؟؟

ویرایش شده توسط zorg
لینک به دیدگاه

کارت خودت رو روی سیستم دیگه تست کردی؟

لینک به دیدگاه

کارت خودت رو روی سیستم دیگه تست کردی؟

نه یه راست بردم نمایندگی و اونا هم گفتن که به یه طرف برق نمیرسه و آی سی سوزونده :(

لینک به دیدگاه

خوب دیگه اگه خود نمایندگی گفته پس دیگه جای سوالی نمیمونه!

تسلیت!

حالا ضرر نداره اگه میسر بود روی یه سیستم دیگه تست کنید!

لینک به دیدگاه

خوب دیگه اگه خود نمایندگی گفته پس دیگه جای سوالی نمیمونه!

تسلیت!

حالا ضرر نداره اگه میسر بود روی یه سیستم دیگه تست کنید!

باشه. حالا به نظر شما کسی این کارت خرابو ازم میخره؟؟ فکر کنم قطعاتش به درد بخوره.

لینک به دیدگاه

یه سوال وقتی سیستم رو روشن میکنی سرعت فن های کارت گرافیک چقدره. روی سرعت بالا کار می کنن.

ینی یه جور سرعت داره همش با سرعت بالا کار میکنه؟

یکیش که عادی کار میکرد ولی اون یکی بعد اینکه درستش کردم کندتر کار میکرد ولی درکل اصلا تصویر نمیداد حتی 1ثانیه!!

لینک به دیدگاه

منم یه 9800 داشتم فنش چند وقت از کار افتاده بود ولی متوجه نشدم تا اینکه مثل مال شما شد و فهمیدم سوخته.گرافیک شما هم احتمالا سوخته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همیشه "دقیقا" سر یه تایم مشخص خاموش میشه ؟ زمانش فرقی با دفعه قبلش نداره ؟

لینک به دیدگاه

همیشه "دقیقا" سر یه تایم مشخص خاموش میشه ؟ زمانش فرقی با دفعه قبلش نداره ؟

نه حتی نیم ثانیه!!!!

لینک به دیدگاه

این پاور من GREEN GP685B، روش 4 تا خروجی 6 پین داره که زیرهرکدوم نوشته HDD و 2 تا هم خروجی 8 پین داره که زیرشون نوشته PCIe. حالا من واسه کارت گرافیک از کدوم باید برق بگیرم؟؟ من از یکی از اون 6 پین ها برق گرفته بودم. نکنه همین باعث خرابی کارت گرافیک شده؟؟

ویرایش شده توسط zorg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نه حتی نیم ثانیه!!!!

پس خیالت راحت که از گرم شدن هسته نیست .

به احتمال زیاد قسمت تغذیه آسیب دیده .

لینک به دیدگاه

پس خیالت راحت که از گرم شدن هسته نیست .

به احتمال زیاد قسمت تغذیه آسیب دیده .

به من گفت نمایندگی که به یه طرف برق نمیرسه و آی سی سوزونده و گیر نمیاد!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
باشه. حالا به نظر شما کسی این کارت خرابو ازم میخره؟؟ فکر کنم قطعاتش به درد بخوره.

اگر فنش به درد کسی بخورد شاید ازتون بخره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...