رفتن به مطلب

آیا مادربورد من phenom II 720 رو ساپورت میکنه ؟

Recommended Posts

من مادربوردم Giga M56-S3P هستش و می خوام یه phenom II 720 بخرم . میخواستم بدونم آیا این مادربورد که بر پایه چیپست nforce 560 هستش این سی پی یو رو ساپورت میکنه ؟

تو سایت giga رفتم ولی تو بایوس هایی که دادن ساپورت نمیشه ولی توی یه فروم خارجی دیدم که روی مادربورد asus-M2n68 که اونم nforce560 هستش گذاشته بودن و ساپورت کرده بود !

و اگه ساپورت نکنه چه مادربوردی پیشنهاد میدین ؟

فقط 70تومن بیشتر نباشه .

لینک به دیدگاه

مادربوردتون فنوم 2 ها رو ساپورت نمیکنه حتی بعضی از فنوم معلولی ها روهم ساپورت نمیکنه.

MB Biostar TA770 A2+ i 75500

MB Biostar GF8100 M2G+ i 63000

MB Biostar NF720 A2+ i 58500

MB Biostar TF720 A2+ i 78500

لینک به دیدگاه

میگم phenom II 940 رو چی ؟

تو لیست ساپورت ها هستش ولی جلوش نوشته n/a . یعنی چی ؟

لطفا جواب مطمعنی بهم بدید .

لینک به دیدگاه

n/a یعنی ساپورت نمیکنه .مادربورد شما حتی فنوم های معمولی 140 واتی رو هم قبول نمیکنه و اگر شما یه فنوم معمولی هم روش بگذارید سرعت رو پائین میاره چون ht3 رو ساپورت نمیکنه

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2607#anchor_os

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

من یه Phenom II 710 ماله دوستم رو انداختم رو مادربوردم و با بایوس F4 سیستم اومد بالا ولی مدل سی پی یو رو نا شناخته زد بعد بایوس رو به F5 آپدیت کردم و بخوبی مدل سی پی یو رو تشخیص داد .

فقط چیزی که واسم عجیب بود این بود که چرا Memory Controller frequenc رو آورد 1600 در حالیکه فنوم خودم رو 1800 میذاشت .

البته خودم دستی ضریب رو بردم بالا و گذاشتم روی 10 و سیستم مشکلی نداشت و با 2000 هم بخوبی کار کرد .

ضمنا سی پی یو رو تا 3380mhz آور کردم و vcore رو هم گذاشتم رو 1.5 و حرارت سی پی یو ماکس شد 65 .

حالا بنظر شما اگه یه Phenom II720 BE بخرم و بذارم روی این مین تا 3.6 میتونم آور کنم ؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

من بالاخره یه سی پی یو phenom 720 خریدم و روی همین مادربورد خودم Giga M56 اونو گذاشتم و الان هیچ مشکلی وجود نداره . البته به لطف آپدیت جدید بایوس که F6C هستش .

حالا سوال داشتم :

اوال اینکه من الان fsb رو گذاشتم روی 240 و cpu multiplier رو روی 13.5 و nb multiplier رو روی 10 و vcore هم روی 1.35 .

یعنی الان سیستم داره با :

cpu: 3240

NB : 2400

کار میکنه و کاملا پایداره .

میخوام بدونم آیا اگه رم ها با فرکانس 960 و تایمینگ 5.5.5.15 کار کنن بهتره یا فرکانس 1172 و تایمیگ 6.6.6.18 ؟

ضمنا NB Freguenc چقدر توی عملکرد سی پی یو تاثیر داره ؟

من نهایت میتونم NB رو تا 2500 ببرم بالا .

و با توجه به اینکه دمای سی پی یو یکم بالاست نمیتونم از 3240 بالاتر برم چون با افزایش vcore به 1.4 و بالاتر دما از 65 رد میشه توی لود با prime .

بهترین تنظیمات چی میتونه باشه برای بازی ؟

آیا فرکانس رم مهمتره یا NB Frequenc ؟

لینک به دیدگاه

من بالاخره یه سی پی یو phenom 720 خریدم و روی همین مادربورد خودم Giga M56 اونو گذاشتم و الان هیچ مشکلی وجود نداره . البته به لطف آپدیت جدید بایوس که F6C هستش .

حالا سوال داشتم :

اوال اینکه من الان fsb رو گذاشتم روی 240 و cpu multiplier رو روی 13.5 و nb multiplier رو روی 10 و vcore هم روی 1.35 .

یعنی الان سیستم داره با :

cpu: 3240

NB : 2400

کار میکنه و کاملا پایداره .

میخوام بدونم آیا اگه رم ها با فرکانس 960 و تایمینگ 5.5.5.15 کار کنن بهتره یا فرکانس 1172 و تایمیگ 6.6.6.18 ؟

ضمنا NB Freguenc چقدر توی عملکرد سی پی یو تاثیر داره ؟

من نهایت میتونم NB رو تا 2500 ببرم بالا .

و با توجه به اینکه دمای سی پی یو یکم بالاست نمیتونم از 3240 بالاتر برم چون با افزایش vcore به 1.4 و بالاتر دما از 65 رد میشه توی لود با prime .

بهترین تنظیمات چی میتونه باشه برای بازی ؟

آیا فرکانس رم مهمتره یا NB Frequenc ؟

با سلام خدمت شما

شما ابتدا به این ترتیب عمل کنید:

MP:17X

FSB:200

HT:2000

DRAM Fre:800 CL5

VCore: Default Voltage

تست پایداری بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید.

لینک به دیدگاه

خوب اول اینکه HT مادربورد من 1000 هستش , نه 2000 .

وبعد اینکه تست پایداری گرفتم و پایدار نبود اصلا و پریم بلافاصله با Blue Screen مواجه میشه حتی با multiplier 16.5 هم پایدار نبود و فقط با 16 پایداره .

و ضمنا Vcore و Cpu NB Vcore مادربورد من یکی هستش یعنی هر دو با همون Vcore زیاد میشن .

لینک به دیدگاه

خوب اول اینکه HT مادربورد من 1000 هستش , نه 2000 .

وبعد اینکه تست پایداری گرفتم و پایدار نبود اصلا و پریم بلافاصله با Blue Screen مواجه میشه حتی با multiplier 16.5 هم پایدار نبود و فقط با 16 پایداره .

و ضمنا Vcore و Cpu NB Vcore مادربورد من یکی هستش یعنی هر دو با همون Vcore زیاد میشن

خوب.

دوست عزیز سعی کنید فقط با افزایش MP در وحله ی اول OC انجام بدید.در این گونه CPU ها اصولا افزایش MP ناپایداری کمتری رو نسبت به افزایش FSB بوجود میاره.

همچنین سعی کنید با کمترین Vcore حداکثر فرکانس رو پیدا کنید(به دلیل استفاده نکردن از کولر بهتر).

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...