رفتن به مطلب

مشاوره درباره سیستم حدود 5.5میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یه سیستم پیشنهاد بدین ! (فقط خود سیستم نه مانیتور ...)

من زیاد اهل بازی نیستم و فقط سرعت و عکلکرد سیستم برام مهمه ! برای VMWare  و کارهای گرافیکی و  :daydreaming: کرک پسورد با سرعت بالا و .... به آورکاکینگ هم علاقهمندم :redface:

البته خودم میخوام مادربردم از سری VI باشه ! البته اکسترم نه همین فرومولا کفایت میکنه! :daydreaming:

نیازی هم به هارد اضافی ندارم ! 2تا دو ترا دارم کافیه ! فقط SSD نیازه ...

البته بیشتر مادربرد Maximus VI Formula با  CPU i7 4770K میخوام ! میدونم مادربرد هنوز نیومده ولی صبر میکنم تا بیاد ! (یا 5.5 میشه سیستمی با این مادربرد و سی پی رو درست کرد؟)

(البته اومده ! 2.4میلیون نمیدم به مادربرد D:)

ممنون میشم بهم سیستم پیشنهاد بدین !

و یا سیستم دیگه با قطعات خوب مناسب کار من !
5 تا 5.5

خیلی متشکرم !!! :daydreaming:

ویرایش شده توسط ic0der
لینک به دیدگاه

درود

با توجه به موجودی فروشگاه lion

کار گرافیکی رو تا حدودی خود Igpu از پسش برمیاد .

post-12460-0-59163800-1373896513_thumb.png

ویرایش شده توسط Peyman_NP
لینک به دیدگاه

برای شما کارت گرافیک هم مهم است . نرم افزارهای جدید برای کرک پسورد و یا تبدیل فرمت ویدئو و ... از قدرت پردازش کارت گرافیک استفاده می کنند. مثلا قدرت یک کارت گرافیک خوب  در شکستن پسورد فایل rar در حدود 20 برابر بیشتر از یک سی پی یوی core i7 است. به عنوان نمونه به مراجع زیر رجوع کنید

http://www.golubev.com/rargpu.htm

http://www.xilisoft.com/cuda.html

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به موجودی فروشگاه lion

کار گرافیکی رو تا حدودی خود Igpu از پسش برمیاد .

من الان یه 9500 دارم روی سیستم ! 1GB DDR3 رو میشه رو مادربرد انداخت فعلاً ؟ تا بعداً که یه گرافیک خوب تهیه کنم ؟! و یا مادر برد های جدید با  VGA DDR3 سازگاری ندارن؟

برای شما کارت گرافیک هم مهم است . نرم افزارهای جدید برای کرک پسورد و یا تبدیل فرمت ویدئو و ... از قدرت پردازش کارت گرافیک استفاده می کنند. مثلا قدرت یک کارت گرافیک خوب  در شکستن پسورد فایل rar در حدود 20 برابر بیشتر از یک سی پی یوی core i7 است. به عنوان نمونه به مراجع زیر رجوع کنید

http://www.golubev.com/rargpu.htm

http://www.xilisoft.com/cuda.html

آره انگار مهمه ! :| انگار کرک پسورد رو با سیستم خودم باید بی خیال شم ! خدا برکت بده به سرورهای مردمی :دی

البته برای من کرک Hash Password MD5 مهمه :دی

با تشکر از جوال هر دوی شما دوستان

ویرایش شده توسط ic0der
لینک به دیدگاه

آره انگار مهمه ! :| انگار کرک پسورد رو با سیستم خودم باید بی خیال شم ! خدا برکت بده به سرورهای مردمی :دی

عزیز MD5 رو شما می خوای چی کارش کنی با یک PC خونگی؟

نمی تونی بندازی زیر brute force با اون سیستم که، شما نهایتا روی سیستم خودت یا باید بری سایت هایی که md5 می شکونن (که در واقع نوعی از حالت دوم هستن فقط آنلاین شده) یا باید از rainbow table ها استفاده کنی، شکستن یک هش md5 ممکنه در عرض ثانیه ای جواب بده ممکنه به ندیده شما هم نرسه، برای کارای crypto کلا از HPC ها استفاده می کنند در دنیا ، اگر کار یکمی کوچیک تر باشه از بورد های صنعتی و یا محصولات طراحی شده برای این کار، تازه در اون ها هم از آسیب پذیری های اون رمز نگاری استفاده می کنن مثلا در md5 یکیش می شه collision

ویرایش شده توسط ArashSDT
لینک به دیدگاه

عزیز MD5 رو شما می خوای چی کارش کنی با یک PC خونگی؟

نمی تونی بندازی زیر brute force با اون سیستم که، شما نهایتا روی سیستم خودت یا باید بری سایت هایی که md5 می شکونن (که در واقع نوعی از حالت دوم هستن فقط آنلاین شده) یا باید از rainbow table ها استفاده کنی، شکستن یک هش md5 ممکنه در عرض ثانیه ای جواب بده ممکنه به ندیده شما هم نرسه، برای کارای crypto کلا از HPC ها استفاده می کنند در دنیا ، اگر کار یکمی کوچیک تر باشه از بورد های صنعتی و یا محصولات طراحی شده برای این کار، تازه در اون ها هم از آسیب پذیری های اون رمز نگاری استفاده می کنن مثلا در md5 یکیش می شه collision

والا اون سایت ها توی دیتا بیسشون اد کردند ! فقط میشه چک کرد ! اگه هشت رو هم اضافه کنی طول میکشه برات کرک کنند ! و اکثر اینایی که میندازنش توی لیست Brute force پولی هست :(

من یه برنامه نوشتم که میشه چند تا سیستم رو بهم وصل کرد و روی هر کدوم به صورت جداگانه اینکارو کرد ! البته برای بالا بردن سرعت پردازش قسمت Generate هش رو با اسمبلی نوشتم ! بیشتر قدرت سی پی یو لازمه !

حالا این هش مگه آسیب پذیری داره ؟؟ نمیشه True Text رو دراورد که ! :دی

به هر حال از جواب کامل و خوب شما ممنونم ! انگار باید بیخیال کرک هش با سیستم بشم :(  سرور بهتره ... برنامه رو رو چند تا سرور بالا بیاری و بهم وصل کنی!

اکثر سرورهایی که برای این کار هستند از کارت گرافیک خاص برخوردار نیستند ! 10-60 هسته برای کرک عالیه :دی (البته اگه آدم دسترسی روت به کل سرور داشته باشه)

همینکه سیستمم سرعتش عالی باشه و در آینده هم با تهیه VGA خوب برای بازی عالی باشه برام کافیه !

لینک به دیدگاه

من الان یه 9500 دارم روی سیستم ! 1GB DDR3 رو میشه رو مادربرد انداخت فعلاً ؟ تا بعداً که یه گرافیک خوب تهیه کنم ؟! و یا مادر برد های جدید با  VGA DDR3 سازگاری ندارن؟

در مورد سوالتون، بهتره این کار رو نکنی دوست عزیز. من این کار رو کردم، اساسی ر....یده بود به عملکرد سیستم. کمتر از یک هفته طول نکشید که رفتم GTX 460 خریدم انداختم به سیستمم. گرافیک قبلی ام GT 240 بود. شدیدا به مشکل ناسازگاری گرافیک-مادربرد بر میخوری. هر سیستمی جمع میکنی، تمام قطعاتش رو همون اول کار بخر و به بعد موکول نکن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...