رفتن به مطلب

بحث و تبادل نظر در مورد قدرت کارت گرافیک GTX 760

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید محترم....

راستش بنده قصد دارم یک کارت گافیک جدید بخرم...این سری 7 Nvidia وقعا چشمم رو گرفته!! خصوصا با قیمت بسیار خوبی که واسه 760 گذاشته...خواستم نظرتون رو بدونم که حدودا قدرت این کارت گرافیک در چه حد هست؟؟؟ آیا امکان اینکه جدیدترین بازی ها رو با نهایت جزییات وآخرین رزولیشن در یک مانیتو 23 اینچ اجرا کنه؟؟؟!!!! یا برای اینکار باید به سمت کارت گرافیک GTX 770 برم؟؟؟  در حال حاضر بنده کارت گرافیکم GTX 560 هست...این دو چقدر قوی تر هستند؟؟  اگر دوستان هرگونه اطلاعاتی در این زمینه دارن واقعا ممنونم به اشتراک بزارن تا شاید باقی دوستان هم بتونن استفاده کنند.

در سایت GPU BENCHMARK کارت گرافیک GTX 760 بالاتر از AMD 7870 و حتی 7950 قرار گرفته!!!!

http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

لینک به دیدگاه

• ارسال 61
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه

با سلام

توی این عکس خیلی چیز ها مشخص هست و میشه

حتماً دقت کنید

73391334737210933826.jpg

لینک به دیدگاه

وحید جان کارت 760 الان اومده قیمت هم ناقابل 1670 هست اگه اشتباه نکرده باشم از برند Asus!

لینک به دیدگاه

gtx 760 برای رقابت و جایگزینی با 670 اومده تو بازار!حدود قیمتی هم  یه قیمت تقریبا تموم یشن البته 760 یکی باید ارزون تر باشه ولی اوایل ورود هست و هنوز قیمت غیر واقعی هست!

معقول تر هست که 250 تومن بذاری روی پول 760 وکارت  770 رو تهیه کنی!حدود1900 هست و با خرید 770 تا 2سال همه بازی هارو راحت میتوین اجرا کنی تو سایز 23 اینچ و full hd!

لینک به دیدگاه

gtx 760 برای رقابت و جایگزینی با 670 اومده تو بازار!حدود قیمتی هم  یه قیمت تقریبا تموم یشن البته 760 یکی باید ارزون تر باشه ولی اوایل ورود هست و هنوز قیمت غیر واقعی هست!

معقول تر هست که 250 تومن بذاری روی پول 760 وکارت  770 رو تهیه کنی!حدود1900 هست و با خرید 770 تا 2سال همه بازی هارو راحت میتوین اجرا کنی تو سایز 23 اینچ و full hd!

یعنی به نظر شما قدرت 760 برای اجرای بازی ها اونقدر بالا نیست؟؟؟؟ امکانش نیست قیمت 770 یکم معقول تر بشه یا همین میمونه؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. منم با حمید موافقم . 770 بگیری بهتره. قیمت بازار اصلا معلوم نیست. ممکنه فردا ظهر 50 تومن بکش روش یا برعکس . اگه لازم داری بخر رو حالش رو ببر.

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

واقعا جالبه!! با دلار 4000 تومن هم حساب کنیم و حتی 100 یا 200 سود روش کشیده بشه اینقدر در نمیاد GTX 760 !!!!! نمیدونم چرا ایران اینجوریه...البته این ربطی به فروشندگان مثل لیون و ... هم نداره!!! اون وارد کننده های گرامی دارن خون رو میکنن تو شیشه!

بنده واسه کارت 760 حدود 1میلیون تا 1.200 نهایتش حساب کرده بودم...ولی 1700 اصلا فکر نمیکردم باشه!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
gtx 760 برای رقابت و جایگزینی با 670 اومده تو بازار!حدود قیمتی هم یه قیمت تقریبا تموم یشن البته 760 یکی باید ارزون تر باشه ولی اوایل ورود هست و هنوز قیمت غیر واقعی هست!

معقول تر هست که 250 تومن بذاری روی پول 760 وکارت 770 رو تهیه کنی!حدود1900 هست و با خرید 770 تا 2سال همه بازی هارو راحت میتوین اجرا کنی تو سایز 23 اینچ و full hd!

770 فقط Rebrand کردن 680 هستش و حداکثر 5 درصد از 7970 اورکلاک شده بهتر هستش و شاید 500 تومن قیمت بیشتر که اصلا ارزش نداره...

آخه کارتی که 260 دولار هستش چطور میتونه 1.700 بشه؟

واسه تازه اومدنش هم باید بگم که اصلا این حرف رو قبول ندارم چون 670 از وقتی اومد حدودا 60 دولار کاهش قیمت پیدا کرد(از حدود 420 دولار الان به 350 دولار رسیده که البته بیشتر افت قیمت بعداز اومدن سری 700 بوده) ولی توی ایران از اون موقع که اومده فقط قیمتش بالا رفته و اصلا پایین نیومده...

شما افت قیمت دیدید توی این چند ماهه؟

مسخرست...

واسه اسپم نشدن پست هم اینجارو نگاه کنید واسه SLI کارت که چقدر بصرفه هستش:

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_sli_review,1.html

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-760-2GB-Review-GK104-250/Crysis-3-SLI

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1782/pg15/nvidia-geforce-gtx-760-graphics-card-review-gainward-palit-and-zotac-sli-performance.html

قدرت خود گرافیک:

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1782/pg7/nvidia-geforce-gtx-760-graphics-card-review-gainward-palit-and-zotac-crysis-3.html

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم....

راستش بنده قصد دارم یک کارت گافیک جدید بخرم...این سری 7 Nvidia وقعا چشمم رو گرفته!! خصوصا با قیمت بسیار خوبی که واسه 760 گذاشته...خواستم نظرتون رو بدونم که حدودا قدرت این کارت گرافیک در چه حد هست؟؟؟ آیا امکان اینکه جدیدترین بازی ها رو با نهایت جزییات وآخرین رزولیشن در یک مانیتو 23 اینچ اجرا کنه؟؟؟!!!! یا برای اینکار باید به سمت کارت گرافیک GTX 770 برم؟؟؟  در حال حاضر بنده کارت گرافیکم GTX 560 هست...این دو چقدر قوی تر هستند؟؟  اگر دوستان هرگونه اطلاعاتی در این زمینه دارن واقعا ممنونم به اشتراک بزارن تا شاید باقی دوستان هم بتونن استفاده کنند.

در سایت GPU BENCHMARK کارت گرافیک GTX 760 بالاتر از AMD 7870 و حتی 7950 قرار گرفته!!!!

http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.htm

دوست عزیز کارت شما مال 2 نسل پیشه.اصلا قابل مقایسه با سری 700 نیست 

اگه بخوای تو مقام مقایسه بدونی حدود 200% قویتره 760.

تو بنچ مارک ها هم تفاوت کارت خودت و گزینه هات مشهوده

لینک به دیدگاه

770 فقط Rebrand کردن 680 هستش و حداکثر 5 درصد از 7970 اورکلاک شده بهتر هستش و شاید 500 تومن قیمت بیشتر که اصلا ارزش نداره...

آخه کارتی که 260 دولار هستش چطور میتونه 1.700 بشه؟

واسه تازه اومدنش هم باید بگم که اصلا این حرف رو قبول ندارم چون 670 از وقتی اومد حدودا 60 دولار کاهش قیمت پیدا کرد(از حدود 420 دولار الان به 350 دولار رسیده که البته بیشتر افت قیمت بعداز اومدن سری 700 بوده) ولی توی ایران از اون موقع که اومده فقط قیمتش بالا رفته و اصلا پایین نیومده...

شما افت قیمت دیدید توی این چند ماهه؟

مسخرست...

واسه اسپم نشدن پست هم اینجارو نگاه کنید واسه SLI کارت که چقدر بصرفه هستش:

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_sli_review,1.html

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-760-2GB-Review-GK104-250/Crysis-3-SLI

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1782/pg15/nvidia-geforce-gtx-760-graphics-card-review-gainward-palit-and-zotac-sli-performance.html

قدرت خود گرافیک:

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1782/pg7/nvidia-geforce-gtx-760-graphics-card-review-gainward-palit-and-zotac-crysis-3.html

توی بازار ایران همه چی ممکنه!

فعلا که قیمت 1670 خورده برای 760 Asus!

با این قیمت به صرفه تر هست که یا 680 تهیه کرد یا 770!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
توی بازار ایران همه چی ممکنه!

فعلا که قیمت 1670 خورده برای 760 Asus!

با این قیمت به صرفه تر هست که یا 680 تهیه کرد یا 770!

واقعا که...

با حرفت کاملا موافقم ولی اگه مثل من برنامه ریخته بودی واسه SLI این کارت، واقعا این بازار مسخره عصبیت می کرد...

این کارت 50 دولار از 660 TI هم ارزونتر هستش...

لینک به دیدگاه

واقعا که...

با حرفت کاملا موافقم ولی اگه مثل من برنامه ریخته بودی واسه SLI این کارت، واقعا این بازار مسخره عصبیت می کرد...

این کارت 50 دولار از 660 TI هم ارزونتر هستش...

دیگه باید سوخت وساخت!

تو ایران ما اینقدر کمبود قطعات و مشکل قیمت داریم ولی تو مبحث اورکلاک جایگاه ویژه ای داریم!

اگه برندهای معتبر برای اورکلاک ایران  و بچه های ایران رو ساپورت میکردن (از لحاظ قطعه و قیمت) ایران توی دنیا بی رغیب می بود!

متاسفانه باید با این مساله کنار اومد!فعلا شما همون تک کارت استفاده کن یا دوتا 670 رو sli کن البته کارکرده!توی فروم چند تا از بچه ها گذاشتن برای فروش!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب وارد کننده بدبخت هم باید حد اقل 1 میلیون روی هر کارت 760 سود بکنه دیگه.... مگه چه گناهی کرده که وارد کننده شده؟؟؟  =))

لینک به دیدگاه

خوب وارد کننده بدبخت هم باید حد اقل 1 میلیون روی هر کارت 760 سود بکنه دیگه.... مگه چه گناهی کرده که وارد کننده شده؟؟؟  =))

دمت گرم بهمن جان...این تیکه رو خیلی باحال اومدی...خیلی حـــال کردم  smilies%20(13).gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نخند خمیر دندون قحطی شد!!!!!!!!!! :p

خداییش خیلی ستمه...

حالا دارم خواستگار کارتت میشم بهمن جون... ;)

لینک به دیدگاه

چه یه دفعه تاپیک شلوغ شد؟

انگار مشتاقان 760 خیلی زیادن؟

ویرایش شده توسط HAMID PARNIYAN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نخند خمیر دندون قحطی شد!!!!!!!!!! :p

خداییش خیلی ستمه...

حالا دارم خواستگار کارتت میشم بهمن جون... ;)

670 که از 760 خیلی قویتره دارم میدم 1100 همه ناز میکنن  :D  فکر کردن خبریه....

لینک به دیدگاه

670 که از 760 خیلی قویتره دارم میدم 1100 همه ناز میکنن  :D  فکر کردن خبریه....

واقعا همینطوره بهمن جان

sli 670 خیلی  عالی میشه!

لینک به دیدگاه

تقریبا قدرت دوتا کارت gtx 670 و  gtx760   رو هم تو حالت معمولی هم تو حالت sli نشون میدن!

البته تو عکس ها یه کم تفاوت داره مثلا 670 تو یه عکی امتیاز کمتری گرفته ولی تو عکس دیگه توی همون تست امتیاز بالاتری گرفته!ولی به نسبت حساب کنیم تقریبا برابر هستن!

البته سیستم تست هردو هم یکی بوده!

post-5456-0-64464300-1375020135_thumb.png

post-5456-0-13567200-1375020153_thumb.png

لینک به دیدگاه

چه یه دفعه تاپیک شلوغ شد؟

انگار مشتاقان 760 خیلی زیادن؟

خب حمید جان کاربران با این قیمت جهانی که حدود 250-260$ (بنا به برند مورد نظر و اور شده و سیستم خنک کننده)  واقعا امیدوار شده بودند که یک کارت با کارایی بالا و خوش قیمت داره وارد بازار میشه!!!! حتی کاربران خارج از ایران هم استقبال فوق الهاده ای نسبت به این کارت نشون دادن!! ولی متاسفانه گویا نباید ما هیچ شباهتی به تمام دنیا داشه باشیم....

حالا از بحث قیمت که بگذریم و تا حدود 1 ماه دیگه اگه امیدوار باشیم که قیمت ها بهتر بشن (اگر - اگر و صد اگر) از نظر کارایی به چه صورت هست؟؟؟ یکی از دوستان توی یکی از ریویو ها نشون داده بود که با نهایت کیفیت بازی سنگین Crysis 3 رو این کارت داره اجرا میکنه!!! 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم ۷۷۰ بگیرین تا بتونین تفاوت چشم گیری رو احساس کنین

۷۶۰ به نظرم در حد ۶۶۰ti هست و البته الان ۶۶۰ti msi power edition اکبندش ۱۳۰۰ هست که از ۷۶۰ رفرنس خیلی بهتره

لینک به دیدگاه

به نظر من با این پول 7970 اونم سافایر بگیری خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی بهتره :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه موضوعی واقعا برای من سئواله!! مگه سی پی یو 4770K تازه وارد بازار نشده؟ مگه قیمت جهانیش 350 دلار نیست؟ پس چرا اینجا قیمتش 1250 هستش ولی کارتی مثل 670 که یک ساله وارد بازار ایران شده و قیمت جهانیش هم 330 دلاره زیر 1600 فروخته نمیشه؟ حالا بگذریم که 760 رو که 250 دلار قیمتشه 1670 میفروشن!!!  مگه سی پی یو رو از چه طریقی و با چه نرخ دلاری وارد میکنن؟؟

لینک به دیدگاه

یه موضوعی واقعا برای من سئواله!! مگه سی پی یو 4770K تازه وارد بازار نشده؟ مگه قیمت جهانیش 350 دلار نیست؟ پس چرا اینجا قیمتش 1250 هستش ولی کارتی مثل 670 که یک ساله وارد بازار ایران شده و قیمت جهانیش هم 330 دلاره زیر 1600 فروخته نمیشه؟ حالا بگذریم که 760 رو که 250 دلار قیمتشه 1670 میفروشن!!!  مگه سی پی یو رو از چه طریقی و با چه نرخ دلاری وارد میکنن؟؟

بهمن جان این جا ایرانه...

نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشم ولی وقتی نظارت بر فروش اجناس و قیمتاشون نباشه هر کی هر چی داشته باشه رو به هر قیمتی که بخواد میفروشه...

شما رو نمیدونم ولی ما دیگه عادت کردیم اجناس رو از توی ویترین مغازه ها دید بزنیم..

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

توصیه من هم به استارتر محترم,خرید 670 هست.البته کارکرده تمیز.موارد خوبی با قیمت مناسب هم توی همین بازارچه لیون موجوده.760 با این قیمت ها ارزش خرید نداره. وضعیت هم اصلاً قابل پیش بینی نیست.فردا یک نفر یه حرفی بزنه ممکنه قیمت ها 1 تومن بالا پایین بشه! همین 670 غیررفرنس اول که اومده بود حدود 1 تومن بود.بعدش قیمتش رفت بالا.تا من تصمیم گرفتم بخرم شد 1250 و یک ماه بعدش هم تا بالای 2 تومن هم رفت !

اینجا سرزمین عجایبه! کارت صدای 69$ زیر 500 تومن نمیشه گیر آورد!

اگر قصد خرید دارید همین امروز فردا اقدام کنید چون همین الانش هم قیمت ها نسبت به 3 ماه پیش خیلی بهتر شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...