رفتن به مطلب

فروش کیس تقریبا قدیمی

Recommended Posts

سلام قصد فروش این کیس را دارم.

سلام.سیستم من به شرح زیر است:CPU:intel pentium 4 630 3ghz full catch with x64 and HT support.

GPU:Geforce xfx 7600gt 256mb gddr3 256bit

HDD:maxtor 160gb sata 2 16mb buffer

RAM:2×2gb apacer ddr2 bus667 and 2×512mb apacer ddr2 bus533

Motherboard:elitegroupe socket 775

dvd writer:asus 24x sata3جدید است.

Power:green

gp485b-us جدید است و گارانتی دارد.

Case:green falconجدید است با جعبه و محتویات کامل.

Mouse and Keyboard:logitech mk520جدید است با جعبه ومحتویات کامل مثل نو.قیمت 3 مورد اخر در سایت هست و من برای قیمت پایه 30 درصد از ان قیمت کم می کنم که قیمت پایه این گونه میشود:

کیس فقط پوسته بدون قطعات:200

پاور:126

کیبرد و موس:210

سه مورد اخر نو هستند و خیلی کم استفاده شده اند.کیبورد و موس را میتونم جدا بفروشم ولی بقیه را مجبور با هم بفروشم چون جدا برای فرستادن سخت است.برای بقیه ی قطعات هم قیمت پیشنهادی خود را اعلام فرمایید.در ضمن من اصفهان هستم.با تشکر.

post-9983-0-29826600-1375863639_thumb.jpg

post-9983-0-92825000-1375863658_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Omidzh
لینک به دیدگاه

داداش منتظرما... پست خوب بسته بندیش میکنه آ.

بدجور دنبالشم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بله گرین فالکون هست همینی که تو این سایت هم موجود است.قیمت خوب است ولی یک مقدار سخت است چون قطعاتش میمونه البته دوست عزیز دیگری هستند که قطعات را می خواهند ولی اگر همش با هم باشه خیلی بهتره. شما قطعات را نمی خواهی؟کیس با تمام قطعات غیر از پاور که میتونم یک پاور فراسو روش بزارم یعنی یک کیس کامل که امادهی استفاده است همش 410 یعنی کل قطعات 200 که با پول کیس میشه 410.

ویرایش شده توسط Omidzh
لینک به دیدگاه

خوب من تا یک ساعت دیگه برای خرید قطعات با کیس به شما خبر میدهم ولی فقط پوسته کیس green falcon رو %100  خریدارم  :)

لینک به دیدگاه

داداش کیس خالی قیمت آخر پخ کن ؟

جعبه و متعلقات موجوده و بی خط و خش هست ؟

لینک به دیدگاه

داداش فکر کنم همه قطعات بغیر از پاور واسه altihz رزرو شده.

^_^

ویرایش شده توسط kakamoon
لینک به دیدگاه

آخرين قيمت براى قطعات بغير از كيس و پاور و موس و كيبورد چند داشتين كه پيشنهاد بالاتر بدم ايشالا به توافق برسيم...

لینک به دیدگاه

داداش کیس خالی قیمت آخر پخ کن ؟

جعبه و متعلقات موجوده و بی خط و خش هست ؟

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="228798" data-time="1376119031"><p>

داداش کیس خالی قیمت آخر پخ کن ؟<br />

جعبه و متعلقات موجوده و بی خط و خش هست ؟</p></blockquote>سلام دوست عزیز.جعبه و متعلقات کامل است و خط و خش ندارد ولی کیس جدا فروخته نمی شود حداقل می تونم کیس و همه ی قطعات را به جز پاور و موس و کیبرد به شما بدم.با تشکر.

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="eddy" data-cid="228794" data-time="1376118491"><p>

آخرين قيمت براى قطعات بغير از كيس و پاور و موس و كيبورد چند داشتين كه پيشنهاد بالاتر بدم ايشالا به توافق برسيم...</p></blockquote>

سلام دوست عزیر قطعات جدا فروخته نمی شود حداقل می تونم قطعات را بدون پاور و کیبرد و موس با کیس به شما تقدیم کنم.

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="eddy" data-cid="228828" data-time="1376126275"><p>

فكر كنم منم همينو گفتم.... :unsure:</p></blockquote>

سلام نه شما گفتید بدون کیس من گفتم با کیس

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="228798" data-time="1376119031"><p>

داداش کیس خالی قیمت آخر پخ کن ؟<br />

جعبه و متعلقات موجوده و بی خط و خش هست ؟</p></blockquote>سلام دوست عزیز.جعبه و متعلقات کامل است و خط و خش ندارد ولی کیس جدا فروخته نمی شود حداقل می تونم کیس و همه ی قطعات را به جز پاور و موس و کیبرد به شما بدم.با تشکر.

داداش کاربر eddy که قطعات رو میخواد .

قطعات رو با ایشون توافق کن کیس رو با من .

لینک به دیدگاه

سلام ...من که هم کیسو میخوام هم قطعات ولی داداش امید ما که انگار نه انگار از هفته پیش داریم میگیم ما اینو برا من بفرس  :( :( :(

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...