رفتن به مطلب

فروش کیس تقریبا قدیمی

Recommended Posts

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="228956" data-time="1376146745"><p>

نمی دونم چه جوریه ولی انگار سر کاریم کلا ؟</p></blockquote>

دوست عزیز مگر متوجه نشید در پست اول هم واضح نوشته شده قطعات فقط با کیس فرستاده می شود چون فرستادن قطعات با پست بدون کیس برای من سخت است الان هم که یکی از دوستان همش را با هم می خواهد و احتمالا به ایشون فروخته می شود.

لینک به دیدگاه

خب امید عزیز توجه کن ک کاربر alithz با شرایطی ک گفتی میخره دیگه.

ویرایش شده توسط kakamoon
لینک به دیدگاه

kakamoon, در 10 Aug 2013 - 21:01, گفته است:snapback.png

Omidzh, در 10 Aug 2013 - 20:00, گفته است:snapback.png

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="228956" data-time="1376146745"><p>
دوست عزیز مگر متوجه نشید در پست اول هم واضح نوشته شده قطعات فقط با کیس فرستاده می شود چون فرستادن قطعات با پست بدون کیس برای من سخت است الان هم که یکی از دوستان همش را با هم می خواهد و احتمالا به ایشون فروخته می شود.

منم منظورم همین بود که یا جواب کاربر alithz روبده یا بامن و کاربر eddy کنار بیا و قصد جسارت نداشتم فقط چون دیدم جواب کاربر alithz رو ندادی پیشنهادم رو دادم .بازم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام .

ویرایش شده توسط qoqnoos
لینک به دیدگاه

منم منظورم همین بود که یا جواب کاربر alithz روبده یا بامن و کاربر eddy کنار بیا و قصد جسارت نداشتم فقط چون دیدم جواب کاربر alithz رو ندادی پیشنهادم رو دادم .بازم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام .

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="229025" data-time="1376160195"><p>

منم منظورم همین بود که یا جواب کاربر alithz روبده یا بامن و کاربر eddy کنار بیا و قصد جسارت نداشتم فقط چون دیدم جواب کاربر alithz رو ندادی پیشنهادم رو دادم .بازم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام .</p></blockquote>

نه دوست عزیز خواهش میکنم شما که چیزی نگفتید.با تشکر از شما.

ویرایش شده توسط Omidzh
لینک به دیدگاه

سلام دوستان کیس و قطعات به جز پاور و موس کیبرد به کاربر عزیز alithz فروخته شد.

ویرایش شده توسط Omidzh
لینک به دیدگاه

مبارکه خریدارش امید آقا.بقیشم خوب بفروشی دادا.

ققنوس عزیز حق باشماست... :wub:

لینک به دیدگاه

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="qoqnoos" data-cid="229025" data-time="1376160195"><p>

منم منظورم همین بود که یا جواب کاربر alithz روبده یا بامن و کاربر eddy کنار بیا و قصد جسارت نداشتم فقط چون دیدم جواب کاربر alithz رو ندادی پیشنهادم رو دادم .بازم اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام .</p></blockquote>

نه دوست عزیز خواهش میکنم شما که چیزی نگفتید.با تشکر از شما.

مبارکه خریدارش امید آقا.بقیشم خوب بفروشی دادا.

ققنوس عزیز حق باشماست... :wub:

خیلی ممنون دوستان عزیز .

انشا الله خریدار و فروشنده هر دو خیرش رو ببینن .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...