رفتن به مطلب

صدای زیر کیبورد

Recommended Posts

سلام

من تازگیا یه e530 lenovo خریدم. دو تا سوال دارم راجع بهش: یه سوال سخت افزاری و یه نرم افزاری:

1-موقع روشن بودن سیستم، از زیر کیبورد، یه صدای خفیف مثل  صدایی شبیه صدای ثانیه شمار ساعت میاد. البته صداش فقط مواقعی به گوش میرسه که محیط ساکته. تست بدسکتور هم گرفتم ولی چیزی پیدا نکرد.  بردم پیش فروشندش گفت این صدای هد هارده و طبیعیه. حالا این واقعا طبیعیه یا لازمه بفرستمش گارانتی؟ جالب اینجاست که تو فروم های دیگه هم ظاهرا بعضیا با این لپ تاپ همچین مشکلی رو داشتن ولی هیچکدومشون به جواب قطعی نرسیده بودن.

2- امکانش هست کلیدهای مولتی مدیا رو به kmplayer شناسوند طوری که از بیرون km هم بشه رفت تراک بعدی یا قبلی و ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام
من تازگیا یه e530 lenovo خریدم. دو تا سوال دارم راجع بهش: یه سوال سخت افزاری و یه نرم افزاری:

1-موقع روشن بودن سیستم، از زیر کیبورد، یه صدای خفیف مثل  صدایی شبیه صدای ثانیه شمار ساعت میاد. البته صداش فقط مواقعی به گوش میرسه که محیط ساکته. تست بدسکتور هم گرفتم ولی چیزی پیدا نکرد.  بردم پیش فروشندش گفت این صدای هد هارده و طبیعیه. حالا این واقعا طبیعیه یا لازمه بفرستمش گارانتی؟ جالب اینجاست که تو فروم های دیگه هم ظاهرا بعضیا با این لپ تاپ همچین مشکلی رو داشتن ولی هیچکدومشون به جواب قطعی نرسیده بودن.

2- امکانش هست کلیدهای مولتی مدیا رو به kmplayer شناسوند طوری که از بیرون km هم بشه رفت تراک بعدی یا قبلی و ...

لپ تاپ من هم این صدا رو میده. هاردش وسترن بلو هست توی فروم های خارجی نوشته بودن که این صدا عادیه!!!!

لینک به دیدگاه

لپ تاپ من هم این صدا رو میده. هاردش وسترن بلو هست توی فروم های خارجی نوشته بودن که این صدا عادیه!!!!

لپ تاپ داداش منم همین صدا رو میده...

فکر کنم صدای هد هارد باشه...چیزی نیست که بخوای نگرانش بشی...

hdtune نصب کن و تست بزن اگه مشکلی نبود خودت رو درگیرش نکن...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

لب تام من MSI GE-620 DX plus هستش که این صدای شبیه به کلیک ماوس میومد ،همیشه نبودش / کلی اینور و اونور تا اینگه اکثرا گفتن هاردت مشکل داره به چند تا برنامه تست زدم مشکلی نیود به عیر از یه برنامه / حتی به نمایندگی هم دادم ( بماند چه بایی سرم اومد ) ولی گفتن مشکلی نداره / دلم سرد شده بود کلا از هارد که رفتم یه هارد سامسونگ 1 ترابایت گرفتم که این همون صدا رو داره ولی یکم کمتر از اونه ( قبلی 750 گیگ بودش هیتاچی تگه اشتباه نکم و الانم توی کشوی میزم هستش ) / خلاصه بگم مطالب مهم رو بزن رو DVD و با خیال راحت کارت رو بکن ؛ هر موقع دید هاردت مرد اون موقع یکی بگیر. خرج اضافی نکن که ارزش نداره ( یه هارد دیگه رو هم انداختم روش که باز همون صدا رو داشت . اونم توشیبا 500 گیگ بودش )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...