رفتن به مطلب

..:: نمونه اتاق یک GAMER ::..

P@dmIRA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

بیشتر شبیه موزه هست ! :دی

موزه کنسول داری ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

بیشتر بچه ها که اینجا هستن  اگه قرار بود هر چی دارن و داشته بودن و نمی فروختن الان یه چی شبیه این بود /

یه حساب سرانگشتی میدم از خودم ؛ حالا منکه عددی نیستم پیش دوستانیکه تو این فروم لیون هستن

کمودور 64 ( با این نوار کاست بازی داشت حالی کردیم باهاش و بیشتر نینجاش رو بازی می کردم B) ) - نینتندو - سگا 16 بیت - میکرو - امگا 500 ( 4 تا فلاپی دیسک داشت کلی برنامه مالی فروشگاه ،  چند تا بازی ،خیلی دوستش داشتم ؛ عموم از آلمان آورده بود برام ) - سگا 32 بیت دست دوم از آلمان - اصلیش موند آتاری 2600  !!!  - دوباره یه  میکرو وایرلس  داشتیم - PS3 - PS2 -PS1  که الان داریم  - انواع گیم بوی - آتاری 7800 از آلمان تو فرودگاه دستکاری کرده بودنش و متاسفانه نتوستن ارومیه تعمیرش کنن :(

چند هفته پیش هم زده بود سرم یه PSP بردارم ؛ ولی موندنم در بازی هاش که بدرد میخوره یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

psp دلتو ميزنه عطا جان

منم اكثرشونو داشتم و فروختم يا كادو دادم. به درد نخورترينشون دريم كست سگا بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
psp دلتو ميزنه عطا جان

منم اكثرشونو داشتم و فروختم يا كادو دادم. به درد نخورترينشون دريم كست سگا بود

سلام

چرا اکثراً این حف رو میزنن ؟؟؟ دلیلش چیه ؟؟ این کنسول انویدیا چه جوریه ؟؟؟ خبری داری ازش ؟؟

لینک به دیدگاه

من از psp معمولیش رو داشتم تا vita همه اونا ذوقش 2 روز هست بعد 2روز ازش خسته میشی میندازیش یه جا 

ولی ویتا خیلی بهتره از اونهاست شاید به خاطر کیفیت گرافیکیش هست یا شاید هم به خاطر جنسش که یه جورایی یه حس دیگه میده وقتی دست میگیری 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من از psp معمولیش رو داشتم تا vita همه اونا ذوقش 2 روز هست بعد 2روز ازش خسته میشی میندازیش یه جا 

ولی ویتا خیلی بهتره از اونهاست شاید به خاطر کیفیت گرافیکیش هست یا شاید هم به خاطر جنسش که یه جورایی یه حس دیگه میده وقتی دست میگیری 

کدوم یکی سیم کارت اینا می خوره ؟؟؟ یعنی از اینترنت میشه استفاده کرد ؟؟ مسنجر اینا داره ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
کدوم یکی سیم کارت اینا می خوره ؟؟؟ یعنی از اینترنت میشه استفاده کرد ؟؟ مسنجر اینا داره ؟؟

psp vita 3g and wifi دار بگیری میتونی این کاراییکه گفتی رو انجام بدی

http://us.playstation.com/psvita/tech-specs/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد کنسول جدید انویدیا  ولی برداشت من اینه که با قیمت 299 دلاری زیاد نمیتونه موفق باشه

الیته تو سایت ibtimes هم خوندم که میتونه هک بشه. شاید اگه قیمتشو بیارن پایین موفقیت نسبی کسب کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایران نمایندگی داری که بشه خرید ؟؟؟ بازی هاش اورجینال هستن دیگه !! ویتارو میگم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که نمایندگی ندیدم.. :p 

بازیهاش اورجینالن 90 تومن تا 180 تومن....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...