رفتن به مطلب

خریدار 7870-7950-670-760 دست دوم!!

hadi-fm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوسستان.خریدار کارت گرافیک  دست دوم 760 یا 670 هستم.مدل های 7870 و 7950 هم مد نظرم هست.

ویرایش شده توسط hadi-fm
لینک به دیدگاه

660 ti چطور؟ با 670رفرنس فرق چنداني نداره!

msi gtx660 ti pe oc با گارانتي.

لینک به دیدگاه

660 ti چطور؟ با 670رفرنس فرق چنداني نداره! msi gtx660 ti pe oc با گارانتي.

چند؟؟؟؟عکس و تایپیک رو بزن

لینک به دیدگاه

تاپيکش هست دوست من تو همين پيج اول رو نگاه کنيد.

اگه خواستي برامزپ ام کن.

لینک به دیدگاه

دیدم داداش قیمتش یکم بالاست این مدل من 960 قیمت دارم

لینک به دیدگاه

بعيد ميدونم کسي از کارتش 30%کم کنه!

کارتش با شرايط کارت من يکي بود؟

لينکشو ميدي؟

لینک به دیدگاه

بعيد ميدونم کسي از کارتش 30%کم کنه! کارتش با شرايط کارت من يکي بود؟ لينکشو ميدي؟

داداش لینک نداره یک کباربر به نام zart تو پرشن تولز هم هست.برو سوال کن.چند قطعه دارم ازش میخرم این نو گرافیک هم گفت داره.برو ازش سوال کن

لینک به دیدگاه

منظورم اينه که کارتش همين مدل بود و از همين برند؟ يا برند ديگه اي بود؟

چون قيمت گرافيک من با برنداي ديگه فرق داره!

لینک به دیدگاه

قيمت کارت من اکش 1300هست! ولي برندهاي ديگه کمتره!

قيمت همين ليون رو ببيني متوجه ميشي!

اگه خواستي يکم ميتونم بهت تخفيف بدم ولي نه ديگه به اون قيمت!

لینک به دیدگاه

قيمت کارت من اکش 1300هست! ولي برندهاي ديگه کمتره! قيمت همين ليون رو ببيني متوجه ميشي! اگه خواستي يکم ميتونم بهت تخفيف بدم ولي نه ديگه به اون قيمت!

اوکی بررسی میکنم ببینم بودجه ام میخوره.مانیتور هیچکس نمیگه معلوم نیست چرا اینقد مانیتور کم شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

( فروخته شده )

بادرود خدمت اقا هادی گرامی

هادی جان من یکدستگاه کارت سافایر 7870  " فول پک " که شامل کابل HDMI و تعداد زیادی تبدیل وغیره وذالک هستش

که حقیقتش خودمم درست حسابی نیگاشون نکردم و همشون هم کاملا اکبند و مطلقا" هم دست نخوردست قبل از ماه رمضان زحمت

تهیشو اقای حسینی برام کشیدند و منم اونو برای یکی از نزدیکانم خریداری کردم که بخاطر یه برنامه هایی معاملمون نشد و دستگاهو

همونجوری اوردمش منزل و خودمم راهی سفر شدم و تا حالا دستگاه مربوطه بهمون شکل تو کارتنش قرار گرفته و منم چونکه کارت

قویتری دارم اصلا ازش استفاده نکردم و فقط وفقط تو خونه اشنامون چند تا تست GPU -Z و فورمارک و تری دی مارک وانتیج

بخاطر اینکه ببینم سلامته و تحویلش بدم ازش گرفتم و کارت دماش از 70 بالاتر نرفت و فوق العاده کارت بی صدایی هم هستش !!

کلهم نهایتا کارت دو سه ساعت کار کرده و پیچهاشم بسته نشده . خلاصه دوست عزیز اگه خواهانش هستی بیا تو پیام خصوصی و برام

پیغام بزار تا اگه نظرت موافق بود منم عصری چند تا عکس و تست ازش بگیرم و خدمتت ارائه بدم .  

قربانت : مهران

http://lioncomputer.ir/product/1315/SAPPHIRE%20HD%207870%20GHz%20Edition%202GB%20GDDR5/

ویرایش شده توسط MEHRAN_2012
لینک به دیدگاه

بادرود خدمت اقا هادی گرامی

هادی جان من یکدستگاه کارت سافایر 7870  " فول پک " که شامل کابل HDMI و تعداد زیادی تبدیل وغیره وذالک هستش

که حقیقتش خودمم درست حسابی نیگاشون نکردم و همشون هم کاملا اکبند و مطلقا" هم دست نخوردست قبل از ماه رمضان زحمت

تهیشو اقای حسینی برام کشیدند و منم اونو برای یکی از نزدیکانم خریداری کردم که بخاطر یه برنامه هایی معاملمون نشد و دستگاهو

همونجوری اوردمش منزل و خودمم راهی سفر شدم و تا حالا دستگاه مربوطه بهمون شکل تو کارتنش قرار گرفته و منم چونکه کارت

قویتری دارم اصلا ازش استفاده نکردم و فقط وفقط تو خونه اشنامون چند تا تست GPU -Z و فورمارک و تری دی مارک وانتیج

بخاطر اینکه ببینم سلامته و تحویلش بدم ازش گرفتم و کارت دماش از 70 بالاتر نرفت و فوق العاده کارت بی صدایی هم هستش !!

کلهم نهایتا کارت دو سه ساعت کار کرده و پیچهاشم بسته نشده . خلاصه دوست عزیز اگه خواهانش هستی بیا تو پیام خصوصی و برام

پیغام بزار تا اگه نظرت موافق بود منم عصری چند تا عکس و تست ازش بگیرم و خدمتت ارائه بدم .  

قربانت : مهران

http://lioncomputer.ir/product/1315/SAPPHIRE%20HD%207870%20GHz%20Edition%202GB%20GDDR5/

سلام داداش.کارت گرافیک شما نو هست وشما هم مسلما زیاد کم نمیکنی از قیمتش.تو این رنج قیمت میتونم 660 بگیرم.یک نفر تو انجمن پرشن تولز پیچونده.یعنی قیمت داده اما یهو غیبش زده.کار منو هم لنگ کرده.چند قطعه قرار بود ازش بگیرم معلوم نیست چی شده.اسم ای دیش ZART هست.دوستان اگه کسی میشناسش خبر بده.....

لینک به دیدگاه

دوست عزيز يه عده تو pt کارشون همينه! براي اينکع قيمت قطعه هاشون رو بدونن اين کارو ميکنن! يه قيمت بهت پيشنهاد ميدن ببينن اون قيمت فروش ميره يا نه!

بعد که وقت معامله ميشه يهو غيبشون ميزنه!

بهتره خودتو الافشون نکني.

لینک به دیدگاه

GTX 670 OC MSI با گارانتی ماتریس مدت کارکرد 1ماه موجوده

GTX 680 MSI  هم همین طور موجوده

لینک به دیدگاه

دوست عزيز يه عده تو pt کارشون همينه! براي اينکع قيمت قطعه هاشون رو بدونن اين کارو ميکنن! يه قيمت بهت پيشنهاد ميدن ببينن اون قيمت فروش ميره يا نه!

بعد که وقت معامله ميشه يهو غيبشون ميزنه!

بهتره خودتو الافشون نکني.

عجب ادمایی پیدا میشن.شانس من نا مانیتور پیدا میشه نه مادر برد نه سی پی یو.مدل کارت گرافیکی هم میخام که نیست یا هرکس میده میگه یک هفته کار کردم میخام 50 تومان کم کنم بفروشم....والا کلافه شدم.....چندین نفر 660 پیشنهاد دادن که مد نظرم نیست....

لینک به دیدگاه

کارت گرافیکی هم میخام که نیست یا هرکس میده میگه یک هفته کار کردم میخام 50 تومان کم کنم بفروشم....والا کلافه شدم.....چندین نفر 660 پیشنهاد دادن که مد نظرم نیست....

پ خ  شد.

اون هم گزینه ی خوب و قیمت خوب!

ببینیم واقعا شما خریداری؟

لینک به دیدگاه

پ خ  شد.

اون هم گزینه ی خوب و قیمت خوب!

ببینیم واقعا شما خریداری؟

بله من واقعا خریدارم اما تو این دنیای مجازی کلاه بردار زیاد شده.از هرکس خاستم بخرم یهو غیب شده.....کارت گرافیک 670 یکی 1000 میده یکی 1050 یکی 1350 یکی 1250 همه هم میگن جنس اون اینطوریه اون طوریه حالا خودتون رو بذارین جای من.منم حساسم چون به زحمت پول در اوردم نمیخام سرم کلاه بره.خودم هم تو فروشگاه لب تاب مجتمع پایتخت کار میکنم...تو بازار واقعی سر همو می برن حالا تو مجازی....

لینک به دیدگاه

بله من واقعا خریدارم اما تو این دنیای مجازی کلاه بردار زیاد شده.از هرکس خاستم بخرم یهو غیب شده.....کارت گرافیک 670 یکی 1000 میده یکی 1050 یکی 1350 یکی 1250 همه هم میگن جنس اون اینطوریه اون طوریه حالا خودتون رو بذارین جای من.منم حساسم چون به زحمت پول در اوردم نمیخام سرم کلاه بره.خودم هم تو فروشگاه لب تاب مجتمع پایتخت کار میکنم...تو بازار واقعی سر همو می برن حالا تو مجازی....

شما میتونید راجب اعتبار فروشنده از چند نفر تحقیق کنید!

سابقه ی فروشنده در فروم  به راحتی قابل فهمیدن هست!

درصورتی که کارت بنده رو خریدار بودید مهلت تست 24 ساعت به شما میدم هرجایی که خواستید ببرید اگه عیبی کارت داشت ازتون پس میگیرم و تمامی هزینه هارو به عهده  میگیرم!

راه دیگه  هم این هست که قطعه رو به یه واسطه بدیم و نظر ایشون رو بدونیم!

بنده ریاست محترم این  فروم روپیشنهاد میدم! (البته اگه زحمت این کار رو قبول کنن)

راه های بالا پیشنهاد بنده برای معامله با این جانب هست!

باز هم تصمیم نهایی با خود شماست!

لینک به دیدگاه

شما میتونید راجب اعتبار فروشنده از چند نفر تحقیق کنید!

سابقه ی فروشنده در فروم  به راحتی قابل فهمیدن هست!

درصورتی که کارت بنده رو خریدار بودید مهلت تست 24 ساعت به شما میدم هرجایی که خواستید ببرید اگه عیبی کارت داشت ازتون پس میگیرم و تمامی هزینه هارو به عهده  میگیرم!

راه دیگه  هم این هست که قطعه رو به یه واسطه بدیم و نظر ایشون رو بدونیم!

بنده ریاست محترم این  فروم روپیشنهاد میدم! (البته اگه زحمت این کار رو قبول کنن)

راه های بالا پیشنهاد بنده برای معامله با این جانب هست!

باز هم تصمیم نهایی با خود شماست!

من به شما جسارت نکردم اصلا منظورم شما نبودین.شما حس کردین من خریدار نیستم در صورتی که اینطئور نیست...بودجه ام میرسید به خدا زودتر میگرفتم...مورد شما هم خوبه باید چند تا قطعه رو بالا پایین کنم تا بتونم بگیرم.قول الکی نمیتونم بدم.بودجه من برای سیستم 2 میلیون هست

لینک به دیدگاه

من به شما جسارت نکردم اصلا منظورم شما نبودین.شما حس کردین من خریدار نیستم در صورتی که اینطئور نیست...بودجه ام میرسید به خدا زودتر میگرفتم...مورد شما هم خوبه باید چند تا قطعه رو بالا پایین کنم تا بتونم بگیرم.قول الکی نمیتونم بدم.بودجه من برای سیستم 2 میلیون هست

اختیار داری دوست عزیز

بنده هم همچین برداشتی نکردم.

دیدم دلتون خیلی پره گفتم چند تا پیشنهاد بدم تا خیال شما بابت خرید اینترنتی و مجازی حداقل تو این فروم راحت باشه!

احتیاط شرط عقل هست و من به شما حق میدم و درک میکنم!

من در خدمتم دوست عزیزم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش.کارت گرافیک شما نو هست وشما هم مسلما زیاد کم نمیکنی از قیمتش.تو این رنج قیمت میتونم 660 بگیرم.یک نفر تو انجمن پرشن تولز پیچونده.یعنی قیمت داده اما یهو غیبش زده.کار منو هم لنگ کرده.چند قطعه قرار بود ازش بگیرم معلوم نیست چی شده.اسم ای دیش ZART هست.دوستان اگه کسی میشناسش خبر بده.....

با درود

دوست گرامی من حالا نمیخوام وارد این بحث بشم که 660 بهتره یا 7870 ! چونکه یقینا" اونو بایستی خود خریدار تشخیص بده نه

اینکه فروشنده با هزار روش بخواد به اون بقبولونه ! در رابطه با کارتم من تا 10 الی 12 در صد حاضرم زیر قیمت بشما بصورت

کاملا حضوری در تهران بشرط اینکه گفته هام حتما" صحت داشته باشه خدمتت تقدیم کنم . با توجه به اینکه گفتید در مجتمع  پایتخت

هم هستید پس فاصله مکانی مان هم با همدیگه  کمه چونکه من میدون ونکم .  معذالک اگه مایل بودی حتی تو پیام خصوصی تلفن و

ادرسمم بهت میدم تا دیگه خیالت صد در صد راحت باشه که غیبم نمیزنه و هیچ کلکی هم تو کارم نیست . چونکه تو چند مورد معامله

که با دوستان داشتم درست فروش کالا رو جلو درب منزلم انجام دادم !!! که فکر نمیکنم هر فروشنده ای این کارو انجام بده . بله حرف

ممکنه زیاد زده بشه ولی تا عمل خیلی فاصله هست !  مع الوصف اگراحتمالا"  تمایلی داشتی پیام خصوصی بده .

ضمنا" دوست گرامی شما قید نکردین که دنبال کارت دست دوم و مستعمل میباشید .

با تشکر : مهران

post-11245-0-38643100-1376939491_thumb.png

ویرایش شده توسط MEHRAN _ 2012
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...