رفتن به مطلب

فروش Gainward GeForce® GTX 580 1536MB "Phantom"

STRIX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
مزایده 580 فانتوم 1.5 گیگ
کارت فوق الاده تمیز و سلامت هست
گارانتی ندارد کارتون دارد لوازم کامل هست.
علت فروش ارتقاع (تعویض با 7950.7970.670)
لینک
Products :: Gainward GeForce® GTX 580 1536MB "Phantom"
پایه 750
فروش فوری 900
گام افزایشی 5000
پایان مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد(بالاتر از پایه)
دوستان مشهدی حضوری و بقیه دوستان طبق معمول اول واریز سپس ارسال/

post-10600-0-68561900-1376825772_thumb.jpgpost-10600-0-79877000-1376825805_thumb.jpgpost-10600-0-28697000-1376825860_thumb.jpgpost-10600-0-65711900-1376825910_thumb.jpgpost-10600-0-93221900-1376825924_thumb.png

لینک به دیدگاه

پایه +5 هستم  - جسارتا از الان به فکر اعتماد سازی هم باشه عزیز :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پایه واسه من پس طبقه گفته خودتون فردا ساعته 5 پایان مزایده هست فقط خواهشا نزنی زیره حرفت تا فردا بگی پشیمون شدم یا از این حرفا .

آقا محسن فکر کنم گفتن 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

آقا محسن فکر کنم گفتن 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد.

اکی متوجه شدم 780 برای من

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

سلام 7970 ایسوس دارم تو تاپیکش بیا ببین چقدر سر میدی
http://forum.persiantools.com/t442029-page3.html

لینک به دیدگاه

مرسی برام بالا میوفته من نهایتش بتونم 350 سر بدم.

ویرایش شده توسط ali_men2004
لینک به دیدگاه

توسط بنده خریداری شد :D میخوام اینم بفرستم پیشه asus

ویرایش شده توسط mohsenmtm
لینک به دیدگاه

درود

خریدار کالاشکایت کردند که کارت دریافت شده مشکل دار هست و توضیحات لازم رو خودشون مطرح میکنند.امیدواریم فروشنده پاسخ مناسب داشته باشند .

لینک به دیدگاه

سلام به تمامه دوستان من این کارت گرافیک از این دوستمون خریدم و دیروز دستم رسید و بعد کمی تست متوجه شدم که کارت گرافیک به شدت داغ میکنه یعنی حتی از کارت گرافیک های رفرنس هم بیشتر دما بعد کمی تست به 94 درجه رسید و تو بازی مترو 99 درجه که برای این کارت خیلی غیره طبیعی میباشد به این دوستمون که ازش خریدم گفتم و فقط کلا یکبار جوابه بندرو داد که زیاد بهش فشار اوردی زیادی داغ کرده (جلوی قاضی ملق بازی) این کارت حداکثر دماش باید 40 تا 75 باشه مشکله بعدیه هم که داره اینکه که در حالت معمولی و اماده به کار دماش 38 یعنی خمیر سالم هست و تحته فشار دما به شدت بالا میره که از کلرش هم نیست چون کولرش به درستی کار میکنه و ایراد از خوده کارته (از این ایراد های عجیب غریب که به این راحتیا درست نمیشه کردش ) اگه هم درست کردنی باشه بنده این کارتو نمیخوام چون من پوله کارته سالم و بازنشدرو دادم و الان منتظرم این اقا کارت از بنده پس بگیره به علت همین ایراد هایی که داره من 860 هزار تومان پوله این کارتو دادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محسن جان احیانا بایوس مد نکردی که ؟ :lol:

گذشته از شوخی دمای idle کارت چند هست ؟

این مشکلی که میگید اصولا با تعویض بایوش و خمیر کولر حل شدنی هست مگر اینکه مورد خاصی باشد .

لینک به دیدگاه

محسن جان احیانا بایوس مد نکردی که ؟ :lol:

گذشته از شوخی دمای idle کارت چند هست ؟

این مشکلی که میگید اصولا با تعویض بایوش و خمیر کولر حل شدنی هست مگر اینکه مورد خاصی باشد .

نه بهزاد جان حرفه من این نیست من دوست ندارم کارتو باز کنم و خمیرشو تعویض کنم که شاید درست بشه شایدم نه چون من پوله کارت گرافیک سالمو دادم این اقا بعد از این که از من پس گرفتن خودشون میتونن برن درست کنن اینم یه شات بعد از یه تسته 2الی 3 دقیقه ای

28767526508610144271.jpg

لینک به دیدگاه

البته فقط برای اینکه از سوء تفاهم احتمالی جلوگیری کنم باید بگم که این گرافیک در full load میتونه دماش تا 90 درجه هم بره!!

اینم لینکش...

IMG0033959.png

شما در کیس رو کلا باز کن(چون تهویه کیس برای خنک کننده های غیر رفرنس به شدت مهمه!) و بعد تست بزن اگه بعد 5 دقیقه full load دما زیر 93-92موند(خوب 89 درجه برای بهترین شرایط و خمیر سیلیکون نو هست) به نظر شخص من طبیعیه!

موفق باشید...

ویرایش شده توسط mehdy
لینک به دیدگاه

من هم یه 580 evga داشتم روش فن زالمان vf3000f  هم گزاشته بودم وقتی تست کامباستر رو میگرفتم  دما همینجوری بالا میرفت تا 94 

تو تمام تست های دیگه دماش 84 85 میشد اما با کامباستر میشد 94 :ذی

دور فن هم 3000 هزار دور :|

لینک به دیدگاه

جسارت نباشه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

این کارتها کلا دمای کاریشون بالاست من   480 دارم با فن vf3000 تو بازی tombrider به راحتی تا 85 دما بالا میره . 

شاید خمیرش خشک شده و یا گرد و غباری چیزی گرفته 

البته اینا نظر منه امیدوارم باعث ناراحتی نشه . شایدم شما راست بگی و کلا کارت مشکل داره حالا دوستان با تجربه تر هم نظرشون رو بگن انشاالله که مشکلی نباشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عرض ادب

محسن جان امیدوارم مورد خاصی نباشه و مسئله به خوبی و خوشی تموم بشه ...

لینک به دیدگاه

با سلام

نکته که خدمتون عرض میکنم صرفا جهت شفاف سازی هست

تمامی کارت های رفرنس 580 داری چیپ مانتیورینگ و کنترل توان مصرفی کارت گرافیک هستند که اجازه نمیده مصرف کارت از حد معینی فرا تر بره (حدودا 300وات) خصوصا در برنامه های نظیر furmark وکامباستر با دتکت شدن این برنامه ها usage گرافیک به نصف کاهش پیدا میکنه که در نتیجه دمای کارت کمتر از 75-70 درجه خواهد بود اما کارت های580 غیر رفرنس نظیر ASUS DCUII و MSI Lightning و این کارت دوستمون که فاقد این محدود کننده سخت افزاری هستند و دربرنامه های یاد شده حرارت فوق العاده بالایی تولید میکنند (معمولا 10-15درجه بیشتر نسبت به گیم ها و بازی های رایج )

من یادمه کارت گرافیک MSi 580 Lightning خودم تو تست furmark تا 85 درجه هم میرفت

شما بهتر تست 3Dmark11 یا 2013 را در حالت چند لوپ پشت سر هم اجرا کنید یا مثلا Metro Last Night که یکی از گیم های سنگین امروزی هست رو به مدت 15 دقیقه اجرا کنید و همزمان با استفاده از MSI Afterburner یا GPU-z حداکثر دمای کارت گرافیک رو اندازه گیری نمایید.

gtx580_power_hadware_monitoring.jpg

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

عرض ادب

محسن جان امیدوارم مورد خاصی نباشه و مسئله به خوبی و خوشی تموم بشه ...

زنده باشید ممنون از لطفتون ...

والا این کارته طبقه گفته دوستان  نباید مشکلی داشته باشه ولی  فقط یه چیزه خیلی عجیبی که داره اینه که بعضی موقع ها تو تست 3DMark 11 یا metro دما تحت هیچ شرایطی از 78 بالاتر نمیره ولی بعضی وقت ها حتی بالای 100 میره بگیر نگیر داره (اینم تازه متوجه شدم که اینجوریه) این دوستمون که جواب ندادن این دومین 580 که مشکل دار دارم از بچه های سایت تحویل میگیرم اون یکی که ضربه خورده از اب در اومد این یکی هم که اینطوری حالا من اینو باز میکنم یه بایوس هم روش رایت میکنم فنش هم سرویس میکنم ببینیم تا که خدا چی میخواد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...