رفتن به مطلب

کسب وکار اینترنتی

سیب
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز:

من خیلی وقته دنبال کسب و کار اینترنتی هستم.با یکی از دوستان صحبت کردم میگفت همچین چیزی نیست تازه اگرم باشه به کسی نمیگن شایدم کلاهبرداری باشه.ولی من فکر میکنم میتونم کسب وکار اینترنتی راه بندازم ولی نمیدونم به کی وبه چی اعتماد کنم واز کجا باید شروع کنم .به همین دلیل دنبال تالار رایانه گشتم وعضو شدم .

خواهش میکنم در این زمینه به من کمک کنید.من میخام به جای وقت هدر دادن تو اینترنت یه کسبو کار اینترنتی واسه خودم داشته باشم.ولی نمیدونم باید به کی اعتماد کنم ؟از کجا شروع کنم؟اصلا همچین چیزی واقعیت داره؟

ازتون خواهش میکنم در این زمینه به من کمک کنید.ازهمتون ممنونم

ای دی من اینه:ssib29

اگرم حوصله نداشتید توی نالارجواب بزارید  بیاید وبا من چت کنید

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-   B)

ویرایش شده توسط سیب
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

به پتانسیل و بودجه و امکانات خودتون یه نگاه بندازید

متاسفانه نگرش در ایران به کسب درامد از اینترنت کلی هستش و فقط فکر میکنن کسب درامد اینترنتی یعنی فعالیت در سایت های ptc : B)

لینک به دیدگاه

سلام دوستم.

من كه تخصصي تو اين زمينه ندارم .

ولي ميتوني از طريق فروش اينترنت كسب درآمد كني، كه اين فروش حتي ميتونه توي خود اينترنت هم انجام بشه. يني طوري كه ديگه به قول خودت وقتت الكي هدر نره.

من يكي از دوستام هست كه اين كارو ميكنه.

از صبح تا شب تو نته، تو خونه ميخوره و ميخوابه ، ولي حقوقو و پور سانت عالي هم داره ! :D

اگه دوس داري بهت معرفيش كنم، يا برات آدرس اون سايته رو بگيرم كه تو هم مث اون درآمد داشته باشي.

متاسفانه من خودم وخت اينكه زياد نو نت بچرخم رو ندارم. اگه نه حتما اين كارو ميكردم، چون شرايطش خيلي عاليه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...